Džo Bajden

Oni će obeležiti 2021. godinu: 12 meseci, 12 svetskih lidera

Blic pre 1 dan
Nakon što je započela vakcinacija, svet će u 2021. polako početi da uzvraća udarac korona virusu, ali šta će se još promeniti? Ovo su političari koji bi trebalo da obeleže ovu važnu godinu. Januar Džo Bajden Dvadesetog januara biće… »

Bajden će već prvog dana poništiti neke Trampove odluke: Od klimatskog sporazuma do studentskih kredita! Evo šta je na vrhu…

Kurir pre 1 dan
Izabrani američki predsednik Džo Bajden planira da prvog dana stupanja na dužnost potpiše desetine ukaza i naredbi kojima će ili poništiti odluke Trampove administracije, ili "pogurati" politike koje su bile neostvarive tokom njegove vladavine… »

Koji će biti bajdenovi prvi potezi? U sredu stupa na dužnost, a ove odluke promeniće sve

Večernje novosti pre 1 dan
IZABRANI američki predsednik Džo Bajden planira da prvog dana stupanja na dužnost potpiše desetine ukaza i naredbi kojima će ili poništiti odluke Trampove administracije, ili "pogurati" politike koje su bile neostvarive tokom njegove vladavine… »

Bajden ima plan: Šta će prvo uraditi kad zvanično postane predsednik SAD?

Nedeljnik pre 1 dan
Biden Transition TV via CNP / MEGA / The Mega Agency / Profimedia (Beta) – Izabrani predsednik SAD Džo Bajden planira da čim stupi na dužnost preduzme korake ka poništavanju nekih od najkontroverznijih odluka odlazeće administracije i da se posveti… »

Hiljade migranata iz Hondurasa krenulo ka Americi /video, foto/

Sputnik pre 1 dan
Nekoliko hiljada migranata iz Hondurasa krenulo je ka Sjedinjenim Američkim Državama, a velika grupa njih već je prešla u Gvatemalu. Migranti se nadaju da će im novoizabrani američki predsednik Džo Bajden biti naklonjeniji, pozivajući ga da ispuni… »

Veliki migrantski karavan krenuo ka Americi: Nadaju se toplom dočeku od Bajdena, situacija postaje haotična (foto/video)

Večernje novosti pre 1 dan
NEKOLIKO hiljada migranata iz Hondurasa krenulo je ka Sjedinjenim Američkim Državama, a velika grupa njih već je prešla u Gvatemalu. Migranti se nadaju da će im novoizabrani američki predsednik Džo Bajden biti naklonjeniji, pozivajući ga da ispuni… »

Objavljeni prvi koraci Bajdena na čelu SAD, potpisuje desetine dokumenata, neka će uticati i na Srbe!

Alo pre 1 dan
Izabrani američki predsednik Džo Bajden planira da prvog dana stupanja na dužnost potpiše desetine ukaza i naredbi kojima će ili poništiti odluke Trampove administracije, ili "pogurati" politike koje su bile neostvarive tokom njegove vladavine… »

Koji će biti prvi bajdenovi potezi? U sredu potpisuje ukaze koje će promeniti živote Amerikanaca!

Srbija danas pre 1 dan
Džo Bajden će potpisati ukaze koje se tiču koronavirusa, pariskog klimatskog sporazuma ali i izvršitelja. Novoizabrani američki predsednik SAD Džo Bajden potpisaće niz ukazau u sredu, prvog dana svog predsedanja, a među njima je ponovno… »

Bajden planira da poništi neke od najkontroverznijih Trampovih odluka

Danas pre 1 dan
Izabrani predsednik SAD Džo Bajden planira da čim stupi na dužnost preduzme korake ka poništavanju nekih od najkontroverznijih odluka odlazeće administracije i da se posveti borbi protiv pandemije korona virusa, rekao je danas njegov šef kabineta… »

DžO Bajden prilično poznaje Balkan: Očekivanja Steve Pendarovskog od novog predsednika SAD

Večernje novosti pre 1 dan
PREDSEDNIK Republike Severne Makedonije (RSM) Stevo Pendarovski očekuje da će nova administracija SAD biti prisutnija na Zapadnom Balkanu. On ocenjuje da je „za nas važno, da je tim koji formira Džo Bajden daleko iskusniji u odnosu na međunarodnu… »

Vesti dana »