Žarko Laušević

Pobedili koronu! Žarko Laušević i Irfan Mensur otpušteni iz bolnice: Iako je bio na respiratoru, uspeo je

Srbija danas 19.11.2020
"Glumci se sada odlično osećaju.!" Glumci Žarko Laušević (60) i Irfan Mensur (68) uspešno su se oporavili od korona virusa i otpušteni su iz KBC Bežanijska kosa. Naime, kako pišu domaći mediji, glumci se sada odlično osećaju. Žarko ni u… »

Pobedili korona virus! Žarko Laušević i Irfan Mensur pušteni iz bolnice

Mondo 19.11.2020
Glumci se dobro osećaju. Glumci se dobro osećaju. Glumci Žarko Laušević i Irfan Mensur oporavili su se od korona virusa i otpušteni su iz Kliničko-bolničkog centra Bežanijska kosa. Glumci su se uspešno izlečili i prema nezvaničnim… »

Pobedili koronu: Mensur i Laušević otpušteni iz bolnice

Nova 19.11.2020
Glumci Žarko Laušević i Irfan Mensur oporavili su se od koronavirusa i otpušteni su iz KBC Bežanijska kosa. Laušević i Mensur sada se dobro osećaju, a na sreću, nisu ni bili životno ugroženi. Žarko Laušević je bio na kiseoniku, dok je Irfan… »

Konačno lepe vesti: Žarko Laušević i Irfan Mensur pušteni iz bolnice, glumci pobedili korona virus

Telegraf 19.11.2020
Žarko ni u jednom momentu nije bio životno ugrožen, a Irfan je imao srednje težak oblik bolesti. Glumci Žarko Laušević (60) i Irfan Mensur (68) uspešno su se oporavili od korona virusa i otpušteni su iz KBC Bežanijska kosa. Naime, kako… »

Glumci pobedili koronu: Žarko Laušević i Irfan Mensur izašli iz bolnice, evo kako se sada osećaju

Blic 19.11.2020
Glumci Žarko Laušević (60) i Irfan Mensur (68) uspešno su se oporavili od korona virusa i otpušteni su iz KBC Bežanijska kosa. Naime, kako piše "Telegraf JETSET", glumci se sada odlično osećaju. Žarko ni u jednom momentu nije bio životno… »

Glumci pobedili korona virus: Žarko Laušević i Irfan Mensur pušteni iz bolnice

Kurir 19.11.2020
Glumci Žarko Laušević (60) i Irfan Mensur (68) uspešno su se oporavili od korona virusa i otpušteni su iz KBC Bežanijska kosa. Žarko ni u jednom momentu nije bio životno ugrožen, niti je bio na kiseoniku. S druge strane, Irfan nije bio na… »

Glumac Zijah Sokolović hospitalizovan zbog koronavirusa

N1 Info 09.11.2020
Glumac Zijah Sokolović zaražen je koronavirusom, a zbog loše kliničke slike hospitalizovan je pre nekoliko dana. Trenutno se nalazi u bolnici u Beogradu, što je i potvrdio za domaće medije. "Ležim u bolnici. Dobro sam za sada. Moram da prekinem sad… »

Glumac Zijah Sokolović u bolnici zbog korone

Radio 021 09.11.2020
Glumac Zijah Sokolović zaražen je korona virusom, a zbog loše kliničke slike hospitalizovan je pre nekoliko dana. Glumac se, kako je potvrdio, nalazi u bolnici u Beogradu. "Ležim u bolnici. Dobro sam za sada", rekao je kratko za "Blic". Podsetimo, da… »

Niko nije imun: Korona pokosila srpsku filmsku scenu

Nova 09.11.2020
Epidemija koronavirusa u Srbiji se ne stišava, a svakodnevno se obara rekord obolelih građana, dok broj onih koji su na respiratoru i, nažalost, umiru raste. Izuzetak nisu ni javne ličnosti, pogotovo ne glumci, koji su se tokom proteklog perioda, baš… »

Dado Glišić pozitivan na koronavirus: Ljudi, čuvajte se

Nova 07.11.2020
Pevač Dado Glišić još jedan je u nizu javnih ličnosti koje su otkrile da su pozitivne na koronavirus. On je pozitivan rezultat podelio na Instagramu. Pevač je na svom Instagramu najpre objavio snimak na kome je pokazao da je išao na testiranje na… »

Vesti dana »