Ana Nikolić

Marina Tucaković odlepila pa očitala lekciju Ani Nikolić: "Nemoj da budes guska"! Pevačica joj ovako odgovorila!

Alo pre 10 dana
Presekla. Posle četiri godine pauze, pop zvezda Ana Nikolić vratila se na muzičku scenu singlom "Bilo je lepo", kojim je najavila novi studijski album "Klinika". View this post on Instagram I kad u glavi savladam te U srcu uvek nadvladaš me, tamo… »

Ana Nikolić uništava Rasti auto i to u pidžami: Ostavila mu jezivu poruku! (video)

Alo pre 9 dana
Pevačica nije želela da za priču sazna javnost. Pre par nedelja ko grom iz vedra neba u medijima se pojavio glasovni zapis Ane Nikolić koja prepričava kako je jedne večeri totalno uništila auto Rasti. Pevačica nije želela da za priču sazna… »

Ana je besna: Ako me baba još jednom pozove da pita da li sam u bolnici...

Mondo pre 10 dana
Nakon pisanja domaćih medija da je "završila u bolnici zbog alkohola", Nikolićeva se oglasila. Nakon pisanja domaćih medija da je "završila u bolnici zbog alkohola", Nikolićeva se oglasila. Ana Nikolić konačno promoviše novi album i spotove… »

Ana se oglasila nakon što su isplivale tvrdnje da je završila u bolnici: Svima je imala da poruči samo jedno

Blic pre 11 dana
Domaće portale preplavila je juče vest da je pop zvezda Ana Nikolić završila u bolnici, jer je navodno konzumirala alkohol, što joj je zabranjeno, jer se podvrgla operaciji želuca. Ova vest zabrinula je pojedine članove porodice poznate pevačice… »

Oglasila se Ana Nikolić nakon što su isplivale tvrdnje da je završila u bolnici zbog alkohola!

Alo pre 11 dana
Oštra. Domaće portale preplavila je juče vest da je pop zvezda Ana Nikolić završila u bolnici, jer je navodno konzumirala alkohol, što joj je zabranjeno, jer se podvrgla operaciji želuca. Ova vest zabrinula je pojedine članove porodice poznate… »

Nakon vesti da je navodno završila u bolnici, oglasila se Ana Nikolić i otkrila ovo!

Srbija danas pre 11 dana
Neće više da ćuti! Juče je domaće portale preplavila vest da je pop zvezda Ana Nikolić završila u bolnici, jer je, navodno, konzumirala alkohol, što joj je zabranjeno, jer se podvrgla operaciji želuca. Ova vest zabrinula je pojedine članove… »

Kreće sa radom Savetovalište za podršku i pomoć pacijentima sa alergijom

RTS pre 11 dana
Nacionalno udruženje za pomoć i podršku pacijentima sa alergijama, celijakijom i drugim oboljenjima sa ograničenjima u ishrani – uskoro otvara Savetovalište za alergije na Institutu za majku i dete na Novom Beogradu. Po evropskim statistikama svaka… »

Aplauzi u “Vuku”: Premijera savremene plesne predstave „Marko“

Nedeljnik pre 11 dana
Foto: Promo Pred punom salom Teatra Vuk premijerno je izvedena savremena plesna predstava „Marko“ koja je inspirisana narodnom epskom pesmom „Marko Kraljević i vila“. Autorski tim čine kompozitorka i idejni tvorac projekta Ana Krstajić… »

Ana Nikolić završila u bolnici zbog alkohola: Ima prsten oko želuca i ne sme da pije!

Kurir pre 12 dana
Pevačici je lekar strogo zabranio da pije posle intervencije pomoću koje je izgubila višak kilograma, ali ona nije mogla da izdrži bez starog poroka, pa je morala da primi infuziju. Ani Nikolić pozlilo je pre nekoliko dana zbog toga što je… »

Komplikacije nakon intervencije! Nakon operacije Ana Nikolić nije slušala lekara! Usledilo ovo!

Srbija danas pre 12 dana
Nije smela ovo da radi! Poznata pevačica Ana Nikolić nedavno je imala operaciju koja joj je pomogla da se brzo izbori sa viškom kilograma. Nakon te operacije ona je dobila strog režim ishrane, koji ne dozvaljava ni minimalnu konzumaciju alkohola, što… »

Vesti dana »