Džo Bajden

Bajden u septembru domaćin samita jedinstva protiv nasilja izazvanog mržnjom

Glas Amerike pre 3 sata
Vašington — Američki predsednik Džo Bajden u septembru će biti domaćin samita u Beloj kući o suzbijanju posledica nasilja protiv američke demokratije, koje je podstaknuto mržnjom, i istaći poteze koje je njegova administracija preuzela da… »

Zakon o smanjenju inflacije u SAD uticaće na proizvodnju e-vozila

Biznis.rs pre 23 sata
kratokorčni "udar" na Hyundai Motor i Kia EV? Očekuje se da će implementacija Zakona o smanjenju inflacije, koji je u utorak (po lokalnom vremenu) potpisao američki predsednik Džo Bajden (Joe Biden), imati kratkoročni uticaj na prodaju električnih… »

Sinhua: Bajdenov zakon o smanjenju inflacije mogao bi imati suprotan efekat

Beta pre 1 dan
Američki predsednik Džo Bajden 16. avgusta je potpisao Zakon o smanjenju inflacije što je naizgled zakonodavna pobeda demokrata usred sumnji u stvarni uticaj tog zakona na inflaciju, ocenjuje agencija Sinhua. Označivši ga kao "jedan od… »

Ozloglašeni srbomrzac zavapio bajdenu: Isporučite Ukrajini ovo moćno oružje da udari na Krim

Pravda pre 1 dan
Pristalice režima u Kijevu, uključujući bivše komandante NATO snaga u Evropi Filipa Bridlava i Veslija Klarka, kao i bivšeg šefa američkog vojnog kontingenta u Evropi, Bena Hodžisa, zahtevali su da američki lider Džo Bajden isporuči Ukrajini… »

NBA "ukida" utakmice da bi ljudi glasali

B92 pre 2 dana
NBA liga naredne sezone imaće pauzu poslednjeg dana glasanja koje se održava na sredini predsedničkog mandata. S obzirom da je Džo Bajden izabran 2020. godine, ove će se održati takozvano "midterm" glasanje. Novinar Šakil Bruster je preneo da se… »

Bajden potpisao najveći klimatski zakonski paket: Ukupna vrednost mera 430 milijardi dolara, a evo na šta se tačno odnosi

Blic pre 2 dana
Američki predsednik Džo Bajden potpisao je u utorak zakon od 430 milijardi dolara koji se smatra najvećim klimatskim paketom u istoriji SAD, osmišljen da smanji domaće emisije gasova staklene bašte, kao i niže cene lekova na recept i visoku… »

Najveći paket mera u istoriji: Bajden potpisao zakon o klimi vredan 430 milijardi dolara

Blic pre 2 dana
Američki predsednik Džo Bajden potpisao je zakon vredan 430 milijardi dolara, koji se smatra najvećim paketom klimatskih mera u američkoj istoriji i ima za cilj da smanji emisije štetnih gasova, ali i da snizi cene lekova koji se izdaju na recept i… »

Bajden potpisao zakon o klimi i zdravstvu vredan 430 milijardi dolara

Nova pre 2 dana
Američki predsednik Džozef Bajden potpisao je zakon o paketu ulaganja u klimu i zdravstvo vrednih ukupno 430 milijardi dolara, nastojeći da obezbedi važnu političku pobedu demokrata manje od tri meseca pre ključnih izbora za Kongres. Zakon… »

Bajden potpisao zakon o ulaganju u zdravstvo i klimu

N1 Info pre 2 dana
Američki predsednik Džozef Bajden potpisao je zakon o paketu ulaganja u klimu i zdravstvo, nastojeći da obezbedi važnu političku pobedu demokrata manje od tri meseca pre ključnih izbora za Kongres. Zakon predviđa finansijske podsticaje koji će… »

Bajdenu nude novu profesiju: Predlog stiže iz američkog Senata

Večernje novosti pre 2 dana
AMERIČKI predsednik DŽo Bajden ima tako nizak rejting da Amerikanci više ne bi želeli da ga vide na čelu zemlje, rekao je republikanski senator DŽon F. Kenedi na Foksu. Foto: Tanjug/AP Photo/Evan Vuči Prema njegovom mišljenju, Bajden je tokom svog… »

Vesti dana »