Damir Mikec

Troje srpskih strelaca na završnom takmičenju u Vroclavu

Sportske.net 03.11.2021
Kup predsednika, svojevrsna zamena za finale Svetskog kupa, održaće se od 4. do 9. novembra. Po 12 najboljih na svetskim rang-listama u svakoj disciplini pozvani su da se bore za trofeje i nagrade, a među njima su i olimpijski vicešampion i… »

Strelci Srbije osvojili 13 medalja na Otvorenom prvenstvu Solina

Danas 25.10.2021
Strelci Srbije osvojli su danas još četiri medalje i uspešno završili učešće na dvodnevnom 17. međunarodnom turniru „Salona DC Open“ i sa Otvorenog prvenstva Solina vraćaju se sa ukupno 13 odličja, saopštio je večeras Streljački savez… »

Mikec i Vukojevićeva zlatni u Solinu

Sport klub 24.10.2021
Srpski strelci su osvajanjem medalja počeli, a na isti način i završili učešće na 17.međunarodnom turniru „Salona DC Open“ u Solinu kraj Splita Poslednjeg dana mitinga, u okviru Otvorenog prvenstva Solina, srpski takmičari su osvojili dve… »

Leteći start srpskih strelaca u Solinu

Danas 23.10.2021
Srpski strelci osvojili su danas pet zlatnih medalja na tradicionalnom turniru „Salona DC Open“ u Solinu, ana pobedničko postolje u popeli su se Damir Mikec u kategoriji pištolj, Andrea Arsović i Milutin Stefanović u kategoriji, muška ekipa u… »

Briljantan nastup srpskih strelaca, osvojeno čak šest zlatnih medalja

Nova 23.10.2021
Velika grupa srpskih strelaca je sezonu takmičenja u inostranstvu počela ovog vikenda na tradicionalnom turniru „Salona DC Open“ u Solinu, u organizaciji Streljačke družine „Dalmacijacement“. Na mitingu su se okupili takmičari iz šest… »

Mikec odličan na startu Bundeslige

Sport klub 19.10.2021
Dvojica srpskih reprezentativaca, Damir Mikec, srebrni sa Olimpijskih igara u Tokiju, i Duško Petrov, uspešno su startovali u Bundes ligi vazdušnim pištoljem. Obojica se takmiče za klubove u Grupi „Jug“, u kojoj učestvuje 12 klubova – Mikec za… »

Srbija brojala do šest na memorijalu Ištvan Poljanac

Sport klub 11.10.2021
Srpski strelci su osvojili pet medalja u seniorskoj i jednu u juniorskoj konkurenciji poslednjeg dana Sedmog memorijalnog turnira „Ištvan Poljanac“, održanog u Sportskom centru Vojne Akademije u Beogradu U takmičenju vazdušnim pištoljem Dimitrije… »

Veliki uspeh za srpsko streljaštvo: Šest medalja za Srbiju na kraju Memorijala „Ištvan Poljanac“

Kurir 10.10.2021
BEOGRAD, 10.oktobar (SSS) - Srpski strelci su osvojili pet medalja u seniorskoj i jednu u juniorskoj konkurenciji poslednjeg dana Sedmog memorijalnog turnira „Ištvan Poljanac“, završenog večeras u Sportskom centru Vojne Akademije u Beogradu. U… »

Bravo: Damir Mikec opravdao ulogu favorita na Memorijalu „Ištvan Poljanac“

Kurir 09.10.2021
BEOGRAD, 9.oktobar (SSS) – Olimpijski vicešampion Damir Mikec opravdao je ulogu favorita u najmasovnijoj disciplini Memorijalnog turnira „Ištvan Poljanac“, koji na Vojnoj akademiji organizuje Streljački klub Akademac. Mikec se okitio zlatom… »

Mikec opravdao ulogu favorita na Memorijalu Ištvan Poljanac

Sport klub 09.10.2021
Olimpijski vicešampion Damir Mikec opravdao je ulogu favorita u najmasovnijoj disciplini Memorijalnog turnira „Ištvan Poljanac“, koji na Vojnoj akademiji organizuje Streljački klub Akademac. Mikec se okitio zlatom vazdušnim pištoljem, kojim je… »

Vesti dana »