Dubrovnik

Pompeo: Nastavićemo ozbiljno angažovanje na Balkanu

Dnevnik 02.10.2020
DUBROVNIK: Američki državni sekretar Majk Pomepo izjavio je danas da će Sjedinjene Države biti više diplomatski uključene na Balkanu i u tom kontekstu pomenuo ono što je urađeno kada su u pitanju Beograd i Priština. "Ima još mnogo da se uradi… »

Pompeo: Nastavićemo ozbiljno angažovanje na Balkanu

Politika 02.10.2020
DUBROVNIK - Američki državni sekretar Majk Pomepo izjavio je da će Sjedinjene Države biti više diplomatski uključene na Balkanu i u tom kontekstu pomenuo ono što je urađeno kada su u pitanju Beograd i Priština. „Ima još mnogo da se uradi. To… »

Pompeo u poseti Hrvatskoj tokom evropske turneje

Glas Amerike 02.10.2020
DUBROVNIK — Američki državni sekretar Majk Pompeo boravi u zvaničnoj poseti Hrvatskoj, pošto je prethodno u sklopu evropske turneje posetio Italiju. U dubrovačkom Starom gradu Pompea je dočekao hrvatski šef diplomatije Goran Grlić Radman, a… »

Pompeo: Gradjani Hrvatske uskoro bez viza za SAD

Beta video 02.10.2020
DUBROVNIK - Američki državni sekretar Mike Pompeo izjavio je danas u Dubrovniku da će gradjani Hrvatske uskoro moći da putuju u SAD bez viza.(pokrivalice)preuzet materijal… »

Hrvati uskoro bez viza u SAD

RTV 02.10.2020
DUBROVNIK - Hrvatski građani uskoro će moći da putuju u SAD bez viza, najavio je danas u Dubrovniku američki državni sekretar Majk Pompeo. Pompeo je za Hinu rekao da će se to dogoditi "narednih meseci", kao i da se nada da će ugovor o bezviznom… »

Majk Pompeo u Hrvatskoj: Daćemo povoljnu ponudu za vojne avione

N1 Info 02.10.2020
Državni sekretar SAD Majk Pompeo stigao je u Dubrovnik kao najviši predstavnik američke administracije u poseti Hrvatskoj otkako je Donald Tramp u Beloj kući. Rekao je novinarima prilikom sletanja u Dubrovniku da je negativan na koronavirus i oseća… »

Pompeo u Dubrovniku

Slobodna Evropa 02.10.2020
Američki državni sekretar Majk Pompeo (Mike Pompeo) stigao je u Dubrovnik iz Italije, gde je boravio u zvaničnoj posjeti u sklopu svoje evropske turneje. U Starom gradu Pompea je 2. oktobra dočekao hrvatski ministar vanjskih i evropskih poslova Goran… »

Pompeo iz predostrožnosti preispituje put u Aziju

B92 02.10.2020
Američki državni sekretar Majk Pompeo izjavio je danas da iz predostrožnosti preispituje da li će otputovati u Aziju. I to nakon što je utvrđeno da su američki predsednik Donald Tramp i njegova supruga Melanija pozitivni na koronavirus. Još nije… »

Pompeo u komšiluku, odmah rekao: Testiran sam

B92 02.10.2020
Dubrovnik -- Američki državni sekretar Majk Pompeo doputovao je u Dubrovnik, kao najviši zvaničnik SAD koji je posetio Hrvatsku od dolaska Donalda Trampa u Belu kuću. On je odmah po dolasku izjavio da je predsednika SAD Donalda Trampa, koji je… »

Majk Pompeo stigao u Dubrovnik

RTS 02.10.2020
Američki državni sekretar Majk Pompeo stigao je u Dubrovnik iz Italije, gde je boravio u zvaničnoj poseti u sklopu svoje evropske turneje. U Starom gradu Pompea je dočekao hrvatski ministar spoljnih i evropskih poslova Goran Grlić Radman, a posle… »

Vesti dana »