Damir Mikec

Dominacija srpskih strelaca: Tri zlatne medalje i rekord Mikeca

Nova pre 30 dana
Reprezentativci Srbije su nastavili sa serijom uspeha na turnirima u regionu. Naši asovi su osvojili tri od moguće četiri zlatne medalje na „Velikoj nagradi Osijeka“, mitingu kojim je završen trodnevni streljački vikend u gradu na Dravi… »

Tri zlata za Srbiju na VN Osijeka, Mikecu novi rekord

Dnevnik pre 30 dana
OSIJEK: Reprezentativci Srbije su nastavili sa serijom uspeha na turnirima u regionu. Naši asovi su osvojili tri od moguće četiri zlatne medalje na „Velikoj nagradi Osijeka“, mitingu kojim je završen trodnevni streljački vikend u gradu na Dravi… »

Bravo: Arunovićeva i Mikec najbolji na Božićnom kupu u Osijeku! Foto

Kurir 18.12.2021
Srpski strelci Zorana Arunović i Damir Mikec osvijili su danas zlatne medalje na "Božićnom kupu" u Osijeku. Naši seniori su dominirali u takmičenjima pištoljem. Damir Mikec (Policajac) je ubedljivo trijumfovao u muškoj konkurenciji sa 243.5… »

Arunovićeva i Mikec najbolji na Božićnom kupu

B92 pre 31 dana
Srpski strelci Zorana Arunović i Damir Mikec osvijili su zlatne medalje na "Božićnom kupu" u Osijeku. Naši seniori su dominirali u takmičenjima pištoljem. Damir Mikec (Policajac) je ubedljivo trijumfovao u muškoj konkurenciji sa 243.5 krugova, a na… »

Medalje za srpske strelce na "Božićnom kupu" u Osijeku

RTS pre 31 dana
Serija decembarskih turnira vazdušnim oružjem nastavljena je ovog vikenda u Osijeku, uz dosta uspešan nastup srpskih takmičara. U gradu na Dravi u petak i subotu održan je "Božićni kup", koji je okupio strelce iz 11 zemalja, među njima i veliki… »

Arunovićeva i Mikec najbolji na „Božićnom kupu“ u Osijeku

Dnevnik pre 31 dana
OSIJEK: Serija decembarskih turnira vazdušnim oružjem nastavljena je ovog vikenda u Osijeku. U gradu na Dravi juče i danas je održan “Božićni kup”, koji je okupio strelce iz 11 zemalja, među njima i veliki broj takmičara iz Srbije. Srpski… »

Zorana i Damir „upucali“ zlata i rekorde za Srbiju u Zagrebu!

Sputnik 06.12.2021
Zorana Arunović i Damir Mikec, članovi streljačke reprezentacije Srbije osvojili su zlatne medalje u disciplini vazdušni pištolj na takmičenju Trofej mladosti u Zagrebu. I srebrne medalje u obe konkurencije pripale su Srbiji, drugi u muškoj… »

Oboreni državni rekordi: Zlato za Arunovićevu i Mikeca u Zagrebu

Srbija danas 06.12.2021
Blistali u Hrvatskoj. Srpski strelci blistali su drugog dana 45. turnira "Trofej Mladosti" u Zagrebu. Održana su takmičenja vazdušnim pištoljem. Olimpijski vicešampion Damir Mikec (Policajac) je bio najbolji u muškoj, a Zorana Arunović (Olimpik… »

Najbolji na svetu: Mikev i Arunović ispred svih!

Hot sport 06.12.2021
Veliki uspeh! U nedelju su održana takmičenja vazdušnim pištoljem. Olimpijski vicešampion Damir Mikec (Policajac) je bio najbolji u muškoj, a Zorana Arunović (Olimpik 011) u ženskoj konkurenciji. Oboje su postigli nove državne rekorde finala… »

Bravo! Zorana Arunović i Damir Mikec osvojili zlato u Zagrebu!

Alo 06.12.2021
Veliki uspeh srpskih strelaca. Srpski strelci Zorana Arunović i Damir Mikec blistali su drugog dana 45. turnira „Trofej Mladosti“ u Zagrebu. Održana su takmičenja vazdušnim pištoljem. Olimpijski vicešampion Damir Mikec (Policajac) je bio… »

Vesti dana »