Bijeljina

Srbijagas i Gas-Res iz Republike Srpske potpisali sporazum o izgradnji gasovoda

N1 Info 16.03.2021
Sporazum o izgradnji gasovoda "Nova istočna interkonekcija Republike Srpske/BiH i Republike Srbije" potpisali su danas u Banjaluci predstavnici Srbijagasa i preduzeća "Gas-Res" iz Republike Srpske. Njime će Republika Srpska i BiH biti priključeni na… »

Srbijagas i Gas-Res iz RS potpisali sporazum o izgradnji gasovoda

Danas 16.03.2021
Sporazum o izgradnji gasovoda „Nova istočna interkonekcija Republike Srpske/BiH i Republike Srbije“ potpisali su danas u Banjaluci predstavnici Srbijagasa i preduzeća „Gas-Res“ iz Republike Srpske. Njime će Republika Srpska i BiH biti… »

Još jedna spona između Srpske i Srbije: Potpisan sporazum o novom gasovodu!

Srbija danas 16.03.2021
Srbijagas i Gas-res iz Republike Srpske potpisali sporazum o izgradnji novog gasovoda. Srbijagas i "Gas-res" iz Republike Srpske potpisali su danas u Banjaluci Sporazum o izgradnji novog gasovoda, čiji je planirani kapacitet 1,2 milijarde kubnih metara… »

Srbijagas i Gas-Res potpisali sporazum o gradnji istočne interkonekcije Srbije i RS i BiH

B92 16.03.2021
Banjaluka -- U Banjaluci je danas potpisan Sporazum o izgradnji gasovoda „Nova istočna interkonekcija Republike Srpske/BiH i Republike Srbije“. Budući gasovod, kako je definisano ovim sporazumom, gradiće se na pravcu granica Republike Srbije i… »

U istrazi o velikoj količini oružja kod Bijeljine uključena i nemačka policija

RTV 15.03.2021
BANJALUKA - Policija Republike Srpske radi sa nemačkom policijom na rešavanju slučaja nedavno pronađene velike količine oružja i municije u Janji kod Bijeljine. Istraga u ovom slučaju je u toku, rekli su Srni u MUP-u Republike Srpske. Policija je… »

Krizni štab bijeljine upozorio: Striktno poštovanje mera

Večernje novosti 15.03.2021
OPŠTE bolnice “Sveti vračevi” je, zbog povećanog broja prijema pacijenata sa teškom kliničkom slikom, što je posedica visokog procenta zaražavanja u proteklih 14 dana (zaraženo više od 60 odsto od broja testiranih ljudi u Bijeljini)… »

Najavljene oštrije kontrole: U Bijeljini ostaju na snazi protivepidemijske mere

Večernje novosti 12.03.2021
EPIDEMIOLOŠKA situacija na području Grada Bijeljina, s virusom koronu vezia, i dalje je nepovoljna, sa tendencijom pogoršanja, zbog čega sve protivepidemijske mere ostaju na snazi – ocenjeno je na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije… »

Pomoć agraru srpske i kroz nova znanja: U Bijeljini organizovan seminar za poljoprivrednike

Večernje novosti 11.03.2021
GRADONAČELNIK Bijeljine LJubiša Petrović pozdravio je učesnike seminara „Izazovi poljoprivredne proizvodnje u 2021. godini“ koji je deveti put organizovan na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta Bijeljina. On je istakao da se Gradska uprava… »

Stefanović obišao preduzeća "Kosmos" u Banjaluci i "Orao" u Bijeljini

RTV 11.03.2021
BANJA LUKA, BIJELJINA - Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović posetio je danas, u okviru dvodnevne posete Republici Srpskoj, preduzeće za remont radarskih, raketnih i računarskih sistema "Kosmos" u Banjaluci i sa rukovodstvom razgovarao o… »

Petrović najavljuje: Biće para za održavanje higijene grada Bijeljina

Večernje novosti 11.03.2021
NAKON što sam pažljivo pročitao saopštenje Akcionarskog društva „Komunalac“, u kom se iznose navodni problemi u našim odnosima, moram istaći da sam veoma zadovoljan činjenicom da ova kompanija, kako je navedeno i u tom saopštenju, „uspešno… »

Vesti dana »