Džo Bajden

Izbori u Americi i inauguracija predsednika: Bajden se priprema za polaganje zakletve, Trampa čeka opoziv pred Senatom

BBC News pre 51 minuta
Džozef Bajden će 20. januara zvanično postati novi predsednik Amerike. Evo šta treba da znate o tom danu. Dok se Džo Bajden i Kamala Haris, izabrani predsednik i potpredsednica Sjedinjenih Američkih Država, pripremaju da polože zakletvu… »

Izbori u Americi i inauguracija predsednika: Bajden se priprema za polaganje zakletve, Trampa čeka opoziv pred Senatom

B92 pre 46 minuta
Džozef Bajden će 20. januara zvanično postati novi predsednik Amerike. Evo šta treba da znate o tom danu. Dok se Džo Bajden i Kamala Haris, izabrani predsednik i potpredsednica Sjedinjenih Američkih Država, pripremaju da polože zakletvu… »

Izbori u Americi i inauguracija predsednika: Bajden se priprema za polaganje zakletvu, Trampa čeka opoziv pred Senatom

Radio 021 pre 1 sat
Džozef Bajden će 20. januara zvanično postati novi predsednik Amerike. Evo šta treba da znate o tom danu. Getty Images Bajden i Kamala Haris Dok se Džo Bajden i Kamala Haris, izabrani predsednik i potpredsednica Sjedinjenih Američkih Država… »

Vašington kao neprobojna tvrđava, svet u iščekivanju Bajdenove inauguracije

RTS pre 1 sat
Bajdenova inauguracija će biti manje-više virtuelnog karaktera, a pored članova Senata i Kongresa, predsedavajućeg Vrhovnog suda biće i pripadnici diplomatskog kora, među njima i ambasador Marko Đurić. Slobodan Zečević sa Instituta za evropske… »

Bajden planira da na inauguraciji izloži "pozitivnu, optimističku" viziju

Glas Amerike pre 3 sata
VAŠINGTON — Novoizabrani američki predsednik Džo Bajden planira da u svom uvodnom obraćanju u sredu izloži "pozitivnu, optimističnu" viziju zemlje i "pokuša da okrene stranicu o podeli i mržnji u poslednje četiri godine" pod odlazećim… »

Zaharova kritičarima hapšenja Navaljnog: Bavite se svojim problemima

RTV pre 5 sati
MOSKVA - Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova poručila je stranim političarima, koji kritikuju hapšenje ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog, da poštuju međunarodno pravo i ruski zakon, i da se bave svojim… »

Zaharova kritičarima hapšenja Navaljnog poručila: Poštujte međunarodno pravo i bavite se problemima u svojoj zemlji

Kurir pre 6 sati
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova poručila je stranim stranim političarima, koji kritikuju hapšenje ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog, da poštuju međunarodno pravo i ruski zakon, i da se bave svojim… »

Kim ima novu balističku raketu! Poslao poruku Bajdenu šta će se desiti ukoliko krene sa agresivnom politikom!

Pravda pre 7 sati
Severnokorejski lider Kim Džong Un (37) pohvalio se novim balističkim raketama, koje se lansiraju sa podmornica, i zapretio da se neće libiti da ih upotrebi ukoliko budući američki predsednik Džo Bajden bude vodio agresivnu i neprijateljsku politiku… »

"Bavite se svojim problemima" Zaharova odgovorila na kritikovanje stranih političara u vezi hapšenja Navaljnog

Srbija danas pre 13 sati
Zaharova postavila objavu na Fejsbuku. Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova poručila je večeras stranim političarima, koji kritikuju hapšenje ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog, da poštuju međunarodno pravo i… »

Zaharova zapušila usta bajdenovom savetniku: Bavite se svojim problemima!

Večernje novosti pre 15 sati
ZVANIČNA predstavnica Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova posavetovala je inostranim političarima koji su kritikovali hapšenje ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog da poštuju međunarodno pravo i ruski zakon. - Što se tiče… »

Vesti dana »