Damir Mikec

Srpski strelci u top 10 – Mikec drugi, Sebić peti

Sport klub 12.08.2021
Srpski strelci Damir Mikec i Milenko Sebić nalaze se među deset najboljih na najnovijim svetskim rang listama Međunarodne streljačke federacije, koje su objavljene posle Olimpijskih igara u Tokiju. Mikec je drugi na rang listi strelaca vazdušnim… »

Srpski strelci u top 10 – Mikec drugi, Sebić peti

N1 Info 12.08.2021
Srpski strelci Damir Mikec i Milenko Sebić nalaze se među deset najboljih na najnovijim svetskim rang listama Međunarodne streljačke federacije, koje su objavljene posle Olimpijskih igara u Tokiju. Mikec je drugi na rang listi strelaca vazdušnim… »

Pobeda Nine Radovanović u disciplini mozzart plemenitog tipovanja

Mozzart sport 12.08.2021
Olimpijska reprezentativka Srbije, dobitak od 103.000 dinara namenila je za lečenje Boška Guglete. Nakon što je prošao plemeniti listić koji je “upucao” osvajač prve medalje za Srbiju u Tokiju Damir Mikec i naša učesnica na olimpijskim igrama… »

Mikec pogađa i plemenite mete – posle olimpijskog srebra, pomogao malom Bošku!

Nova 11.08.2021
Pogodio je olimpijsko srebro, a onda i centar plemenite mete! Damir Mikec je ovog leta doneo prvu medalju za srpski tim na Igrama u Tokiju, a samo nekoliko dana kasnije je uspešno pogađao i tipove u Mozzartovoj akciji „Humanitarni tiket u podne“… »

Spektakularan doček za srpske Olimpijce u Beogradu

Nova 11.08.2021
Srpski olimpijci, osvajači medalja na Igrama u Tokiju, svečano su dočekani u Beogradu ispred Starog dvora. Vaterpolisti, odbojkašice, basketaši, karatistkinja Jovana Preković, tekondistkinje Milica Mandić i Tijana Bogdanović, strelci Damir Mikec… »

Maja i Tijana oduševljene dočekom: Idemo u nove pobede

Nova 11.08.2021
Srpski olimpijci, osvajači medalja na Igrama u Tokiju, svečano su dočekani sinoć u Beogradu ispred Starog dvora. Vaterpolisti, odbojkašice, basketaši, karatistkinja Jovana Preković, tekondistkinje Milica Mandić i Tijana Bogdanović, strelci Damir… »

Šampioni: Srpski olimpijci dočekani ispred Starog dvora

Sportski žurnal 10.08.2021
- Ko je najbolji? Srbija - horski su zajedno poručili srpski sportisti i navijači. Srpski olimpijci, osvajači medalja na Igrama u Tokiju, svečano su dočekani večeras u Beogradu ispred Starog dvora. Vaterpolisti, odbojkašice, basketaši… »

FOTO: Doček olimpijaca ispred Skupštine grada Beograda

N1 Info 10.08.2021
Više hiljada ljudi pozdravilo je u Beogradu osvajače olimpijskih medalja za Srbiju. Sportisti su tradicionalno dočekani ispred Starog dvora, a redom su izlazili na balkon. Za okupljene je priredjen muzički program, a kada su svi sportisti izašli na… »

Filipović: “Ljudi, deco, omladino – čekamo vas na bazenima. Što bi rekao Manda, da li je neko za vaterpolo?

Nedeljnik 10.08.2021
GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia Plato Skupštnine grada Beograda. Svečani doček sportistkinja i sportista. Tradicija. Zaslužili su navedeno predstavnici srpskog olimpijskog tima. Posle najvećeg uspeha Srbije na Olimpijskim igrama. Zbog rekordnog… »

Bože pravde se orilo Beogradom! Navijači i olimpijci u glas pevali himnu Srbije video

Kurir 10.08.2021
Članovi olimpijskog tima Srbije, osvajači rekordnih devet medalja na Igrama u Tokiju otpevali su zajedno sa navijačima i članovima hora Čarolija himnu Bože pravde. Himna se zaorila prostorom oko Skupštine grada Beograda, čiji je balkon od 1995… »

Vesti dana »