Damir Mikec

Briljantan nastup srpskih strelaca, osvojeno čak šest zlatnih medalja

Nova 23.10.2021
Velika grupa srpskih strelaca je sezonu takmičenja u inostranstvu počela ovog vikenda na tradicionalnom turniru „Salona DC Open“ u Solinu, u organizaciji Streljačke družine „Dalmacijacement“. Na mitingu su se okupili takmičari iz šest… »

Mikec odličan na startu Bundeslige

Sport klub 19.10.2021
Dvojica srpskih reprezentativaca, Damir Mikec, srebrni sa Olimpijskih igara u Tokiju, i Duško Petrov, uspešno su startovali u Bundes ligi vazdušnim pištoljem. Obojica se takmiče za klubove u Grupi „Jug“, u kojoj učestvuje 12 klubova – Mikec za… »

Srbija brojala do šest na memorijalu Ištvan Poljanac

Sport klub 11.10.2021
Srpski strelci su osvojili pet medalja u seniorskoj i jednu u juniorskoj konkurenciji poslednjeg dana Sedmog memorijalnog turnira „Ištvan Poljanac“, održanog u Sportskom centru Vojne Akademije u Beogradu U takmičenju vazdušnim pištoljem Dimitrije… »

Veliki uspeh za srpsko streljaštvo: Šest medalja za Srbiju na kraju Memorijala „Ištvan Poljanac“

Kurir 10.10.2021
BEOGRAD, 10.oktobar (SSS) - Srpski strelci su osvojili pet medalja u seniorskoj i jednu u juniorskoj konkurenciji poslednjeg dana Sedmog memorijalnog turnira „Ištvan Poljanac“, završenog večeras u Sportskom centru Vojne Akademije u Beogradu. U… »

Bravo: Damir Mikec opravdao ulogu favorita na Memorijalu „Ištvan Poljanac“

Kurir 09.10.2021
BEOGRAD, 9.oktobar (SSS) – Olimpijski vicešampion Damir Mikec opravdao je ulogu favorita u najmasovnijoj disciplini Memorijalnog turnira „Ištvan Poljanac“, koji na Vojnoj akademiji organizuje Streljački klub Akademac. Mikec se okitio zlatom… »

Mikec opravdao ulogu favorita na Memorijalu Ištvan Poljanac

Sport klub 09.10.2021
Olimpijski vicešampion Damir Mikec opravdao je ulogu favorita u najmasovnijoj disciplini Memorijalnog turnira „Ištvan Poljanac“, koji na Vojnoj akademiji organizuje Streljački klub Akademac. Mikec se okitio zlatom vazdušnim pištoljem, kojim je… »

Umetnici i sportisti nižu dobitke, a Mozzart donacije kroz akciju Humanitarni tiket u podne

Kurir 03.10.2021
Uspešno tipovali Damir Mikec, Momir Rnić, Boris Pingović... Ukupan iznos prešao 20 miliona dinara. Dobitni plemeniti listići nizali su se ovog leta, pa je ukupan iznos koji je kompanija Mozzart donirala kroz akciju Humanitarni tiket u podne prešao… »

Damir Mikec najbolji u Evropi: Drugi na svetskoj rang listi…

Nedeljnik 02.10.2021
Tauseef MUSTAFA / AFP / Profimedia Damir Mikec, osvajač olimpijskog srebra, zauzima prvo mesto na rang listi Evropske streljačke konfederacije za vazdušni pištolj za 2021. godinu, prenosi N1. Među najboljih deset na kontinentalnim listama za ovu… »

Mikec najbolji u Evropi, drugi u svetu

Sport klub 02.10.2021
Damir Mikec, osvajač olimpijskog srebra, zauzima prvo mesto na rang listi Evropske streljačke konfederacije za vazdušni pištolj za 2021. godinu. Među najboljih deset na kontinentalnim listama za ovu godinu nalazi se još dvoje srpskih strelaca… »

Mikec najbolji u Evropi, drugi u svetu

N1 Info 02.10.2021
Damir Mikec, osvajač olimpijskog srebra, zauzima prvo mesto na rang listi Evropske streljačke konfederacije za vazdušni pištolj za 2021. godinu. Među najboljih deset na kontinentalnim listama za ovu godinu nalazi se još dvoje srpskih strelaca… »

Vesti dana »