Damir Mikec

Mikec odličan na startu Bundeslige

Sport klub pre 1 dan
Dvojica srpskih reprezentativaca, Damir Mikec, srebrni sa Olimpijskih igara u Tokiju, i Duško Petrov, uspešno su startovali u Bundes ligi vazdušnim pištoljem. Obojica se takmiče za klubove u Grupi „Jug“, u kojoj učestvuje 12 klubova – Mikec za… »

Srbija brojala do šest na memorijalu Ištvan Poljanac

Sport klub pre 9 dana
Srpski strelci su osvojili pet medalja u seniorskoj i jednu u juniorskoj konkurenciji poslednjeg dana Sedmog memorijalnog turnira „Ištvan Poljanac“, održanog u Sportskom centru Vojne Akademije u Beogradu U takmičenju vazdušnim pištoljem Dimitrije… »

Veliki uspeh za srpsko streljaštvo: Šest medalja za Srbiju na kraju Memorijala „Ištvan Poljanac“

Kurir pre 10 dana
BEOGRAD, 10.oktobar (SSS) - Srpski strelci su osvojili pet medalja u seniorskoj i jednu u juniorskoj konkurenciji poslednjeg dana Sedmog memorijalnog turnira „Ištvan Poljanac“, završenog večeras u Sportskom centru Vojne Akademije u Beogradu. U… »

Bravo: Damir Mikec opravdao ulogu favorita na Memorijalu „Ištvan Poljanac“

Kurir pre 11 dana
BEOGRAD, 9.oktobar (SSS) – Olimpijski vicešampion Damir Mikec opravdao je ulogu favorita u najmasovnijoj disciplini Memorijalnog turnira „Ištvan Poljanac“, koji na Vojnoj akademiji organizuje Streljački klub Akademac. Mikec se okitio zlatom… »

Mikec opravdao ulogu favorita na Memorijalu Ištvan Poljanac

Sport klub pre 11 dana
Olimpijski vicešampion Damir Mikec opravdao je ulogu favorita u najmasovnijoj disciplini Memorijalnog turnira „Ištvan Poljanac“, koji na Vojnoj akademiji organizuje Streljački klub Akademac. Mikec se okitio zlatom vazdušnim pištoljem, kojim je… »

Umetnici i sportisti nižu dobitke, a Mozzart donacije kroz akciju Humanitarni tiket u podne

Kurir pre 17 dana
Uspešno tipovali Damir Mikec, Momir Rnić, Boris Pingović... Ukupan iznos prešao 20 miliona dinara. Dobitni plemeniti listići nizali su se ovog leta, pa je ukupan iznos koji je kompanija Mozzart donirala kroz akciju Humanitarni tiket u podne prešao… »

Damir Mikec najbolji u Evropi: Drugi na svetskoj rang listi…

Nedeljnik pre 18 dana
Tauseef MUSTAFA / AFP / Profimedia Damir Mikec, osvajač olimpijskog srebra, zauzima prvo mesto na rang listi Evropske streljačke konfederacije za vazdušni pištolj za 2021. godinu, prenosi N1. Među najboljih deset na kontinentalnim listama za ovu… »

Mikec najbolji u Evropi, drugi u svetu

Sport klub pre 18 dana
Damir Mikec, osvajač olimpijskog srebra, zauzima prvo mesto na rang listi Evropske streljačke konfederacije za vazdušni pištolj za 2021. godinu. Među najboljih deset na kontinentalnim listama za ovu godinu nalazi se još dvoje srpskih strelaca… »

Mikec najbolji u Evropi, drugi u svetu

N1 Info pre 18 dana
Damir Mikec, osvajač olimpijskog srebra, zauzima prvo mesto na rang listi Evropske streljačke konfederacije za vazdušni pištolj za 2021. godinu. Među najboljih deset na kontinentalnim listama za ovu godinu nalazi se još dvoje srpskih strelaca… »

Damir Mikec prvi u Evropi

Danas pre 20 dana
Reprezentativac Srbije u streljaštvu Damir Mikec prvi je na rang-listi Evropske streljačke konfederacije za vazdušni pištolj za 2021. godinu. Među najboljih 10 na kontinentalnim listama za ovu godinu nalazi se još dvoje srpskih strelaca, Milenko… »

Vesti dana »