Džo Bajden

Amerika i inauguracija: Prvi potezi Džoa Bajdena – snažno u borbu protiv korona virusa

Luftika pre 2 dana
AFP Novi američki predsednik Džo Bajden prvog punog radnog dana na funkciji potpisao je deset izvršnih naredbi koje se odnose na efikasniju borbu protiv pandemije korona virusa. Amerika i inauguracija: Koji su prvi Bajdenovi potezi Korona virus: Prvi… »

Bajden udario na koronu: Uvodi nove mere, jedna se neće svideti putnicima koji žele u SAD

Kurir pre 2 dana
Američki predsednik Džo Bajden potpisao je deset izvršnih uredbi za unapređenje borbe protiv koronavirusa. Ubrzaće vakcinaciju i uvešće hitnu promenu zakona koja će omogućiti pojačanu proizvodnju maski i lekova za lečenje kovida-19. Takođe… »

Džo Bajden ima jezivo predviđanje

Alo pre 2 dana
Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je danas da će broj američkih žrtava korona virusa verovatno dostići 500.000 narednog meseca. Na događaju u Beloj kući, Bajden je rekao da je proces vakcinacije do sada bio "mračan neuspeh", prenosi… »

Bajdenov sprint da poništi trampovo nasleđe: Kakve planove novi predsednik ima za Ameriku, a kakve za svet

Blic pre 2 dana
Protekao je drugi dan kako je Džo Bajden preuzeo funkciju predsednika Amerike, a novi šef Bele kuće već ima pune ruke posla. Odmah nakon polaganja zakletve počeo je sa potpisivanjem naredbi kojima poništava ključne odredbe prethodnika Donalda… »

Ivanka Tramp se rasplakala dok je slušala očev govor

Nova pre 2 dana
Ivanka, ćerka Donalda Trampa, rasplakala se pred kamerama dok je njen otac držao svoj poslednji predsednički govor. Sada je i službeno – bivši američki predsednik Donald Tramp juče je sa suprugom Melanijom napustio Belu kuću, u koju će se sada… »

Jednim potezom izbrisao Trampa! Bajden preko Donalda pravi svoje nasleđe: Kakve planove novi predsednik ima za svet?

Srbija danas pre 2 dana
Samo nekoliko sati tokom inauguracije u sredu Bajden je potpisao 15 predsedničkih ukaza. Protekao je drugi dan kako je Džo Bajden preuzeo funkciju predsednika Amerike, a novi šef Bele kuće već ima pune ruke posla. Odmah nakon polaganja zakletve… »

Bajden prepušta Senatu pitanje Trampovog opoziva

B92 pre 2 dana
Džo Bajden prepustiće Senatu odluku o tome kako će se nastaviti proces suđenja bivšem predsedniku Trampu, izjavila je portparol Bele kuće Džen Psaki. "Uvereni smo da Senat može da ispuni ustavnu dužnost dok istovremeno radi posao za američki… »

BAJDEN izbacio bistu Vinstona Čerčila: Evo zbog čega je novi predsednik Amerike uklonio bistu britanskog lidera

Večernje novosti pre 2 dana
DžO BAJDEN se uselio u Belu kuću i otkrio novi izgled Ovalne sobe u trenucima kada je potpisivao paket izvršnih uredbi nekoliko sati nakon inauguracije. Ono što je medijima zapalo za oko je to da je iz kabineta uklonjena bista Vinstona Čerčila i da… »

Bajden planira da zadrži ovog čoveka na čelu FBI

Alo pre 2 dana
Američki predsednik Džo Bajden planira da zadrži Kristofera Reja na mestu direktora FBI, objavio je danas Si-En-Bi-Si (CNBC) pozivajući se na izvore iz Bele kuće. Reja je na mandat od 10 godina imenovao bivši predsednik Donald Tramp 2017. godine… »

Uspavani Klinton, Trampovo pismo i urnebesne rukavice: Oni su zasenili Bajdena na inauguraciji (foto, video)

Blic pre 2 dana
Ceo svet je juče posmatrao ceremoniju smene vlasti u Beloj kući, ali su pojedini prozori skrenuli svu pažnju sa glavnih aktera. Pospani Bil Klinton, bivši predsednik Donald Tramp, mlada pesnikinja, Lejdi Gaga, pa čak i jedne pletene rukavice, uspeli… »

Vesti dana »