Žarko Laušević

Žarko Laušević se korona virusom zarazio na operaciji

Telegraf 01.11.2020
Glumac je zahvat imao 23. oktobra, a od 27. leži na kovid odeljenju KBC Bežanijska kosa. Proslavljeni glumac Žarko Laušević (60) zaražen je korona virusom, zbog čega je od 27. oktobra na kovid odeljenju KBC Bežanijska kosa. Kako nezvanično… »

Žarko Laušević pozitivan na korona virus: Glumac je smešten u bolnicu, a evo kako se oseća!

Kurir 01.11.2020
Proslavljeni domaći glumac Žarko Laušević pozitivan je na korona virus. Laušević je 27. oktobra, smešten u bolnicu, na kovid odeljenje KBC Bežanijska kosa. Nije poznato gde se Žarko zarazio virusom koji mesecima unazad hara planetom, a kako… »

Žarko Laušević ima koronu

Radio 021 01.11.2020
Glumac Žarko Laušević (60) pozitivan je na virus korona. Kako javlja Telegraf, Laušević je 27. oktobra smešten u bolnicu, na kovid odeljenje KBC Bežanijska kosa. Nije poznato gde se Žarko zarazio virusom, a kako se nezvanično saznaje, dobro se… »

Žarko Laušević zaražen korona virusom: Smešten u bolnicu

Večernje novosti 01.11.2020
PROSLAVLjENI domaći glumac Žarko Laušević (60) pozitivan je na korona virus. Kako se saznaje, Laušević je 27. oktobra, smešten u bolnicu, na kovid odeljenje KBC Bežanijska kosa. Nije poznato gde se Žarko zarazio virusom koji mesecima unazad hara… »

Žarko Laušević pozitivan na korona virus

Alo 01.11.2020
Nije životno ugrožen. Proslavljeni domaći glumac (60) pozitivan je na korona virus. Kako saznajemo, je 27. oktobra, smešten u bolnicu, na kovid odeljenje KBC . Podsetimo, kako smo ranije objavili, Laušević je 23. oktobra operisan u Glumac je tada… »

“Ljudi se sklanjaju, a Zoran objavljuje: Nema predstave! Umro glumac… I posle pet dana je otišao u bolnicu…”

Nedeljnik 29.10.2020
Devetog juna 1985. godine odigrana je 299. predstava „Radovana III“, koju je gledao i glumac Žarko Laušević. U svojoj knjizi “Druga knjiga – Dnevnik jedne robije”, Laušević razmišlja o toj noći i dok je u zatvoru piše: “… Uveče me… »

Niko nije znao! Živeli zajedno, dolazila im policija na vrata Žarko Laušević i Mima Karadžić su bili cimeri, pa se…

Blic 25.10.2020
Mnoge današnje poznate zvezde kada su došle u Beograd morale su da iznajme stan i dele ga sa nekim kako bi smanjili troškove, te su se tako izrodila i mnoga kumstava i prava prijateljstva. Pevačica Ana Stanić i glumica Katarina Radivojević nekada su… »

Glumci retko pričaju o svojim prvim brakovima: Mima se oženio Sunčicom, a jedna je zbog ljubavi sve napustila, a ipak se…

Kurir 24.10.2020
Neki od naših najuspešnijih glumaca retko govore o svom privatnom životu, a o svojim prvim brakovima skoro nikada i ne pričaju. Naime, Mima Karadžić u javnosti je poznat kao večiti neženja, malo je poznato da se 1992. oženio izvesnom Sunčicom… »

Ćute o njima kao zaliveni: Mima Karadžić krije da je bio u braku sa njom, a Ljiljana je zbog glumca napustila sve i na kraju…

Blic 24.10.2020
Neki od naših najuspešnijih glumaca retko govore o svom privatnom životu, a o svojim prvim brakovima skoro nikada i ne pričaju. Naime, Mima Karadžić u javnosti je poznat kao večiti neženja, malo je poznato da se 1992. oženio izvesnom Sunčicom… »

Operisan glumac Žarko Laušević!

Vesti online 23.10.2020
Poznati domaći glumac Žarko Laušević operisan je jutros, u Beogradu. Laušević je operisao cistu u donjoj vilici. Zahvat je prošao u najboljem redu i Žarko se dobro oseća. Reč je o benignoj cisti, ali će svakako ići na histopatološku proveru… »

Vesti dana »

Novi pad korona brojki – i dalje mnogo umrlih

Nova pre 32 minutajoš 48 povezanih

U Jablaničkom okrugu kovid registrovan kod još 39 osoba

Južne vesti pre 4 satijoš 10 povezanih

Nobelovcu Peteru Handkeu uručen Orden Republike Srpske

Novi magazin pre 38 minutajoš 10 povezanih