Džo Bajden

Priština posthumno odlikovala Boa Bajedena

Telegraf pre 20 sati
Bo Bajden je nekoliko godina bio u službi na KiM kao američki pravni službenik. Predsednica privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani posthumno je odlikovala preminulog sina američkog predsednika Džo Bajdena, Boa Bajdena, koji je po ulasku… »

Vjosa Osmani posmrtno odlikovala sina predsednika SAD; Bajden odgovorio

B92 pre 21 sat
Priština -- Predsednica privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani posmrtno je odlikovala Bo Bajdena, preminulog sina američkog predsednika Džo Bajdena. koji je po ulasku međunarodnih civilnih i vojnih snaga 1999. godine, nekoliko godina… »

Osmanijeva posmrtno odlikovala sina predsednika SAD

RTS pre 23 sata
Predsednica privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani posmrtno je odlikovala Bo Bajdena, preminulog sina američkog predsednika Džo Bajdena, koji je po ulasku međunarodnih civilnih i vojnih snaga 1999. godine, nekoliko godina službovao na KiM… »

Sin Džo Bajdena posthumno odlikovan na Kosovu

Nova pre 24 sata
Sina američkog predsednika Džozefa Bajdena, Boa Bajdena koji je 2015. godine preminuo od tumora na mozgu, odlikala je večeras, kako je i najavila, kosovska predsednica Vjosa Osmani. On je služio na Kosovu 2001. godine, u obuci lokalnih sudija i… »

Rusi pobeđuju sposobnošću, a ne brojevima: Glavni ruski obaveštajac uporedio svetske obaveštajne agencije

Večernje novosti pre 1 dan
Foto: EPA/Depositphotos - Moram reći da poštujemo naše kolege, protivnike i partnere u Centralnoj obaveštajnoj agenciji. Već sam to rekao i opet ću ponoviti da je ta specijalna služba među svetskih, pet, pa čak i tri zaista najjačih i… »

Moć sugestije društvenih mreža: Kako objave kreiraju javno mnjenje

Danas pre 1 dan
Fejsbuk, kao najveća društvena mreža, ali i one druge poput Instagrama, Tvitera, Jutjuba i TikToka, toliko utiču na živote ljudi širom sveta da su i same postale svet za sebe. „One ubijaju ljude! Tako je – ubijaju ljude!“, bio je nedavno veoma… »

Bajden se žestoko izblamirao: Musav od doručka u direktnom prenosu,a onda je sebe još više ponizio (video)

Pravda pre 2 dana
Američki predsednik Džo Bajden bio je zbunjen nakon što mu je jedan od pomoćnika ukazao na "ostatke doručka" na bradi, piše Njujork Post. Američki lider je putem video veze sa grupom guvernera razgovarao o situaciji sa šumskim požarima. U jednom… »

Ističe moratorijum – milionima Amerikanaca preti iseljenje

N1 Info pre 2 dana
Više od 3,6 miliona Amerikanaca već od ponedeljka mogli bi da se nađu na ulici ukoliko ne budu mogu da plate kiriju, jer danas ističe moratorijum kojim se stanodavcima zabranjuje da ih izbace na ulicu tokom pandemije, a Kongres taj rok nije produžio… »

Bajden uvodi nove sankcije! To je odgovor na kubanske mere

Pravda pre 2 dana
Američki predsednik Džo Bajden izjavio je danas da će uvesti nove sankcije Kubi kao odgovor na kubanske mere protiv demonstranata. Na sastanku sa liderima kubanske američke zajednice, Bajden je, takođe, rekao da je naložio Ministarstvu finansija i… »

Bajden najavio uvođenje novih sankcija Kubi

Politika pre 2 dana
VAŠINGTON - Američki predsednik Džo Bajden izjavio je da će uvesti nove sankcije Kubi kao odgovor na kubanske mere protiv demonstranata. Na sastanku sa liderima kubanske američke zajednice, Bajden je, takođe, rekao da je naložio Ministarstvu… »

Vesti dana »