Bijeljina

Stanje se komplikuje: Epidemija u Bijeljini ne jenjava

Večernje novosti pre 30 dana
EPIDEMIOLOŠKA situacija na području Grada Bijeljina i dalje se komplikuje, a još uvek posebno zabrinjava činjenica da je više od 75 odsto testiranih sugrađana pozitivno na virus korona. Sve je veći i broj hospitalizovanih pacijenata, a mogućnosti… »

"Kakav zločin, kakvi bakrači": Koalicija "Dogovor za Bijeljinu" odgovorila kroz komentar amandmana gradonačelniku Petroviću

Večernje novosti pre 31 dana
SKUPŠTINA grada Bijeljina i odbornici imaju mogućnost da vrše korekcije i koriste svoje zakonsko pravo ulaganja amandmana i usvajanja budžeta tek kada se budžet na skupštinskoj raspravi nađe u formi prijedloga budžeta. To se prvi put desilo 31… »

Visokorangirani članovi PDP organizovali korona žurku: Policija u vikendici zatekla 22 osobe i muziku uživo

Blic 03.04.2021
Korona žurku u Bijeljini, a na kojoj je nađena i droga, organizovali su visokorangirani članovi PDP Bijeljina i njihovi simpatizeri, otrkiva Srpskainfo. Kako je saopšteno iz Policijske uprave Bijeljina na žurci su zatečene 22 osobe i četiri ispred… »

Policija "rasturila" korona žurku u Bijeljini: Pronašli i drogu, srpska državljanka ometala pretres

Srbija danas 03.04.2021
Policija je sinoć u Bijeljini zatekla 22 osobe u vikendici. Inspektori i policija sinoć su u bijeljinskom naselju Dijelovi zatekli 22 osobe u jednoj vikendici u kojoj se izvodila muzika uživo, a dve osobe su uhapšena zbog ometanja policijskih… »

Izmestiti trasu puta: Meštani Modričkog Luga nezadovoljni "novim projektima", žele da sačuvaju kuće i da selo ostane…

Večernje novosti 03.04.2021
BUDUĆA trasa auto-puta i gasovoda Modriča - Bijeljina - Beograd prolazi kroz povratničko selo Modrički Lug u Opštini Vukosavlje. Usvojenom trasom puta podelilo bi se selo, jedan deo bi bio ugrožen poplavama reke Bosne, a zbog puta srušilo bi se i… »

Basketaški, beogradski spektakl: Obračun najjačih u plej-ofu koji podseća na NBA Ol-star vikend

Blic sport 02.04.2021
Beogradska 3x3 liga je krenula sa idejom promovisanja basketa 3x3 u našem regionu. Zvanično prvi organizovan turnir pod pokroviteljstvom ove organizacije, je ujedno i turnir održan za košarkaše u kolicima 17. januara 2021. To je ujedno i prvi 3x3… »

U Srpskoj u protekla 24 sata rođeno 39 beba, najviše u Banjaluci

Blic 02.04.2021
U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 39 beba. Šesnaest beba rođeno je u protekla 24 časa na Odjeljenju za akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci, prenosi Srpskainfo. Bijeljina je bogatija za sedam beba… »

Osumnjičen za ratni zločin: Komandant Teočanske brigade DŽevad Avdičević učestvovao u ubistvima i zlostavljanju Srba!

Večernje novosti 01.04.2021
TUŽILAŠTVU BiH podnesen je danas izveštaj protiv ratnog komandanta Teočanske brigade čiji su inicijali DŽ.A. o počinjenom ratnom zločinu protiv ratnih zarobljenika, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina. Prijavljeni se sumnjiči da kao… »

Povlastice semberskim domaćinima: Jeftinije gorivo za poljoprivrednike

Večernje novosti 31.03.2021
SEMBERSKI poljoprivrednici mogu, već od danas, da preuzmu zahteve za regresirano dizel gorivo za izvođenje prolećnih i jesenjih radova u poljoprivredi, rekao nam je načelnik Odeljenja za poljoprivredu Stevan Trivković. Ministarstvo poljoprivrede… »

Osim korita pretražuje se i obala: Nastavljena potraga za vozačem i vozilom koje je sletelo u Drinu

Blic 31.03.2021
Pretraga korita i obale Drine radi pronalaska vozača i vozila, koje je sletelo u reku u naselju Amajlije kod Bijeljine, nastavljena je jutros, rečeno je Srni u bijeljinskoj Policijskoj upravi. Za nepoznatim vozačem i vozilom tragaju pripadnici civilne… »

Vesti dana »