Džo Bajden

"Makedonski identitet nikome nije pretnja": Nikola Dimitrov: "Pre ili kasnije naći ćemo zajednički jezik sa Bugarskom"

Blic pre 2 sata
Potpredsednik Vlade Severne Makedonije za evropska pitanja Nikola Dimitrov izjavio je juče da makedonski jezik i identitet nisu nikome pretnja i ocenio da Bugarska ima koristi od evropeizacije njenog susedstva, te naveo da Balkan može da očekuje veće… »

Iran: Ajatola Ali Hamnei obećao osvetu za ubistvo Fahrizadeha

Dnevnik pre 4 sata
TEHERAN: Vrhovni verski vođa Irana, ajatolah Ali Hamnei, poručio je da će se Iran osvetiti za likvidaciju nuklearnog naučnika Mohsena Fahrizadeha, šefa iranskog programa nuklearnog naoružanja, ali je i najavio da će nuklearna istraživanja biti… »

Dimitrov: Pre ili kasnije naći ćemo zajednički jezik sa Bugarskom

B92 pre 5 sati
Potpredsednik Vlade Severne Makedonije za evropska pitanja Nikola Dimitrov izjavio je juče da makedonski jezik i identitet nisu nikome pretnja . On je ocenio da Bugarska ima koristi od evropeizacije njenog susedstva, te naveo da Balkan može da očekuje… »

Dimitrov: Naći ćemo zajednički jezik s Bugarskom

Nova pre 4 sata
Potpredsednik Vlade Severne Makedonije za evropska pitanja Nikola Dimitrov izjavio je juče da makedonski jezik i identitet nisu nikome pretnja i ocenio da Bugarska ima koristi od evropeizacije njenog susedstva, i naveo da Balkan može da očekuje veće… »

DžO Bajden očigledni pobednik izbora: Tramp priznao poraz, napušta Belu kuću?!

Pravda pre 5 sati
Aktuelni američki predsednik Donald Tramp tvrdi i dalje da su predsednički izbori u SAD prevara, ali je spreman, teškog srca, da prizna poraz od rivala iz Demokratske stranke Džozefa Bajdena. Naime, Tramp je poručio da napušta Belu kuću do 20… »

"Makedonski identitet nije nikome pretnja"

Alo pre 6 sati
On je dodao da je napredak jedne od država ujedno napredak za druge u regionu i poručio da je ekonomska saradnja područje u kojem države mogu da rade. Potpredsednik Vlade Severne Makedonije za evropska pitanja Nikola Dimitrov izjavio je juče da… »

"Imao ga je u džepu": Tramp je žmurio na jezive zločine bahatog princa, a sada je ostao bez zaštite i trese se od straha

Blic pre 7 sati
Mnogim svetskim liderima ne ide u prilog činjenica da je Džo Bajden postao novi predsednik SAD. Među njima je i prestolonaslednik Saudijske Arabije Mohamed bin Salman. On se uveliko kladio na ponovni izbor Donalda Trampa kada je dao prećutno odobrenje… »

Prebrojavanje glasova na Trampovu štetu: U Viskonsinu Bajden pobedio sa 132 glasa više

Večernje novosti pre 7 sati
NA zahtev predsednika SAD Donalda Trampa ponovo su prebrojavani glasovi u dva okruga u saveznoj državi Viskonsin, ali nakon prvog prebrojavanja ispostavilo se da Džo Bajden ima više glasova. Prebrojavanje je obavljeno u okrugu Milvoki i Bajden je od… »

Džo Bajden očigledni pobednik izbora: Tramp priznao poraz, napušta Belu kuću?

Srbija danas pre 7 sati
Donald Tramp teška srca spreman da prizna poraz. Aktuelni američki predsednik Donald Tramp tvrdi i dalje da su predsednički izbori u SAD prevara, ali je spreman, teškog srca, da prizna poraz od rivala iz Demokratske stranke Džozefa Bajdena. Naime… »

Amerika je spremna da ratuje sa Rusijom: Ruski ekspert otkrio šta Vašington šta želi da spreči

Večernje novosti pre 18 sati
ČLAN Komiteta za energetsku strategiju Privredne komore Rusije Rustam Tankajev izjavio je da je Amerika spremna i da ratuje sa Rusijom kako bi sprečila završetak gasovoda „Severni tok 2“. - SAD su spremne da se protive 'Severnom toku 2' sve do… »

Vesti dana »