Alfa Romeo

“Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio” je “sportski automobil godine”

Total car 07.12.2019
Retko koji italijanski ( i ne samo italijanski) automobil može da se pohvali da je po ukusu nemačkih vozača! Još kad čitaoci najtiražnijeg nemačkog automobilskog specijalizovanog magazina “Auto Bild sposrtscars” za “Sportski automobil… »

Serijski Alfa Romeo Tonale stiže za godinu dana

Auto blog 06.12.2019
Novi kompaktni SUV Alfa Romea Tonale naći će se u prodaji krajem sledeće godine, prenosi B92. Tonale je jedan od najiščekivanijih modela na tržištu, a koliko je oduševio javnost pokazuje činjenica da je od koncepta do serijskog modela prošlo… »

Auto Expo 2019: Akcijske cene i popusti na automobile na Šumadija sajmu (FOTO)

InfoKG 06.12.2019
Na Šumadija sajmu u toku je Sajam automobila “Auto Expo”, 12. po redu, i trajaće do nedelje, 8. decembra. Na manifestaciji više od 15 poznatih brendova predstavlja svoje modele, a zanimljivo je da se ove godine promovišu i električni automobili i… »

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio je „sportski automobil godine“

Nedeljnik 05.12.2019
Čitaoci časopisa AUTO BILD SPORTSCARS izabrali su najjaču verziju modela Alfa Romeo Stelvio snage 375 kW (510 KS) za pobednika u kategoriji „Terenac/uvoz“. Ukupno 110 modela učestvovalo je u deset klasa u izboru. Zapravo, ovaj terenac je sportski… »

U Hrvatskoj se automobili mogu kupiti kriptovalutama

Dnevnik 05.12.2019
ZAGREB: Hrvatska kompanija "Karić Automobili" omogućila je plaćanje kupovine automobila kriptovalutama kao što su Bitkoin Keš, Etereum, Bitkoin i GoKripto Token, izveštava portal bug.hr. "Karić automobili" su ovlašćeni prodavac i serviser… »

I Nemci "poklekli": "Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio" je "sportski automobil godine"

Večernje novosti 05.12.2019
Iako se u suštini radi o terenskom vozilu je zaista vanserijska mašina. RETKO koji italijanski ( i ne samo italijanski) automobil može da se pohvali da je po ukusu nemačkih vozača! Još kad čitaoci najtiražnijeg nemačkog automobilskog… »

U Hrvatskoj se automobili mogu kupiti kriptovalutama

Večernje novosti 05.12.2019
Hrvatska kompanija "Karić Automobili" omogućila je plaćanje kupovine automobila kriptovalutama. Hrvatska kompanija "Karić Automobili" omogućila je plaćanje kupovine automobila kriptovalutama kao što su Bitkoin Keš (BCH), Etereum (ETH), Bitkoin… »

U Kragujevcu otvoren sajam automobila "Auto Expo 2019"

Auto blog 05.12.2019
Otvoren Sajam automobila „Auto expo 2019“ Na Šumadija sajmu dana 5.12.2019. zvanično je otvoren dvanaesti po redu Sajam automobila „Auto expo 2019“. Na ceremoniji otvaranja prisutnim posetiocima i izlagagačima obratili su se direktor Šumadija… »

Alfa Romeo Tonale na puteve stiže za godinu dana

B92 05.12.2019
Novi kompaktni SUV Alfa Romea Tonale naći će se u prodaji krajem sledeće godine. Tonale je jedan od najiščekivanijih modela na tržištu, a koliko je oduševio javnost pokazuje činjenica da je od koncepta do serijskog modela prošlo samo nekoliko… »

Komšije mogu da kupe automobili i kriptovalutama

Telegraf 05.12.2019
Kupci za plaćanje kriptovalutama treba jednostavno da skeniraju QR kod sa ekrana blagajne iz kriptonovčanika. Hrvatska kompanija "Karić Automobili" omogućila je plaćanje kupovine automobila kriptovalutama kao što su Bitkoin Keš (BĆ), Etereum… »

Vesti dana »