Žarko Laušević

Na Infektivnoj sam i Užasno se osećam: Ivan Bekjarev još u bolnici zbog korone

Večernje novosti 04.11.2020
VELIKI broj naših glumaca zaražen je korona virusom, između ostalih, Anđelka Prpić, Nela Mihailović, Milica Milša, Suzana Petričević, Vesna Čipčić, dok su u bolnici zadržani Žarko Laušević i Ivan Bekjarev. Ivan Bekjarev ne oseća se bolje… »

"Užasno sam u bolnici sam!" korona eksplodirala među poznatima, otkrili prve simptome: "Imao sam glavobolju, osetio bol u…

Blic 04.11.2020
Da su zaraženi i da se trenutno bore sa Covidom 19, potvrdili su Marija Kilibarda, Anđelka Prpić, Nela Mihailović, Milica Milša, Suzana Petričević, Vesna Čipčić, reditelj Srdan Golubović, Mihajlo Pavić, dok su zbog simptoma u bolnici zadržani… »

Poznati koji su zaraženi od korone otkrili prve simptome! Glumac završio u bolnici, a evo kako se ostali osećaju!

Kurir 04.11.2020
Glumci Žarko Laušević, Ivan Bekjarev, njihove koleginica Anđelka Prpić, Nela Mihailović, Milica Milša, Suzana Petričević, Vesna Čipčić, kao i voditeljke Marija Kilibarda i Marija Savić, kao i reditelj Srdan Golubović potvrdili su da su… »

Ivan Bekjarev završio u bolnici: Jedva progovorio!

Alo 04.11.2020
Ovakvom razvoju događaja se niko nije nadao. Da su zaraženi i da se trenutno bore sa Covidom 19, potvrdili su , Anđelka Prpić, Nela Mihailović, Milica Milša, Suzana Petričević, Vesna Čipčić, reditelj Srdan Golubović, Mihajlo Pavić, dok su… »

Nela Mihajlović pozitivna na koronavirus

Vesti online 03.11.2020
Nakon što je Anđelka Prpić objavila da je pozitivna na koronavirus, glumica Nela Mihajlović otkrila je da je i ona zaražena. Ona je potvrdila da je pozitivna na Kovid-19, ali nije htela da detaljiše o svom trenutnom zdravstvenom stanju. – Sad mi… »

Nela Mihajlović pozitivna na koronavirus

Vesti online 03.11.2020
Nakon što je Anđelka Prpić objavila da je pozitivna na koronavirus, glumica Nela Mihajlović otkrila je da je i ona zaražena. Ona je potvrdila da je pozitivna na Kovid-19, ali nije htela da detaljiše o svom trenutnom zdravstvenom stanju. – Sad mi… »

Pored Anđelke Prpić, i Nela Mihalović pozitivna na Kovid: "Sad mi je zaista svega previše, kad prođe sve onda ćemo…

Prva 03.11.2020
Korona virus zavladao je i među glumcima. Posle vesti da su Žarko Laušević, Milica Milša i njen suprug novinar i producent Žarko Jokanović, za Blic je glumica Nela Mihajlović priznala da je takođe pozitivna na Kovid-19. Nije htela da detaljnije… »

Srpsko glumište pod koronom: Nela Mihajlović pozitivna na Kovid - "sada mi je svega previše"!

Mondo 02.11.2020
Srpska glumica otkrila da ima koronu! Srpska glumica otkrila da ima koronu! Nakon što je Anđelka Prpić objavila da je pozitivna na korona virus, glumica Nela Mihajlović otkrila je da je i ona zaražena. Ona je potvrdila da je pozitivna na Kovid-19… »

Još jedna glumica zaražena! Nela Mihajlović pozitivna na korona virus!

Kurir 02.11.2020
Glumica Nela Mihajlović zaražena je korona virusom. Naime, glumica je potvrdila da je pozitivna na Kovid-19, ali nije htela da detaljiše o svom trenutnom zdravstvenom stanju. - Sad mi je zaista svega previše, kad prođe sve onda ćemo pričati - rekla… »

Žarko Laušević pozitivan na Kovid-19, odmah hospitalizovan! Otkriveno u kakvom je stanju...

Prva 02.11.2020
Proslavljeni domaći glumac Žarko Laušević (60) pozitivan je na korona virus. Žarko Laušević je 27. oktobra, smešten u bolnicu, na kovid odeljenje KBC Bežanijska kosa, saznaje Telegraf. Glumac se dobro oseća, nije životno ugrožen, komunikativan… »

Vesti dana »