Bijeljina

Bijeljina i ove godine dočekuje karavan trke Beograd - Banjaluka

RTS 26.03.2021
Grad Bijeljina biće i ove godine domaćin etape na 15. međunarodnoj trci Beograd - Banjaluka, koja će se voziti od 22. do 25. aprila. Bijeljina će ove godine biti domaćin druge etape koja će se startovati 23. aprila iz Obrenovca. Biće to jedna od… »

Požari u razmaku od 15 minuta: "Mercedes" potpuno izgoreo, na kombiju vatra uništila prednji deo

Blic 26.03.2021
Za samo 15 minuta jutros su izgorela dva vozila na području Bijeljine, rečeno je u policiji. Policijskoj upravi Bijejina prvo je jutros oko 4.50 prijavljeno da je u ulici Jovana Dučića došlo do požara na automobilu ”mercedes” koji je u… »

Znamenje za "čiču": Draža Mihajlović dobija spomenik

Večernje novosti 25.03.2021
ODBORNICI Skupštine grada Bijeljina, na poslednjem zasedanju, usvojili su predlog odluke o davnju saglasnosto Udruženju četnika veterana „Semberija“ iz Drugog svetskog rata za podizanje spomen biste đeneralu JKVO Dragoljubu Draži Mihailoviću… »

Popusti podrška natalitetu: I u Bijeljini jeftinija kupovina za porodice sa troje i više dece

Večernje novosti 25.03.2021
POTPISIVANJEM ugovora sa Fondacijom za porodicu, Grad Bijeljina od danas zvanično učestvuje u ostvarivanju projekta „Prijatelji dece“ čiji glavni cilj je podrška porodicama sa troje i više dece. Projektom je predviđeno da ove porodice dobiju… »

"Vagaju" korisne mere: Bijeljina traži izlaz iz teške zagađenosti

Večernje novosti 25.03.2021
SVAKE zime se suočavamo sa velikim zagađenjem vazduha u Bijeljini, a jedan od većih uzročnika je ogroman broj pojedinačnih ložišta na čvrsta goriva, posebno lignit. - Povećanje energetske efikasnosti objekata bi, pored značajnih ušteda za… »

Novosađani u Šamcu pretukli i opljačkali holanđanina? Uhapšeni osumnjičeni za napad

Večernje novosti 24.03.2021
Z.P. (52) i R.Z. (53) iz Novog Sada uhapšeni su u Obudovcu kod Šamca zbog sumnje da su sinoć pretukli i opljačkali holandskog državljanina Kornelijus Marinus van Velzena kome su, prema prijavi, ukrali oko 1.000 KM i ručni sat. Napad se dogodio oko… »

Uhvaćeni za 20 minuta: Novosađani napali Holanđanina, ukrali mu novac i sat

Blic 24.03.2021
Razbojništvo koje su dvojica Novosađana počinili u Šamcu nad Holanđaninom policija je rasvetlila već za 20 minuta, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina. Uhapšeni su državljani Srbije Z.P. i R.Z. i dalje mere preduzimaju se pod nadzorom… »

Novosađani u Republici Srpskoj napali Holanđanina i oteli mu pare i sat, uhvaćeni za 20 minuta

Radio 021 24.03.2021
Razbojništvo koje su dvojica Novosađana počinili u Šamcu nad Holanđaninom policija je rasvetlila za 20 minuta, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina. Uhapšeni su Novosađani Z.P. i R.Z. i dalje mere preduzimaju se pod nadzorom tužioca… »

Iz budžeta 6 odsto agraru: Zemljoradnici otvorili dušu pred gradonačelnikom

Večernje novosti 24.03.2021
GRAD će učiniti sve da se što više približi normi izdvajanja od šest procenata iz gradskog budžeta za poljoprivredu, kao i da raspodela novca mora biti apsolutno javna, uz bolju podršku malim i srednjim proizvođačima. Naš zadatak je da narodni… »

Više pažnje zaslužnima za stvaranje RS: U Bijeljini rešavaju proleme, boraca, izbeglih i raseljenih

Večernje novosti 23.03.2021
GRADSKA uprava Bijeljina u protekla tri meseca počela je rešavanje stambenog pitanja za izbegle i raseljene ljude, koja žive na lokaciji „Pet jezera“. Ovo je istakao gradonačelnik LJubiša Petrović, nakon sastanka sa predstavnicima Udruženja… »

Vesti dana »