Džo Bajden

Bajden planira da imenuje Vilijama Bernsa za direktora CIA

Glas Amerike pre 5 dana
VAŠINGTON — Novoizabrani predsednik SAD Džo Bajden objavio je da će nominovati iskusnog diplomatu Vilijama Bernsa za direktora Centralne obaveštajne agencije (CIA). U saopštenju, objavljenom u ponedeljak, Bajdenov tranzicioni tim naveo je da je… »

Kako se budući šef CIA odnosio prema Srbiji

Sputnik pre 5 dana
Američki karijerni diplomata Vilijam Berns, za kojeg je danas objavljeno da će ga Džo Bajden imenovati za direktora CIA, boravio je na Balkanu 2012. godine, kada je istakao da SAD podržavaju evropske integracije Srbije, a svojevremeno je isticao i da… »

Novi bajdenov šef CIA pričao o Kosovu: Evo šta je Berns govorio o Srbiji

Večernje novosti pre 5 dana
AMERIČKI karijerni diplomata Vilijam Berns, za kojeg je danas objavljeno da će ga Džo Bajden imenovati za direktora CIA, boravio je na Balkanu 2012. godine, kada je istakao da SAD podržavaju evropske integracije Srbije, a svojevremeno je isticao i da… »

Novi bajdenov šef CIA bio u Beogradu: Berns je imao čvrste stavove o našem Kosmetu i evropskom putu

Srbija danas pre 5 dana
Američki diplomata se 2012. godine sastao u srpskoj prestonici sa tadašnjim liderima naše zemlje. Američki karijerni diplomata Vilijam Berns, za kojeg je danas objavljeno da će ga Džo Bajden imenovati za direktora CIA, boravio je na Balkanu 2012… »

Iskusni američki diplomata na čelu CIA: Bajden izabrao Vilijama Barnsa za šefa Centralno obaveštajne agencije

Kurir pre 5 dana
Izabrani predsednik SAD Džo Bajden objavio je danas da je izabrao karijernog diplomatu Vilijama Barnsa za direktora Centralne obaveštajne agencije (CIA). Bivši ambasador u Rusiji i Jordanu Barns, 64, ima 33-ogodišnju karijeru u Stejt departmentu za… »

Bajden izabrao novog šefa CIA: Ima veze sa Rusijom, podržavao Briselski sporazum

Pravda pre 5 dana
Novoizabrani predsednik SAD Džo Bajden imenovaće bivšeg karijernog diplomatu Vilijema Bernsa za direktora Centralne obaveštajne agencije (CIA), saopšteno je iz Bajdenovog tranzicionog tima. Berns (64) je službovao kao ambasador u Rusiji i Jordanu i… »

Bajden odabrao glavnog špijuna: Evo ko će biti šef CIA-e

Večernje novosti pre 5 dana
NOVOIZABRANI predsednik SAD Džo Bajden imenovaće bivšeg karijernog diplomatu Vilijema Bernsa za direktora Centralne obaveštajne agencije (CIA), saopšteno je iz Bajdenovog tranzicionog tima. Berns (64) je službovao kao ambasador u Rusiji i Jordanu i… »

Bajden izabrao Vilijema Bernsa za direktora CIA

Alo pre 5 dana
Berns (64) je službovao kao ambasador u Rusiji i Jordanu i iza njega je 33-godišnja uspešna karijera u Stejt departmentu, gde je radio i u vreme republikanske, i u vreme demokratske administracije u Beloj kući. Novoizabrani predsednik SAD Džo Bajden… »

Bajden izabrao iskusnog diplomatu Vilijama Barnsa za šefa CIA

Insajder pre 5 dana
Izabrani predsednik SAD Džo Bajden imenovaće dugogodišnjeg bivšeg karijernog diplomatu Vilijama Barnsa za direktora Centralne obaveštajne agencije (CIA). "Bil Barns je izuzetni diplomata sa više decenija iskustva na svetskoj sceni u održavanju… »

Bajden odabrao novog šefa CIA

Blic pre 5 dana
Budući predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden objavio da će iskusni diplomata Vilijam Berns biti novi direktor Centralne obaveštajne agencije (CIA). Berns (64) je bio abasador u Rusiji i Jordanu i u Stejt dipartmentu je već 33 godine… »

Vesti dana »