Ana Nikolić

Konačno shvatila da ima problem! Ana Nikolić po nagovoru majke kreće na odvikavanje od alkohola!

Kurir pre 31 dan
Ana Nikolić uskoro će krenuti na odvikavanje od alkohola, na nagovor svoje majke Milijane Nikolić, saznaje Kurir. Duže vreme poznata pevačica ima ozbiljan problem sa alkoholizmom i to sve manje uspeva da prikrije u javnosti. Još se prepričava njeno… »

Ana Nikolić: Obrazovana žena je uvek seksi

Nova 25.08.2020
Pevačica Ana Nikolić obrazovanje smatra najbitnijim za žene, pa tako će učiti i svoju ćerku Taru. “Kao što ni mene moji roditelji nisu sputavali kada je reč o odabiru profesije, naravno da ću i ja Taru podržati u bilo čemu što bude odabrala… »

Ana Nikolić je na estadi 17 godina, a OVOG DETALJA sa početka njene karijere se niko ne seća (VIDEO)

Prva 24.08.2020
Ana Nikolić se pre tri godine prvi put ostvarila u ulozi majke i na svet donela ćerkicu Taru. Posle porođaja, pevačica se povukla sa javne scene, pa se početkom ove godine vratila muzici i svoje obožavaoce častila novim albumom „Klinka“. ❤️… »

"Na fakultetu najmanje naučiš": Ana Nikolić otvoreno o obrazovanju, ima jedan cilj

Blic 23.08.2020
Ćerka Ane Nikolić, Tara, napunila je tek tri godine početkom avgusta tekuće godine, a pevačica već sada razmišlja o njenoj budućnosti. - Kao što ni mene moji roditelji nisu sputavali kada je reč o odabiru profesije, naravno da ću i ja Taru… »

Ana Nikolić: Na fakultetu najmanje naučiš! Ništa nije seksepilnije od obrazovane žene

Telegraf 23.08.2020
- Ona prosto mora da bude jedna mlada, obrazovana osoba - rekla je Nikolićeva za svoju naseldnicu. Pevačica Ana Nikolić uveliko razmišlja o budućnosti i obrazovanju svoje naslednice Tare Đurić, koja je početkom avgusta napunila tri godine. Što se… »

Ćerka Ane Nikolić ima samo 3 godine, A ona joj već isplanirala budućnost: Pevačica zacrtala, Tara će morati da uradi ovo

Kurir 23.08.2020
Ćerka Ane Nikolić, Tara napunila tek tri godine početkom avgusta tekuće godine, a pevačica već sada razmišlja o njenoj budućnosti. "Kao što ni mene moji roditelji nisu sputavali kada je reč o odabiru profesije, naravno da ću i ja Taru podržati… »

Ima jedan uslov! Ana Nikolić već planira kako da ćerki organizuje život!

Alo 23.08.2020
Preporučuje to svim devojkama! Ćerka Tara napunila je tek tri godine početkom avgusta, a pevačica već sada razmišlja o njenoj budućnosti. - Kao što ni mene moji roditelji nisu sputavali kada je reč o odabiru profesije, naravno da ću i ja Taru… »

One su bile njen zaštitni znak! Da li vam noge Ane Nikolić izgledaju bolje sada ili ranije?

Telegraf 22.08.2020
Od kada je smršala, Ana u svakoj prilici ističe svoje duge noge. Pevačica Ana Nikolić je u poslednjih godinu dana drastično promenila svoj izgled i zbog problema sa sa viškom kilograma odlučila je da smrša, što je i uspela, ali sudeći po… »

Nikolićeva u malenoj haljini pokazala sve: Skinula kilograme, a u komentarima je urnišu! To ne znači da si zgodna! Video

Kurir 22.08.2020
Ana Nikolić izgubila je veliki broj kilograma zbog čega su je neki pohvalili, a drugi misle da je ipak preterala. Pevačica je sada objavila snimak u mini haljini, pa je istakla figuru, a mnogima se ovo nije dopalo. Ani su u komentarima poručili da… »

Ana Nikolić nikad bolje nije izgledala, ali nekad ni to nije dovoljno: Pevačica na meti osuda zbog svog izgleda (video)

Alo 22.08.2020
Komentari samo plju[te. Pevačica Ana Nikolić pokazala je svoje izvajano telo, kao i gole noge koje su u prvom planu. U ultra kratkoj haljinici Ana je pokazala da izgleda savršeno, a pozitivni komentari su samo pljuštali. View this post on Instagram A… »

Vesti dana »