Dara Bubamara

"Ne snimaj bahatu daru, razlupaću vam kameru" - Besna Dara Bubamara napravila je haos na aerodromu, žestoko zapretila!

Mondo pre 4 dana
Kada je videla ekipu "Paparaco lova", Dara Bubamara je odmah regovala i zapretila. Kada je videla ekipu "Paparaco lova", Dara Bubamara je odmah regovala i zapretila. Pevačica Dara Bubamara neretko se nađe na meti negativnih komentara zbog bahate vožnje… »

"Razlupaću vam kameru, ne snimaj bahatu bubamaru" Dara opet u centru skandala! Uputila žestoke pretnje, evo šta se desilo

Kurir pre 5 dana
Pevačica Dara Bubamara više puta našla se na meti kamera emisije ''Paparaco lov'' s obzirom na to da su je nekoliko puta hvatali u žestokim saobraćajnim prekršajima. Naime, Dara svakako važi za jednu od bahatijih poznatih ličnosti, a neretko se… »

Više nikom ne da da je snima Dara Bubamara zabranila kamermanima da je snimaju

Alo pre 5 dana
Dara Bubamara brani kamermanina da je snimaju. Pevačica Dara Bubamara više puta našla se na meti kamera emisije ''Paparaco lov'' s obzirom na to da su je nekoliko puta hvatali u žestokim saobraćajnim prekršajima. Naime, Dara svakako važi za jednu… »

"Da vam razlupam kameru sledeći put!" Dara Bubamara divljala na aerodromu

Telegraf pre 5 dana
Kako često dospeju u javnost Darini saobraćajni prekršaji, pevačica je ovaj put pokazala koliko je besna zbog toga. Pevačica Dara Bubamara poznata je po brzoj vožnji, ali i ozbiljnim sukobima, pa je tako sada usledio još jedan. Kako često dospeju… »

Transformacijom sve ostavila u neverici, pa opet šokirala! Ovako Dara sad izgleda - Izazvala lavinu komentara: "bruka"

Mondo pre 8 dana
Dara Bubamara novom drastičnom promenom iznenadila je fanove na društvenim mrežama. Dara Bubamara novom drastičnom promenom iznenadila je fanove na društvenim mrežama. Dara Bubamara oduvek je vodila računa o svom izgledu, pa je tako nedavno… »

Ovu svađu pamte svi: Dara Bubamara i Aleksandra Radović u okršaju

Večernje novosti pre 10 dana
DRUŠTVENIM MREŽAMA i dalje kruži snimak na kojem su, između ostalih, pevačice Aleksandra Radović i Dara Bubamara kao članice žirija „Pinkovih zvezda“ ušle u otvoren sukob. Printskrin Instagram/darabubamara_official Bubamara je tada zamerila… »

Mora još neko neobrazovan da bude ovde: Hit svađa Dare Bubamara i Aleksandre Radović - ovako su se prepucavale pevačice!

Mondo pre 10 dana
Na društvenim mrežama je i dalje popularan snimak pevačica Aleksandre Radović i Dare Bubamare koje su se zamalo posvađale pred kamerama u jednoj muzičkoj emisiji. Na društvenim mrežama je i dalje popularan snimak pevačica Aleksandre Radović i… »

Poklopila je s dve rečenice! Aleksandra Radović isprozivala Bubamaru i ostavila je zabezeknutu: I dalje svi bruje o Darinoj…

Kurir pre 10 dana
Društvenim mrežama i dalje kruži snimak na kojem su, između ostalih, pevačice Aleksandra Radović i Dara Bubamara kao članice žirija „Pinkovih zvezda“ ušle u otvoren sukob. Bubamara je tada zamerila Aleksandri da nije obratila pažnju na jednu… »

Aleksandra Radović obrisala pod darom bubamarom: Snimak svađe koji je postao viralan na društvenim mrežama! (video)

Alo pre 10 dana
Bubamara je zamerila Aleksandri da nije obratila pažnju na jednu pesmu. Društvenim mrežama i dalje kruži snimak na kojem su, između ostalih, pevačice Aleksandra Radović i Dara Bubamara kao članice žirija „Pinkovih zvezda“ ušle u otvoren… »

Puno košta pranje: Pogledajte našta liči Darina mašina od 270.000€

Telegraf pre 11 dana
Iako voli svoje četvorotočkaše, Dara izgleda da ne brine previše o njima. Pevačica Dara Bubamara često govori o skupocenim automobilama kao i da zna da povremeno uživa u brzim vožnjama. Ipak, iako voli svoje četvorotočkaše, Dara izgleda da ne… »

Vesti dana »