Ana Nikolić

Ana Nikolić priznala da pravi probleme porodici Jednu stvar joj nisu dopustili: Zato sam ovakva!

Alo pre 6 sati
Ana Nikolić se prisetila o čemu je maštala kao mala, pa evocirala uspomene sa ćerkicom. Pevačica Ana Nikolić odvela je ćerkicu Taru u jednu ordinaciju na redovan pregled pa je snimila devojčicu dok se igrala u ordinaciji. - Hoćeš li da budeš… »

Zavirite u luks stan od 500.000 € u centru Beograda! Mali raj Ane Nikolić - Kamin, mermer, a soba za ćerku kao iz bajke!

Mondo pre 6 sati
Ana Nikolić u luksuznom stanu u centru Beograda živi s ćerkicom Tarom. Ana Nikolić u luksuznom stanu u centru Beograda živi s ćerkicom Tarom. Ana Nikolić u poslednje vreme više puta se našla u žiži javnosti, prvo zbog snimika na kom se vide… »

Ovo je bezobrazno skupi stan Ane Nikolić od 500.000 evra, ali "neurednost" često kvari utisak

Telegraf pre 7 sati
Ana se odlučila za kombinaciju pastelnih nijansi i nežnih boja, pa tako dominiraju svetliji tonovi, a sav nameštaj i detalji su u beloj, roze i krem boji. Zgrada u kojoj živi pevačica Ana Nikolić nalazi se u centru Beograda. Pevačica u luksuznom… »

Ovo je stan Ane Nikolić od 500.000 evra: U njemu živi sa ćerkom Tarom, a njena soba je san svake devojčice - nebo na…

Blic pre 9 sati
Pevačica Ana Nikolić zajedno sa ćerkom Tarom živi u luksuznom stanu koji vredi oko pola miliona evra. Naime, u stanu Ane Nikolić sve odiše luksuzom, a dominiraju svetliji tonovi. Sav nameštaj i detalji su u beloj, roze i krem boji. U dnevnom… »

Ovo je stan Ane Nikolić od pola miliona evra! Mermer, kamin, ogromna ogledala i umetnički radovi: A soba njene ćerke je…

Kurir pre 8 sati
Ana Nikolić zajedno sa ćerkom Tarom živi u luksuznom stanu koji vredi oko pola miliona evra. U stanu Ane Nikolić sve odiše luksuzom, a dominiraju svetliji tonovi. Sav nameštaj i detalji su u beloj, roze i krem boji. U dnevnom boravku se nalazi… »

"Ako nema pića, nema ni drugog bloka": Objavljene šok audio poruke Ane Nikolić i Dare Bubamare

Telegraf pre 10 sati
Pevačice i koleginice Ana i Dara su sudeći po komentarima nasmejale javnost, mada mnogi smatraju da je Ana bila "pripita" Juče, 6. decembra, osvanule su audio poruke između Dare Bubamare i Ane Nikolić. Dve pevačice i koleginice su razmenjivale… »

Kako nema pića? Onda nema pevanja!: Isplivale skandalozne glasovne poruke Ane Nikolić, pevačica ucenjuje zbog alkohola…

Alo pre 12 sati
Glasovne poruke je odale. Pevačice Ana Nikolić i Dara Bubamara razmenjivale su glasovne poruke, koje su sada isplivale u javnost. U istim je moguće čuti Daru koja, imitirajući hrvatski akcenat, govori: - Kaže gazda: Šta je ovo? Nikada nisam prodao… »

"Nema pića? Onda nema drugog bloka pevanja" Osvanule privatne glasovne poruke Ane Nikolić - evo šta sve priča, teško je…

Blic pre 13 sati
U javnost su isplivale privatne glasovne poruke koje su razmenjivale pevačice Dara Bubamara i Ana Nikolić. U istim je moguće čuti Daru koja, imitirajući hrvatski akcenat, govori: "Kaže gazda: Šta je ovo? Nikada nisam prodao ovoliko ulaznica. Ovo je… »

Ana Nikolić leži na ulici usred noći Javnost u šoku zbog ovog prizora, fotografija se širi mrežama!

Alo pre 1 dan
Odmah su krenule da se nižu kritike zbog pevačicinog postupka. Pevačica Ana Nikolić u poslednje vreme privlači veliku pažnju javnosti svojim postupcima. Naime, ona je sada sve iznenadila kada je objavila fotografiju na kojoj usred noći leži na… »

Ana Nikolić leži na ulici U pola noći: Pevačica sva u crnom, šokirala potezom: "Šta joj se desilo?" (foto)

Blic pre 1 dan
Pevačica Ana Nikolić (45) šokirala je sve kada je na Instagramu objavila fotografiju kako leži na ulici. Naime, pevačica u poslednje vreme često na mrežama iznenadi sve one koji je prate, a tako je bilo i ovog puta. Ana je sva u crnom, u pola… »

Vesti dana »