Alfa Romeo

“Osveženi” Alfa Romeo Giulia i Stelvio debitovali u Kini!

Vrele gume 12.11.2019
Već smo znali da će modeli Alfa Romeo Giulia i Stelvio biti “osveženi” za sledeću godinu. Međutim, niko nije očekivao da će oni svoju javnu premijeru imati u Kini. Svi su pretpostavljali da će ova dva modela imati svoj javni debi u Los… »

Alfa Romeo "osvežio" Giuliu i Stelvio za 2020. FOTO

B92 12.11.2019
Alfa Romeo predstavio je redizajn svoja dva glavna modela Giulia i Stelvio predstavljeni su neočekivano u Kini. Međutim, nije baš najpravilnije upotrebiti reč "redizajn" s obzirom da oba modela izgledaju identično kao do sada. Ipak, u Alfa Romeu nije… »

Alfa Romeo Brennero i sa elektropogonom

Auto blog 09.11.2019
Korist od spajanja kompanije FCA sa PSA grupom će imati i Alfa Romeo, jer bi po pisanju nekih medija ova italijanska marka na PSA platformi trebalo da napravi svoji novi manji SUV model. Tačnije, Alfa Romeo bi krajem 2021. godine trebalo da predstavi… »

Alfa Romeo okončao proizvodnju modela 4C

Auto blog 08.11.2019
Italijanski proizvođač okončao je proizvodnju sportskog dvoseda 4C nakon šest godina koliko je ovaj model bio prisutan na tržištu, prenosi B92. Alfa Romeo 4C i zvanično je prestao da se proizvodi, pa će potencijalnim kupcima na raspolaganju samo… »

Alfa Romeo "ubija" još jedan model

B92 07.11.2019
Italijanski proizvođač okončao je proizvodnju sportskog dvoseda 4C nakon šest godina koliko je ovaj model bio prisutan na tržištu. Alfa Romeo 4C i zvanično je prestao da se proizvodi, pa će potencijalnim kupcima na raspolaganju samo biti… »

Automobili koji se nakon ove godine više neće proizvoditi

Vesti online 06.11.2019
U godini na izmaku sa evropskog tržišta nestaju brojni modeli, od kojih su se neki prodavali duže od jedne decenije. Ovo su automobili koji se više neće proizvoditi od ove godine! Alfa Romeo MiTo Citroen C4/DS 4 DS 5 Fiat Punto Ford B-MAX Kia Carens… »

Alfa Romeo otkazuje planove za proizvodnju dva veoma uzbudljiva modela

Telegraf 04.11.2019
Na svu sreću, kompanija ipak sprema neke modele za entuzijaste. Ova vest stiže direktno „sa vrha“, od Majka Menlija, direktora FCA korporacije, koji je ovih dana investitorima predočio novi, redefinisani plan strategije Alfa Romeo brenda za naredne… »

Sudar u Kotraži, povređeni prebačeni u bolnicu

Glas Zapadne Srbije 02.11.2019
Ivanjica – U selu Kotraža, na putu Čačak – Ivanjica oko 09 časova i 30 minuta dogodio se direktan sudar dva vozila. Do saobraćajne nesreće je došlo kada je vozač automobila “alfa romeo” krenuo u preticanje na mestu na kom to nije… »

Alfa Romeo otkazao modele 8C i GTV?

Auto blog 02.11.2019
Kompanija Fiat Chrysler Automobiles je prošle godine u svom petogodišnjem planu predvidela sedam noviteta za Alfa Romeo, uključujući sportske modele 8C i GTV. Međutim, više izvora sada navodi da su u Alfa Romeu otkazali ova dva modela, budući da se… »

Automobili koji su prestali da se prodaju ove godine

Auto blog 02.11.2019
U godini na izmaku s tržišta su povučeni brojni modeli, a za nekima ćemo zaista da žalimo. Izdvojili smo modele koje više nećete moći da kupite, bar ne nove. S evropskog tržišta odlazi minimalno 15 modela, naglašava Jato Dynamics, a mi smo… »

Vesti dana »