Džo Bajden

Inauguracija Bajdena – Lejdi Gaga će pevati himnu, nastupa i Dženifer Lopez

N1 Info pre 3 dana
Lejdi Gaga će otpevati državnu himnu na inauguraciji Džoa Bajdena, a Dženifer Lopez održaće nastup kada Bajden sledeće srede položi zakletvu kao 46. predsednik SAD. Najava o njihovom učestvovanju dolazi dan nakon vesti da će američki glumac Tom… »

Bivši direktor FBI poručio: Bajden treba da razmisli o pomilovanju Trampa, to bi "izlečilo zemlju" od podela

Kurir pre 4 dana
Bivši direktor američkog Federalnog istražnog biroa Džejms Komi smatra da bi novi predsednik Džo Bajden trebalo da razmisli o pomilovanju Donalda Trampa zbog nereda na Kapitolu, kako bi ga uklonio iz javnosti i "izlečio zemlju" od podela, iako… »

Oglasio se Bajden

B92 pre 4 dana
Vašington -- Izabrani predsednik SAD Džo Bajden je u sredu pozvao lidere Senata "da rade druge poslove, dok obavljaju svoje dužnosti vezane za opoziv Donalda Trampa". Bajdenov poziv zapravo ukazuje na želju da što pre u potpunosti preuzme vlast jer… »

Bajden izrazio nadu da Senat može da uspostavi balans između suđenja Trampu i drugih poslova

Danas pre 4 dana
Izabrani predsednik SAD Džo Bajden rekao je da se nada da Senat može da uspostavi ravnotežu i razmatra drugi opoziv predsednika Donalda Trampa istovremeno sa ostalim hitnim poslovima u vreme kada raste epidemija korona virusa u zemlji. U saopštenju… »

Bajden se nada da Senat može da odlučuje istovremeno o Trampu i hitnim pitanjima

N1 Info pre 4 dana
Izabrani predsednik SAD Džo Bajden rekao je da se nada da Senat može da uspostavi ravnotežu i razmatra drugi opoziv predsednika Donalda Trampa istovremeno sa ostalim hitnim poslovima u vreme kada raste epidemija korona virusa u zemlji. U saopštenju… »

Bajden: Lideri Senata da se ne bave samo opozivom Trampa

Blic pre 4 dana
Izabrani predsednik SAD Džo Bajden je u sredu pozvao lidere Senata "da rade druge poslove, dok obavljaju svoje dužnosti vezane za opoziv Donalda Trampa", koga je Predstavnički dom drugi put smenio u prethodnih 13 meseci. - Nadam se da će lideri Senata… »

Lider republikanske većine u Senatu poručio: Opoziv Trampa neće početi pre Bajdenove inauguracije 20. januara

Kurir pre 4 dana
Lider republikanske većine u Senatu Mič Mekonel rekao je danas da opoziv Donalda Trampa u Senatu neće početi najranije do sledeće nedelje, čime je formalno odbio pozive demokrata da sazove sednicu Senata ove nedelje. "Predstavnički dom je glasao da… »

Nema više gomilanja bogatstva? Ovo su 7 razloga zašto tehnološke gigante čekaju teška vremena kad u Belu kuću uđe Bajden

Blic pre 4 dana
Na prvi pogled se čini da se u Silicijumskoj dolini ništa značajnije neće menjati nakon što novoizabrani predsednik Džo Bajden preuzme vlast. Najbogatije tehnološke kompanije finansirale su kampanju demokratskog kandidata, a nekoliko direktora… »

Bajdenov izbor bivša ambasadorka pri UN: Samanta Pauer biće na čelu USAID-a

Blic pre 4 dana
Izabrani američki predsednik Džo Bajden izabrao je Samantu Pauer, bivšu ambasadorku pri Ujedinjenim nacijama za mesto direktorke Agencije SAD za međunarodni razvoj (USAID). - Pauer će okupiti međunarodnu zajednicu i sarađivati sa našim partnerima… »

SAD neće tolerisati nasilnike

B92 pre 4 dana
Džefri Rouzen upozorio je danas "domaće teroriste koji nameravaju nove napade dok se Džo Bajden priprema da preuzme predsedničku funkciju" da to ne čine. Odgovor države će biti odgovarajući, odnosno, neće se tolerisati nikakvo nasilje dodao je… »

Vesti dana »