Alfa Romeo - vesti

Alfa Romeo povukao 60.000 automobila

BizLife utorak, 12. mart 2019.
Foto: Pixabay Italijanski proizvođač automobila Alfa Romeo povukao je više od 60.000 vozila dva najpopularnija modela zbog mehaničkih problema. Modeli Giulia i Stelvio povučeni su sa puteva zbog problema sa adaptivnim tempomatom. Sistem se možda ne ugasi kada vozač pritisne pedalu kočnice. Sistem... »

Alfa Romeo opoziva više od 60.000 primeraka Giulia i Stelvio

Vrele gume ponedeljak, 11. mart 2019.
FCA grupacija sa tržišta opoziva više od 60.000 primeraka modela Giulia i Stelvio širom sveta. Naime, ovi automobili imaju problema sa tempomatom. Kako prenosi “The Detroit News”, kod određenih primeraka modela Giulia i Stelvio primećen je problem na tempomatu. Kako se navodi u saopštenju brenda... »

Ženeva: Alfa Romeo Tonale koncept

Nacionalna klasa subota, 9. mart 2019.
Alfa Romeo je prikazao konceptualni SUV Tonale na aktuelnom Sajmu automobila u Ženevi. Automobil je zasnovan na platformi koju koristi Jeep Renegade, a u Alfinom katalogu mu pripada mesto ispod Stelvia. Tonale se može opisati kao umanjeni Stelvio, ali sa originalnim rešenjima na prednjem kraju sa... »

Alfa Romeo Tonale – novi koncept

Economy nedelja, 10. mart 2019.
Spoj elektriciteta sa lepotom i dinamikom Koncept prvog Alfa Romeo plug-in hibridnog SUV-a srednje veličine debituje na na Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi. Tonale se pridružuje rastućem segmentu koji govori karakterističnim jezikom lepote koji koristi Alfa Romeo. To je SUV srednje kategorije... »

Sve premijere Ženeve na jednom mestu VIDEO

B92 subota, 9. mart 2019.
B92: Sve premijere Ženeve na jednom mestu VIDEO
Uprkos padu popularnosti sajmova automobila, Ženeva je zadržala kultni status u industriji pa i dalje predstavlja početnu tačku za plasiranje novih modela.
Tako je bilo i ove godine, pa je Ženeva opet ugostila najveće proizvođače i pokazala svetu njihove nove adute. Protekle nedelje su bile čak 53 premijere novih ili unapređenih modela, među kojima iznenađenje iz Italije Alfa Romeo... »

VIDEO: Sajam automobila Ženeva 2019 – Premijere

Auto blog petak, 8. mart 2019.
U video prilogu možete pogledati: 0:07 – Alfa Romeo Tonale Concept 0:57 – Alfa Romeo štand 2:22 – Arcfox ECF Concept 3:17 – Audi Q4 e-tron Concept 4:10 – Aurus Senat 6:00 – Bentley Continental GT No 9 Edition by Mulliner 6:56 – BMW Alpina B7 7:50 – BMW plug-in hybrids 8:02 – BMW 7 Series facelift... »

Alfa Romeo priprema i ulazni model

Auto blog četvrtak, 7. mart 2019.
Kako pišu pojedini mediji, Alfa Romeo priprema novi ulazni model koji će popuniti gamu nakon prestanka proizvodnje modela MiTo. U italijanskom proizvođaču ističu da im je potreban jedan takav model i da rade na tome, ali za sada nije poznato da li će se raditi o hatchbacku ili manjem crossoveru. U... »

Alfa Romeo Giulia i Stelvio QV Racing Editions premijerno u Ženevi

Vrele gume utorak, 5. mart 2019.
Nakon kratkog tizer videa od prošle nedelje, Alfa Romeo je danas premijerno predstavila nove verzije modela Giulia i Stelvio Quadrifoglio. One nose oznaku “Alfa Romeo Racing”, a reč je o modelima ograničenog izdanja koji su nastali uz pomoć Sauber Engineering tima. Tim koji učestvuje u Formuli 1... »

SUV sa italijanskim šmekom – detaljan pogled na Alfa Romeo Tonale FOTO

B92 utorak, 5. mart 2019.
B92: SUV sa italijanskim šmekom – detaljan pogled na Alfa Romeo Tonale FOTO
Koncept prvog Alfa Romeo plug-in hibridnog SUV-a srednje veličine debituje na na Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi.
Tonale se pridružuje rastućem segmentu koji govori karakterističnim jezikom lepote koji koristi Alfa Romeo. To je SUV srednje kategorije sa urbanim izgledom i sportskim karakterom. Prepoznatljive odlike italijanskog stila su... »

Novi Alfa Romeo Tonale – konceptualni automobil

Auto blog utorak, 5. mart 2019.
Susret elektrifikacije sa lepotom i dinamikom Alfa Romeo ulazi u svet električnih automobila na Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi 2019. godine predstavljajući novi koncept terenca srednje veličine - Alfa Romeo Tonale. Tonale je prvi plug-in hibrid i prvi terenac srednje veličine koji je... »

Milijarder otplatio studentski dug celoj generaciji

Večernje novosti  pre 10 sati  još 2 povezane

Danas ujutru magla, pa sunčano, a popodne pljuskovi

Blic  pre 7 sati  još 3 povezane

Preminuo Lauda

Vesti online  pre 55 minuta  još 4 povezane
©2019 Netmark d.o.o.