Ana Nikolić

Ana Nikolić smršala 15 kilograma pa se skinula u kupaći, svi se pitaju koji deo kostima je bacila sa sebe! (foto)

Telegraf 10.06.2019
Pevačica je pozirala kraj bazena, a potom se rashladila u istom, odakle je objavila još jednu sliku. Nakon što je prvi put kred kamerama progovorila o teškom razdoblju u životu, a potom otkrila i da je skinula 15 kilograma, pevačica Ana Nikolić… »

Ana Nikolić se skinula u kupaći i pokazala obline! Tvrdi da je smršala 15 kilograma, a evo kako zaista izgleda! (foto)

Alo 09.06.2019
Pevačica je u više navrata istakla da naporno trenira, a danas je u popularnoj emisiji, između ostalo, rekla i da je smršala 15 kilograma. Pevačica Ana Nikoić vrućine u prestonici iskoristila je da se opusti na bazenu, a fotografiju je podelila i… »

Anu Nikolić prozivali da je debela, a ona pokazala rezultate dijete! Evo kako sada izgleda i koliko je smršala! (foto)

Alo 09.06.2019
Popularna pevačica Ana Nikolić uskoro će se vratiti na estradno nebo Srbije svojim novim albumom, pa je tim povodom bila današnji gost u emisiji "Premijera - Vikend specijal". Ona je voditelju ove emisije otkrila mnogo toga o svom privatnom životu… »

Ana Nikolić prvi put nakon tri godine dala intervju

Tračara 09.06.2019
Tri godine otkako je izdala je poslednji put govorila za medije, Ana Nikolić gostovala je u emisiji Premijera – vikend specijal, gde je iskreno govorila o svemu što je prošla prethodnih godina, koliko nije davala izjave. Porođaj, razvod i njen… »

Razvod je najteži, ali najbolji potez života!

Mondo 09.06.2019
Pevačica nakon duge medijske pauze otvorila dušu pred kamerama Pinka. Pevačica Ana Nikolić gostovala je u emisiji "Premijera vikend specijal" i govorila o odnosu sa bivšim mužem, Stefanom Đurićem Rastom, kćerki Tari, ali i komentarima koje dobija… »

Ana Nikolić sa knedlom u grlu po prvi put progovorila o Rasti: Prošla sam kroz težak period, kao smrt!

Alo 09.06.2019
Ana Nikolić danas je, prvi put posle tri godine medijske pauze, bila gost u emisiji Premijera - Vikend specijal. Ona je iskreno priznala koliko su je pogađali zluradi komentari i naslovi u medijima, kojih je u poslednje vreme bilo veoma mnogo. "Svaka… »

Nakon tri godine pauze: Ana Nikolić prvi put o razvodu, Rasti, gubitku, ćerki, a evo kako izgleda nakon što je smršala

Blic 09.06.2019
Pevačica Ana Nikolić se nakon tri godine vraća muzici, a za sve ove godine potrudila se da se maksimalno posveti ćerki Tari. - Osećam se kao na početku karijere, ali se veoma radujem povratku u muzičke vode - kaže Ana, a na pitanje kako sada… »

"Udala sam se iz ljubavi jednom i zauvek, a na kraju nije uspelo..." Ana Nikolić sa knedlom u grlu prvi put otvoreno o razvodu…

Telegraf 09.06.2019
- Sve žene koje su prošle kroz razvod, pa makar bile u braku iz interesa, a ovo je bio brak iz ljubavi, to je jako teško - rekla je Ana. "Da se Tara nije dogodila mislim da bih u tom trenutku malo prikočila. Moja frustracija je bila velika... Tako da… »

Raspored sahrana za ponedeljak, 10. jun

Radio 021 08.06.2019
Raspored sahrana za ponedeljak, 10. jun, na grobljima u Novom Sadu, koja su pod ingerencijom JKP "Lisje". NOVI SAD Gradsko groblje 09:45 - Tibor Tot (1956) 10:30 - Lazar Milošević (1946) 11:15 - Marija Rašeta (1933) 12:00 - Milosav Pejić (1947) 12:45… »

Podelili imovinu: Ana Nikolić i Rasta se konačno razveli, a evo šta je tim povodom otkrio njihov advokat

Blic 07.06.2019
Za tri godine, koliko su u braku bili pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta, o njihovom razvodu se pisalo makar pet puta. Rastajali su se skoro isto toliko, ali su sada konačno potpisali papire za razvod koji su bili na čekanju poslednjih… »

Vesti dana »