Bijeljina

Drama na mostu u Rači: Granični policajac završio smenu i skočio u Savu, kolege da spasle u zadnji tren

Blic pre 29 dana
Pripadnik Granične policije BiH B.J skočio je s mosta u reku Savu na graničnom prelazu Rača, nakon što je završio smenu, ali su ga kolege uspele izvući, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Bijeljina. Policiji u Bijeljini večeras je oko 19.05… »

Policijac skočio s mosta u Savu nakon smene, kolege ga spasle

B92 pre 30 dana
Pripadnik Granične policije BiH je večeras, nakon što je završio smenu, skočio s mosta u reku Savu na graničnom prelazu Rača, ali su kolege uspele da ga spasu. Policiji u Bijeljini večeras je oko 19.05 časova prijavljeno da se B.J. posle smene na… »

Granični policijac skočio s mosta na Rači, kolege ga spasle

RTV pre 29 dana
RAČA - Pripadnik Granične policije BiH je večeras, nakon što je završio smenu, skočio s mosta u reku Savu na graničnom prelazu Rača, ali su kolege uspele da ga spasu. Policiji u Bijeljini večeras je oko 19.05 časova prijavljeno da se B.J. posle… »

Granični policajac skočio s mosta na Rači, kolege ga spasle

Dnevnik pre 29 dana
RAČA: Pripadnik Granične policije BiH je večeras, nakon što je završio smenu, skočio s mosta u reku Savu na graničnom prelazu Rača, ali su kolege uspele da ga spasu. Policiji u Bijeljini večeras je oko 19.05 časova prijavljeno da se B.J. posle… »

Biciklisti iz 35 zemalja učesnici trke Beograd – Banjaluka

Sport klub pre 31 dana
Petnaesto izdanje Međunarodne biciklističke trke Beograd - Banjaluka voziće se od 22. do 25. aprila ove godine. Reč je o jednoj od najznačajnijih sportskih manifestacija u Srbiji i Bosni i Hercegovini, koja spaja dve prestonice. Ove godine će se… »

Kovid ne posustaje u Bijeljini: Gradski štab upozorava - Sve je više mladih sa teškim kliničkim slikama

Večernje novosti 12.04.2021
U gradu Bijeljina trenutno je registrovano 769 građana pozitivnih na virus korona, od kojih je 95, sa uglavnom teškim kliničkim slikama, zbrinuto u kovid-bolnici, a u prethodna 24 časa troje pacijenata je preminulo od posledica zaraze virusom… »

Nestao nihad danović: Ukoliko primetite osobu sa fotografije nazovite policiju

Blic 12.04.2021
Policijska uprava Bijeljina saopštila je da je prijavljen nestanak Nihada Danovića (53). Prema izjavi prijavitelja radi se o osobi koja je evidentirana u Centru za mentalno zdravlje, lečen je u bolnici Jakeš, naveli su iz PU Bijeljina, piše… »

Organizovao žurku sa muzikom uživo: Policija kontrolisala poštovanja mera

Blic 12.04.2021
U okviru pojačanih aktivnosti Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske na kontroli poštovanja zaključaka Republičkog štaba za vanredne situacije, policija je tokom vikenda otkrila dva prekršaja. Službenici Policijsk stanice Kozluk su… »

NVO o štetnom uticaju rudnika litijuma; Rio Tinto: Nije tačno

BizLife 09.04.2021
„Rudnik litijuma bi doveo u opasnost vode drinskog sliva. Ako se rudnik otvori, pitanje je samo kada će se dogoditi ekocid i kada ćemo dobiti drinsku vodu zagađenu teškim metalima i sumpornim kiselinama“, navele su u saopštenju organizacije koje… »

Nevladine organizacije: Rudnik litijuma bi izazvao slom poljoprivrede

Novi magazin 09.04.2021
Nekoliko nevladinih organizacija ocenilo je danas da bi rudnik litijuma kompanije "Rio Tinto", u okolini Loznice, doveo u opasnost vode u slivu reke Drine i izazvao "slom poljoprivrede". "Rudnik litijuma bi doveo u opasnost vode drinskog sliva. Ako se… »

Vesti dana »