Džo Bajden

Bajden završio u bolnici: Predsednik SAD se okliznuo dok se igrao sa psom

Blic pre 3 sata
Novoizabrani predsednik SAD demokrata Džo Bajden (78) uganuo je skočni zglob dok se igrao sa svojim psom Mejdžorom, saopštio je izborni štab. Zvaničnici kažu da se povreda dogodila u subotu (po lokalnom vremenu), a posetio je ortopeda u Njuarku… »

Bajdenov ekonomski sektor: Oslanja se na žene

Večernje novosti pre 3 sata
NOVOIZABRANI predsednik SAD Džo Bajden planira da nominuje izvršnu direktorku Centra za američki napredak Niru Tanden za direktorku Kancelarije za upravu i budžet i ekonomistkinju Sesiliju Rouz za predsedavajuću Saveta ekonomskih savetnika, objavio… »

Bajden pao: Okliznuo se i završio kod lekara

Večernje novosti pre 4 sati
IZBORNI štab demokrata saopštio je da je njihov kandidat Džo Bajden zadobio lakšu povredu, nakon što se okliznuo i povredio nogu. Očekuje se da ga uskoro pregleda ortoped. Demokrata Džo Bajden (78) iskrivio je zglob dok se igrao sa svojim psom… »

Bajden povredio zglob, rendgen pokazao da nema preloma

Nova pre 1 dan
Novoizabrani američki predsednik Džo Bajden povredio je zglob dok se igrao sa svojim psom Majorom u Delaveru, saopštili su iz njegovog ureda. Naknadno je obavljen i ortopedski pregled, a početni rendgenski snimci pokazali su da "nema očiglednog… »

Tramp: Biće teško dokazati prevaru

Vesti online pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da će možda biti teško da pred Vrhovnim sudom iznese svoje tvrdnje o izbornoj prevari tokom predsedničkih izbora 3. novembra. On je izrazio sumnju u njegovu pravnu strategiju, a nade da… »

Prvi put u istoriji: Bajdenov tim za medije čine samo žene

Nova pre 1 dan
Novoizabrani predsednik SAD Džo Bajden i potpredsednica Kamala Haris najavili su nove članove osoblja Bele kuće, koji će biti angažovani u timu za odnose sa javnošću. Po prvi put u istoriji ove zemlje, ovaj tim će u potpunosti činiti - žene… »

Tramp: Biće teško dokazati prevaru

Vesti online pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da će možda biti teško da pred Vrhovnim sudom iznese svoje tvrdnje o izbornoj prevari tokom predsedničkih izbora 3. novembra. On je izrazio sumnju u njegovu pravnu strategiju, a nade da… »

Džo Bajden u bolnici: Povredio se dok se igrao sa psom

Telegraf pre 1 dan
Bajden se okliznuo, čeka pregled. Izborni štab demokrata saopštio je da je njihov kandidat Džo Bajden zadobio lakšu povredu, nakon što se okliznuo i u padu povredio nogu. Očekuje se da ga uskoro pregleda ortoped. Demokrata Džo Bajden (78) iskrivio… »

Vest odjeknula svetom: Povređen Džo Bajden, prebačen u bolnicu!

Mondo pre 4 sati
Novoizabrani predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Džo Bajden, doživeo je nezgodu dok se igrao sa psom. Novoizabrani predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Džo Bajden, doživeo je nezgodu dok se igrao sa psom. Naime, dok se u subotu posle… »

Bajden izvrnuo zglob, okliznuo se dok se igrao sa psom

RTS pre 4 sati
Džo Bajden okliznuo se i iskrivio zglob dok se igrao sa svojim psom Majorom u Delaveru, potvrdili su iz njegove kancelarije. Džoa Bajdena, 78-godišnjeg izabranog predsednika SAD, u nedelju je pregledao ortoped, navedeno je iz njegove kancelarije… »

Vesti dana »