Dara Bubamara

Pokazivala "osmice", sevnula i guza! Darin snimak odozdo zapalio mreže, nezgodan kadar - ona vrcka, on snima! (video)

Mondo pre 3 sata
Dara Bubamara reobjavila je snimak u kojem ju je muškarac sa nastupa snimao" odozdo". Dara Bubamara reobjavila je snimak u kojem ju je muškarac sa nastupa snimao" odozdo". Dara Bubamara kadrovima sa nastupa ponovo je "razvalila" mreže! Nakon vrckanja u… »

Kako nema pića? Onda nema pevanja!: Isplivale skandalozne glasovne poruke Ane Nikolić, pevačica ucenjuje zbog alkohola…

Alo pre 13 sati
Glasovne poruke je odale. Pevačice Ana Nikolić i Dara Bubamara razmenjivale su glasovne poruke, koje su sada isplivale u javnost. U istim je moguće čuti Daru koja, imitirajući hrvatski akcenat, govori: - Kaže gazda: Šta je ovo? Nikada nisam prodao… »

"Nema pića? Onda nema drugog bloka pevanja" Osvanule privatne glasovne poruke Ane Nikolić - evo šta sve priča, teško je…

Blic pre 14 sati
U javnost su isplivale privatne glasovne poruke koje su razmenjivale pevačice Dara Bubamara i Ana Nikolić. U istim je moguće čuti Daru koja, imitirajući hrvatski akcenat, govori: "Kaže gazda: Šta je ovo? Nikada nisam prodao ovoliko ulaznica. Ovo je… »

"Ako nema pića nema ni drugog bloka" Isplivale hit audio poruke pripite Ane Nikolić: Evo šta je rekla Dari Bubamari

Kurir pre 1 dan
Ana Nikolić i Dara Bubamara su drugarice već duži niz godina. Dara je svojevremeno obelodanila da je upravo ona upoznala Anu i njenog bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu, a sada su se u medijima pojavile glasovne poruke koju su njih dve nedavno… »

(Foto) Dara Bubamara zaboravila da se obuče: Ovakva se pojavila na nastupu - obline prelivaju, a tek da je vidite kad se…

Blic pre 2 dana
Pevačica Dara Bubamara često je u žiži interesovanja javnosti zbog provokativnih stajlinga i burnog privatnog života. Njene transformacije su poslednjih godina otišle dalje od frizure i šminke, pa smo tako u prilici da gledamo bujne grudi, odnosno… »

(Video) "mogla sam da imam dete punoletno": Sve oči uprte u Daru Bubamaru na beogradskom aerodromu - koferi, torbe i bunda

Blic pre 3 dana
Pevačica Dara Bubamara pojavila se na beogradskom aerodromu doterana od glave do pete. Dara je, kao i uvek, bila odlično raspoložena, pa nije skidala osmeh sa lica. - Da li sam punoletna? Mogla sam da imam dete punoletno... (smeh) Osećam se stvarno… »

Gigantski silikoni lete po bini! Dara jedva obuzdala grudi na nastupu, nisu znali gde da gledaju: Isplivao snimak sa nastupa

Kurir pre 3 dana
Folk pevačica Dara Bubamara još jednom je privukla pažnju javnosti svojim stajlingom sa jednog nastupa, naime Dara se pojavila u izdanju koje je sudeći po komentarima ostavilo mnoge bez teksta. Pevačica je održala nastup u jednom klubu u Nemačkoj… »

Samo traka preko gigantskih silikona! Skandalozno izdanje Dare Bubamare na nastupu, publika u neverici gledala raspuštene…

Alo pre 3 dana
Dok je pevala i šetala po bini Dara je "strateški" prebacivala kosu preko grudi, ali ne dovoljno uspešno da prikrije činjenicu da vire ispod trake. Pevačica Dara Bubamara često je na meti kritika i raznih zbog svojih fotošopiranih fotografija koje… »

Dara Bubamara prošetala skupocenu bundu: Pevačica uhvaćena u neviđenom izdanju, a evo koliko košta njena tašna

Telegraf pre 3 dana
Iako je bila umorna, Dara nije skidala osmeh s lica, a prvo što smo primetili na njoj jeste skupocena bunda koja je idealna za ove hladne dane. Dara Bubamara jedna je od najangažovanijih pevačica u regionu i veoma je popularna u dijaspori, pa ne čudi… »

Samo traka preko ogromnih silikona,: Šok izdanje Dare Bubamare na nastupu, skroz raspustila grudi, publika zapanjena (Video)

Blic pre 3 dana
Pevačica Dara Bubamara održala je još jedan u nizu svojih nastupa, a snimak koji se pojavio na društvenim mrežama iznenadio je sve. Naime, Dara je za ovu priliku spremila providnu haljinu, koja je preko grudi imala jednu crnu traku, koja je jedva… »

Vesti dana »