Alfa Romeo

Alfa Romeo "ubija" još jedan model

B92 07.11.2019
Italijanski proizvođač okončao je proizvodnju sportskog dvoseda 4C nakon šest godina koliko je ovaj model bio prisutan na tržištu. Alfa Romeo 4C i zvanično je prestao da se proizvodi, pa će potencijalnim kupcima na raspolaganju samo biti… »

Automobili koji se nakon ove godine više neće proizvoditi

Vesti online 06.11.2019
U godini na izmaku sa evropskog tržišta nestaju brojni modeli, od kojih su se neki prodavali duže od jedne decenije. Ovo su automobili koji se više neće proizvoditi od ove godine! Alfa Romeo MiTo Citroen C4/DS 4 DS 5 Fiat Punto Ford B-MAX Kia Carens… »

Alfa Romeo otkazuje planove za proizvodnju dva veoma uzbudljiva modela

Telegraf 04.11.2019
Na svu sreću, kompanija ipak sprema neke modele za entuzijaste. Ova vest stiže direktno „sa vrha“, od Majka Menlija, direktora FCA korporacije, koji je ovih dana investitorima predočio novi, redefinisani plan strategije Alfa Romeo brenda za naredne… »

Sudar u Kotraži, povređeni prebačeni u bolnicu

Glas Zapadne Srbije 02.11.2019
Ivanjica – U selu Kotraža, na putu Čačak – Ivanjica oko 09 časova i 30 minuta dogodio se direktan sudar dva vozila. Do saobraćajne nesreće je došlo kada je vozač automobila “alfa romeo” krenuo u preticanje na mestu na kom to nije… »

Alfa Romeo otkazao modele 8C i GTV?

Auto blog 02.11.2019
Kompanija Fiat Chrysler Automobiles je prošle godine u svom petogodišnjem planu predvidela sedam noviteta za Alfa Romeo, uključujući sportske modele 8C i GTV. Međutim, više izvora sada navodi da su u Alfa Romeu otkazali ova dva modela, budući da se… »

Automobili koji su prestali da se prodaju ove godine

Auto blog 02.11.2019
U godini na izmaku s tržišta su povučeni brojni modeli, a za nekima ćemo zaista da žalimo. Izdvojili smo modele koje više nećete moći da kupite, bar ne nove. S evropskog tržišta odlazi minimalno 15 modela, naglašava Jato Dynamics, a mi smo… »

Alfa Romeo prva "žrtva" spajanja FCA i PSA

B92 02.11.2019
Dan nakon spajanja FCA i PSA, jednom članu italijansko-američke grupacije su "skresana krila". Kako prenosi Automobile Magazine, Alfa je odustala od modela 8C i GTV koji su bili deo petogodišnjeg plana predstavljenog prošle godine. Ova dva sportska… »

Važni meseci ispred Alfa Romea

B92 29.10.2019
Narednih nekoliko meseci biće izuzetno važno za Alfa Romeo. Italijanska kompanija se sprema da otkrije nekoliko novina koje će da usmere budućnost renomiranog proizvođača. Već je poznato da će Alfa Romeo predstaviti redizajnirane verzije svojih… »

Ovako bi mogla da izgleda nova Alfa Giulia

Auto blog 24.10.2019
Alfa Romeo je krenuo u tržišni preporod sa modelima Giulia i Stelvio, ali je i dalje od konkurencije u premijum klasi. U italijanskoj kompaniji nisu preterano zabrinuti zbog slabijih rezultata prodaje od očekivanih, jer su se tek vratili u "igru" u… »

Alfa Romeo kao inspiracija – da li je Giulia ili novi 166? FOTO

B92 23.10.2019
Alfa Romeo je krenuo u tržišni preporod sa modelima Giulia i Stelvio, ali je i dalje od konkurencije u premijum klasi. U italijanskoj kompaniji nisu preterano zabrinuti zbog slabijih rezultata prodaje od očekivanih, jer su se tek vratili u "igru" u… »

Vesti dana »