Alfa Romeo

Stellantis ulaže sredstva u Alfu Romeo, Lanciju, DS i Chrysler narednih 10 godina

Vrele gume pre 2 dana
I druge marke koje nisu najuspešnije na tržištu, poput DS-a i Chryslera, takođe će dobiti šansu da se dokažu u sledećih deset godina. Otkada se FCA spojio s PSA grupom formirajući Stellantis, mnogi se pitaju da li pod krovom novog konglomerata… »

Oživeo Abarth 1000 SP: Ima 240 KS i Alfa Romeo motor

Nova pre 3 dana
Alfa Romeo inženjeri napravili su omaž legendarnom Abarth 1000 SP trkačkom automobilu iz 1960. godine. Retro dizajna, ovaj lagani koncept dvoseda pokreće motor iz modela Alfa Romeo 4C. Abarth 1000 SP (Sport Prototipo) je omaž automobilu… »

Alfa Romeo, Lancia, DS i Chrysler dobili rok od deset godina da se dokažu ili se gase

B92 pre 4 dana
Automobilski koncern Stellantis, nastao udruživanjem grupacija FCA i PSA, daće šansu svojim posustalim brendovima. Stellantis koji okuplja čak 14 marki, suočen je sa činjenicom da pojedini brendovi više služe kao ukras nego što zarađuju. U grupu… »

Stellantis najavio investicije u Alfa Romeo i Lanciju

Auto blog pre 5 dana
Otkad su se Fiat Chrysler Automobiles i PSA Peugeot Citroen spojili da bi formirali Stellantis, ljudi se pitaju da li ima mesta za 14 različitih marki pod istim korporativnim kišobranom. To je odlično pitanje s obzirom na to da postoji dosta… »

Alfa Romeo Giulia GTA: legenda je izašla na ulice

Auto magazin pre 5 dana
Na Balocco stazi danas počinje da se prikazuje međunarodnim medijima model Alfa Romeo Giulia GTA, kao i „ekstremna“ GTAm konfiguracija i da se organizuje test vožnja. Reč je o povratku jedne od legendi automobilizma i miljokaza u istorijatu… »

Giulia GTA je izašla na ulice

B92 pre 6 dana
Giulia GTA je momentalno prepoznatljiva zahvaljujući ekskluzivnoj karakterizaciji koja je i estetska i funkcionalna, potvrđujući da u pitanju nije samo vežba iz stila nego vozilo visokih performansi koja su zasnovana na automobilu serijske… »

Alfa Romeo Giulia GTA: legenda je izašla na ulice

Auto blog pre 6 dana
• Alfa Romeo je predstavio novi model Giulia GTA međunarodnim medijima na Balocco stazi „za dokazivanje“ (provincija Verčeli), gde je Autodelta razvila njegovog legendarnog prethodnika – 1965 Giulia GTA, „Gran Turismo Alleggerita“, koji je… »

Giulia GTA: legenda je izašla na ulice

Nedeljnik pre 6 dana
Alfa Romeo je predstavio novi model Giulia GTA međunarodnim medijima na Balocco stazi „za dokazivanje“ (provincija Verčeli), gde je Autodelta razvila njegovog legendarnog prethodnika – 1965 Giulia GTA, „Gran Turismo Alleggerita“, koji je nizao… »

Alfa Romeo Giulietta povučen iz prodaje nakon 11 godina

Auto blog pre 13 dana
Alfa Romeo je nakon 11 godina prestao da prodaje model Giulietta (ta odluka je inače doneta još prošle godine), a to znači da su limuzina Giulia i SUV Stelvio trenutno jedini modeli Alfa Romea koji su ostali u prodaji. U razgovoru za magazin Autocar… »

Obnovljeni Alfa Romeo Giulia do kraja godine

Auto blog pre 12 dana
Italijanska marka očigledno pamti puno slavnija i bolja vremena. Tako je trenutno gama koju nudi pala na dva modela – Alfa Romeo Giulia i SUV Stelvio. Kako bi i ta dva modela zadržala korak sa sve agresivnijom i opasnijom konkurencijom, marka Alfa… »

Vesti dana »