Žarko Laušević

Supruga Žarka Lauševića nastavlja saradnju sa popularnim glumicama koje se vraćaju na male ekrane (video)

Alo 12.01.2021
Sreća. Skoro dvadeset godina, glumac Žarko Laušević živi u Americi, a veliku podršku u svemu dobija od supruge Anite koja je profesionalni šminker. Naime, Anita je radila je i na seriji "S*** i grad" koja će dobiti još jednu sezonu, a objavljen… »

Ovo je prelepa supruga Žarka Lauševića koja je zvezda u Holivudu: Radila je na snimanju serije koju mnogi obožavaju

Blic 12.01.2021
Skoro dvadeset godina, glumac Žarko Laušević živi u Americi, a veliku podršku u svemu dobija od supruge Anite koja je profesionalni šminker. Naime, Anita je radila je i na seriji "S*** i grad" koja će dobiti još jednu sezonu, a objavljen je i… »

Žarko Laušević posle borbe sa korona virusom!

Svet plus 10.12.2020
Glumac Žarko Laušević je od 27. oktobra ležao je ubolnici KBC Bežanijska kosa, gde se oporavljao od Civida 19. Prva fotografija posle borbe sa korona virusom. Žarko Laušević se oporavio i sada se vratio normalnom životu. Njegov kolega Milutin… »

Laušević prvi put uslikan nakon što je pobedio koronu: Uživa sa kolegom, na licu mu se vidi kako se oseća

Blic 09.12.2020
Glumac Žarko Laušević 27. oktobra bio je primljen u KBC Bežanijska kosa zbog korona virusa, a nedavno se uspešno oporavio od opakog virusa. Žarko ni u jednom momentu nije bio životno ugrožen, niti je bio na kiseoniku, a sada je njegov prijatelj… »

Prva fotografija žarka lauševića nakon što je pobedio koronu: Ovako glumac provodi vreme posle oporavka od virusa (foto)

Večernje novosti 09.12.2020
GLUMAC Žarko Laušević 27. oktobra bio je primljen u KBC Bežanijska kosa zbog korona virusa, a nedavno se uspešno oporavio od opakog virusa. Žarko ni u jednom momentu nije bio životno ugrožen, niti je bio na kiseoniku. S druge strane, Irfan nije… »

Prva fotografija Žarka Lauševića nakon što se oporavio od korona virusa

Telegraf 09.12.2020
Poznati glumac je proveo u društvu kolege Mime Karadžića. Glumac Žarko Laušević je od 27. oktobra ležao je ubolnici KBC Bežanijska kosa, gde se oporavljao od korona virusa. On se u međuvremeno oporavio i sada se vratio normalnom životu. Njegov… »

Prva fotografija Žarka Lauševića nakon što je pobedio koronu

Nova 09.12.2020
Glumac Žarko Laušević bio je primljen 27. oktobra u KBC Bežanijska kosa zbog koronavirusa. Glumac se na svu sreću oporavio, a sada je njegov kolega Mima Karadžić objavio njihovu zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu, koja je u isto… »

Žarko Laušević prvi put uslikan nakon što je pobedio koronu! Ovako glumac provodi vreme posle oporavka, a evo i s kim…

Kurir 09.12.2020
Glumac Žarko Laušević 27. oktobra bio je primljen u KBC Bežanijska kosa zbog korona virusa, a nedavno se uspešno oporavio od opakog virusa. Žarko ni u jednom momentu nije bio životno ugrožen, niti je bio na kiseoniku. S druge strane, Irfan nije… »

Lafčine, dase, najveći šmekeri: Prva slika Lauševića nakon borbe sa koronom - evo šta je Mima poručio uz nju!

Mondo 09.12.2020
Izazvali lavinu komentara. Izazvali lavinu komentara. Glumci Mima Karadžić i Žarko Laušević jedni su od najvećih i omiljenih glumačkih imena i prava je poslastica videti ih zajedno, makar i na slici. Mima je objavio selfi fotografiju sa svojim… »

Nastavljeno snimanje serije "Vreme zla" u okolini Jagodine

B92 07.12.2020
U okolini Jagodine nastavljeno je snimanje domaće serije ''Vreme zla'', po trilogiji Dobrice Ćosića. Snimanje je počelo na levoj obali Velike Morave, pored hrasta kapetana Koče. Prema predanju, tamo je Korun Koča Anđelković pre 220 godina započeo… »

Vesti dana »