Dubrovnik

Proširena lista rizičnih područja

WDR 10.09.2020
Saša Bojić, Keln Ministarstvo spoljnih poslova Nemačke je proširilo listu rizičnih područja u svetu zbog korone i na listi su i nova područja u Hrvatskoj. Nemačko ministarstvo spoljnih poslova je dodalo Dubrovačko-neretvansku i… »

Nemačka upozorila građane da ne idu u ova tri evropska grada zbog korone: Jedan se nalazi na Balkanu

Blic 10.09.2020
Nemačko ministarstvo spoljnih poslova objavilo je upozorenje svojim građanima da zbog porasta broja slučajeva zaraze korona virusom ne putuju u nekoliko evropskih destinacija, među kojima su Dubrovnik, Prag, Ženeva i Korzika, prenosi Rojters. Zbog… »

Nemačka upozorila građane da ne idu u Dubrovnik, Prag, Ženevu…

Politika 10.09.2020
BERLIN – Nemačko ministarstvo spoljnih poslova objavilo je upozorenje svojim građanima da zbog porasta broja slučajeva zaraze koronavirusom ne putuju u nekoliko evropskih destinacija, među kojima su Dubrovnik, Prag, Ženeva i Korzika, prenosi… »

Novo upozorenje nemačke vlade, na "crnoj listi" i delovi Hrvatske

B92 10.09.2020
Berlin -- Nemačko ministarstvo spoljnih poslova upozorilo svoje građane da zbog porasta broja slučajeva koronavirusa ne putuju u nekoliko evropskih destinacija. Među tim destinacijama su Dubrovnik, Prag, Ženeva i Korzika, prenosi Rojters. Zbog… »

Nemačka upozorila građane da ne idu u Dubrovnik, Prag, Ženevu

RTV 10.09.2020
BERLIN - Nemačko ministarstvo spoljnih poslova objavilo je upozorenje svojim građanima da zbog porasta broja slučajeva zaraze korona virusom ne putuju u nekoliko evropskih destinacija, među kojima su Dubrovnik, Prag, Ženeva i Korzika, prenosi… »

Nemačka upozorila građane: Ne idite u Dubrovnik, Korziku, Prag i Ženevu

Večernje novosti 10.09.2020
NEMAČKO ministarstvo spoljnih poslova objavilo je danas upozorenje svojim građanima da zbog porasta broja slučajeva zaraze korona virusom ne putuju u nekoliko evropskih destinacija, među kojima su Dubrovnik, Prag, Ženeva i Korzika, prenosi Rojters… »

Nemačka upozorila građane da ne idu u Dubrovnik, Prag i Ženevu, više od 30.000 dobrovoljaca za rusku vakcinu

RTS 09.09.2020
U svetu je od početka pandemije od posledica zaraze koronavirusom preminulo više od 900.000 ljudi, a zabeleženo je više od 27,7 miliona slučajeva zaraze. Oporavilo se više od 19,8 miliona osoba. Najviše zaraženih i preminulih ima u SAD, a veliki… »

Upozorenje svim građanima: Ne idite u taj grad!

Alo 09.09.2020
Nemačko ministarstvo spoljnih poslova objavilo je danas upozorenje svojim građanima da zbog porasta broja slučajeva zaraze korona virusom ne putuju u nekoliko evropskih destinacija, među kojima su Dubrovnik, Prag, Ženeva i Korzika. Zbog širenja… »

Ne putujte u Hrvatsku! Nemačka uputila hitan apel svojim građanima

Srbija danas 09.09.2020
Nemačko ministarstvo spoljnih poslova objavilo je danas upozorenje svojim građanima da zbog porasta broja slučajeva zaraze koronavirusom ne putuju u niz evropskih destinacija, među kojima su Dubrovnik, Prag, Ženeva i Korzika. Zbog širenja epidemije… »

Novi šok za Hrvate: Ova evropska zemlja je uputila upozorenje građanima, "Ne idite u Dubrovnik"

Srbija danas 09.09.2020
Nemačka je danas upozorila svoje građane da zbog porasta broja slučajeva zaraze korona virusom ne putuju u Dubrovnik, Prag, Ženevu i Korziku. Nemačko ministarstvo spoljnih poslova objavilo je danas upozorenje svojim građanima da zbog porasta broja… »

Vesti dana »