Ana Nikolić

Bila sam na samom dnu! Ana Nikolić se borila s viškom kilograma, kroz ovaj pakao je prolazila dok je skinula 70 KG!

Kurir pre 3 dana
Pevačica Ana Nikolić uspela je nakon duge borbe sa kilogramima da dovede liniju do savršenstva. Ona je, prema informacijama koje su dostupne u medijima, izgubila skoro 70 kilograma i vratila devojačku liniju. Ona je ovom prilikom odlučila da se… »

Zbog oca joj je sve otišlo u drugom smeru: Ovo je istina o počecima Ane Nikolić! Želela je karijeru u ovoj zemlji, a ne u…

Blic pre 4 dana
Ana Nikolić je već dugo godina na estradi, a sada je odlučila da progovori o svojim počecima. - Pokušavala sam da nateram roditelje da polažem ranije, u trećoj godini gimnazije, da polažem glumu... Nisu rekli ne, ali je bilo dovoljno da te otac… »

Ana Nikolić prvi put javno progovorila o detaljima života koje niko nije znao!

Alo pre 4 dana
"Bilo mi je dovoljno da me otac samo pogleda" Pevačica Ana Nikolić je već dugo godina na estradi, a posle pauze zbog korone, sprema se da svojim fanovima predstavi spot za novu pesmu. Ekipa emisije "Ekskluzivno" zatekla je pevačicu na ergeli, a ona je… »

Malo ko zna kako je Ana Nikolić započela karijeru: Bilo je dovoljno samo da je otac pogleda i donela je ovu odluku!

Kurir pre 4 dana
Ana Nikolić je već dugo godina na estradi, a sada je govorila o svojim počecima. "Pokušavala sam da nateram roditelje da polažem ranije, u trećoj godine gimnaziji, da polažem glumu, nisu rekli ne, ali je to bilo dovoljno da te otac pogleda, nije… »

Nikolićka sama i nervozna: Ani nije do seksa, ali jeste do proseka! (kurir TV)

Kurir pre 4 dana
U nedelji kada slavi 42. rođendan i očekuje premijeru spota za novu pesmu "Nije mi do seksa" naš paparaco uslikao je Anu Nikolić u jednom prestoničkom lokalu. Iako je drastično smršala i liniju dovela do savršenstva, a i karijera joj ide uzlaznom… »

Ana Nikolić sama i smorena: Nije joj do seksa, ali je zato proseko na stolu! Podočnjake sakrila ispod naočara

Mondo pre 4 dana
Uslikana u kafiću. Uslikana u kafiću. Ana Nikolić u nedelju, 26. septembra proslavlja svoj 42. rođendan, ali očekuje premijeru spota za novu pesmu "Nije mi do seksa". Dok čeka novu numeru i proslavu, Anu su papraci uslikali u jednom kafiću u… »

Može i bez golotinje: Kad su videli u kom izdanju se sad pojavila Ana Nikolić samo su izustili: "gospodarice!"

Blic pre 4 dana
Pevačica Ana Nikolić u poslednje vreme uglavnom je objavljivala fotografije u izazovnim izdanjima, međutim sada se predstavila u potpuno drugačijem stajlingu. Nakon što je smršala više od 50 kilograma, Ana ponosno deli fotografije koje ističu… »

Danas dva poklona u kuriru! Ikona sveti pravednici joakim i Ana sa zlatotiskom plus dodatak Stars

Kurir pre 4 dana
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obeležavaju praznik posvećen Svetim pravednicima Joakimu i Ani. Kurir tim povodom poklanja IKONU sa zlatotiskom i molitvom. Ovaj dan treba provesti vreme u krugu porodice, naročito sa roditeljima… »

Rasta u emisiji uživo imao jedan uslov, a ovim rečima je opisao Anu Nikolić

Vesti online pre 6 dana
Reper Stefan Đurić Rasta gostovao je danas u jutarnjem na „Prvoj“, ali je imao jedan uslov. Naime, Rasta je rekao da može da dođe u emisiju, ali samo ako se gostovanje završava do 11 sati. – Idem po ćerkicu i u 11 i treba da joj sušim kosu, i… »

"Idem po ćerkicu, treba da joj sušim kosu": Rasta u emisiji uživo imao jedan uslov, a ovim rečima je opisao Anu Nikolić

Blic pre 5 dana
Reper Stefan Đurić Rasta gostovao je danas u jutarnjem na "Prvoj", ali je imao jedan uslov. Naime, Rasta je rekao da može da dođe u emisiju, ali samo ako se gostovanje završava do 11 sati. - Idem po ćerkicu i u 11 i treba da joj sušim kosu, i to je… »

Vesti dana »