Alfa Romeo

Museo Storico Alfa Romeo

Auto blog 06.06.2019
Kada su u pitanju automobili masovne proizvodnje, postoji samo jedan brend koji baš nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Istini za volju, taj brend je prešao dugačak put od proizvođača ekskluzivnih automobila do dela Fiatove grupacije, ali činjenica je… »

Alfa Romeo Giulietta Veloce S

Auto blog 04.06.2019
Nakon punih 10 tržišnih godina u prodaju stiže posebna verzija Giuliette, koja se zove Alfa Romeo Giulietta Veloce S. Biće proizvedena u seriji od samo 30 primeraka, a kupce će mamiti performansama i bogatom opremom. Fanovi će ostati razočarani… »

Vlasnici automobila najviše veruju Alfa Romeu

Total car 29.05.2019
AMCI (Truster Automotive Brand Study) analizirao je u koje automobilske brendove kupci imaju najviše poverenja. Studija AMCI je pokazala da tradicionalni fokus proizvođača prema kvalitetu, zadovoljstvu i eliminaciji problema ima malo veze s poverenjem… »

Alfa Romeo je luksuzna marka kojoj se najviše veruje

Auto blog 26.05.2019
Prema najnovijoj studiji, najviše poverenja u marku imaju upravo vlasnici Alfa Romea. AMCI-eva studija pod nazivom Trusted Automotive Brand Study je pokazala da tradicionalni fokus proizvođača prema kvalitetu, zadovoljstvu i eliminaciji problema ima… »

Teška nesreća u novom sadu: Pijan vozio sa probnom vozačkom, pa udario trudnicu koja je od siline udarca ispala iz auta…

Kurir 25.05.2019
U nezgodi koja se dogodila sinoć oko 20 časova samo pukom srećom nije bilo teže povređenih. Sled događaja gotovo je filmski. Maloletni muškarac koji poseduje probnu dozvolu, kretao se velikom brzinom od preko 100 na sat, Ulicom Otokara… »

Maloletnik vozio nasilnički i udario u automobil iz kog je ispala trudnica

Moj Novi Sad 25.05.2019
U nezgodi koja se dogodila sinoć oko 20 časova, samo pukom srećom nije bilo teže povređenih. Kako javlja portal "NS uživo", maloletni muškarac koji poseduje probnu dozvolu, kretao se Ulicom Otokara Keršovanija velikom brzinom od preko 100 na sat… »

Euro NCAP: Najbolje ocene za Renault Clio, Mazdu 3 i Audi e-tro

Nacionalna klasa 24.05.2019
Novi Renault Clio, Mazda 3 i električni Audi e-tron su među sedam automobila koji su dobili maksimalnih pet zvezdica u novoj rundi Euro NCAP testova. Mazda 3 je tek četvrti automobil ikada testiran koji je dobio ocenu od 98% za zaštitu odraslih… »

Da li vam se dopada ova jedinstvena Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio u “zlatnoj” boji?

Vrele gume 20.05.2019
Italijanski proizvođač automobila, kompanija Alfa Romeo nedavno je predstavila specijalnu verziju modela Giulia Quadrifoglio. Taj model je predstavljen na “Mille Miglia” trci u čast duge veze između te trke i italijanskog brenda. Ova jedinstvena… »

Tradicija je važna: Alfa Romeo pronašao inspiraciju za novu boju u prošlosti FOTO

B92 19.05.2019
U okviru čuvene trke "Mille Miglia”, italijanski proizvođač predstavio je jedinstvenu Giuliu Quadrifoglio ofarbanu u specijalnu boju. Među brojnim klasičnim Alfama koje su mogle da se vide na "Mille Miglia 2019”, pažnju publike privukla… »

Vozači izglasali deset najboljih automobila (foto)

Mondo 15.05.2019
Među najboljima je nekoliko hibridnih modela, a i jedan Alfa Romeo. U organizaciji britanskog magazina Auto Express održan je, po 17. put, izvor pod imenom "Driver Power" ("Moć vozača"). Hiljade vozače novih automobila, starih do dve godine… »

Vesti dana »