Bijeljina

Susret grdaonačenika novog sada i Bijeljine: Dominirala tema izgradnje auto-puta, gasifikacija

Večernje novosti pre 21 minuta
Gradonačelniku LJubiši Petroviću želim uspešan rad i verujem da će novi tim, koji je preuzeo odgovornost za vođenje i razvoj Bijeljine, ostvariti svoju viziju boljeg i kvalitetnijeg života građana - istakao je gradonačelnik Vučević. -… »

Vučević: Jačamo veze sa Bijeljinom

RTV pre 2 minuta
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević posetio je danas Bijeljinu i sastao se sa gradonačelnikom, tog drugog po veličini grada u Republici Srpskoj, Ljubišom Petrovićem. "Ovo je naš prvi protokolarni sastanak od kada je novi… »

Startovala biciklistička trka Beograd – Banjaluka

B92 pre 6 sati
Međunarodna biciklistička trka Beograd - Banjaluka startovala je sa Trga Republike. Nakon svečanog otvaranja 15. trke, koja spaja dva bratska grada Beograd i Banjaluku, u podne je startovala i prva etapa, kada je krenuo karavan od 25 ekipa iz 35… »

Startovala biciklistička trka Beograd - Banjaluka

Večernje novosti pre 9 sati
Nakon svečanog otvaranja 15. trke, koja spaja dva bratska grada Beograd i Banjaluku, u podne je startovala i prva etapa, kada je krenuo karavan od 25 ekipa iz 35 zemalja. Trka će ove godine trajati četiri dana i podeljena je u četiri etape: Beograd -… »

Požar izbio u pola noći, izgoreo "BMW"

Blic pre 13 sati
Jutros oko 3.50 časova izbio je požar na automobilu „BMW“ u Nušićevoj ulici u Bijeljini, potvrđeno je u PU Bijeljina. Oni su rekli da su požar lokalizovali pripadnici Vatrogasne jedinice Bijeljina, piše Srpskainfo. – Policija je obavila… »

Za saobraćajne kazne duguje više od 20.000 evra, policija mu oduzela "pasat"

Blic pre 1 dan
U Bijeljini je privremeno oduzet automobil "pasat" koji je, pre sticanja prava na upravljanje, vozio E.B, a za koje je policija utvrdila da duguje 20.300 evra za kazne izrečene zbog saobraćajnih prekršaja. Tokom kontrole u Ulici 27. marta pripadnici… »

Nov asfal za čengić: Grad Bijeljina i meštani udruženim snagama sređuju seoske puteve (foto)

Večernje novosti pre 1 dan
Gradonačelnik Bijeljine LJubiša Petrović je, nakon razgovora sa radnicima, istakao da novo rukovodstvo grada infrastrukturne projekte neće koristiti za predizborno prikupljanje poena, te da je asfaltiranje puteva ispred domaćinstava koja uredno… »

Iznenađenje za malog Dragana: Bijeljinska policija obradovala dečaka za rođendan (foto)

Blic pre 2 dana
Pripadnici Policijske stanice Bijeljina dva obradovali su na rođendan dečaka Dragana koji i sam želi da postane policajac, objavljeno je na Fejsbuk stranici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske. Bijeljinski policajci dečaku su uručili… »

Bijeljinski budžet pred ustavnim sudom: Usvojili jedno, u Službenom glasniku piše drugo

Večernje novosti pre 2 dana
-Smatramo da je prilikom donošenja navedenih odluka došlo do kršenja Zakona o lokalnoj samoupravi, Zakona o budžetskom sistemu i Poslovnika o radu Skupštine Grada Bijeljina. Takođe, ustanovili smo da su u tekstu objavljenom u Službenom glasniku… »

Ruski veterani u Bijeljini: Ratovali su za Republiku Srpsku, tu se uvek osećaju kao kod kuće (foto)

Večernje novosti pre 6 dana
GRADONAČELNIKU Bijeljine LJubiši Petroviću predstavnici „Moskovske organizacije ratnih veterana u Republici Srpskoj 1992 - 1995. godine“ uručili su medalju „Ratnik“, kao znak bratstva i ljubavi između ruskog i srpskog naroda. Medalju je… »

Vesti dana »