Dubrovnik

Ovako se juče tresao dubrovnik: Kamere zabeležile snažan zemljotres (video)

Blic pre 10 dana
Zemljotres od 4,2 stepena po Rihterovoj skali zabeležen je na području Dubrovnika u sinoć u 23.07. Zemljotres je zabeležila televizijska kamera Libertas. U vreme zemljotresa na Stradunu je bio samo jedan muškarac koji je šetao psa. Epicentar… »

Pogledajte kako se tresao dubrovnik: Kamere na Stradunu zabeležile sinoćni zemljotres (video)

Večernje novosti pre 10 dana
ZEMLJOTRES magnitude 4,1 zabeležen je na području Dubrovnika u sredu uveče oko 23:07. Zemljotres je zabeležila televizijska kamera Libertas. U vreme zemljotresa na Stradunu je bio samo jedan čovek koji je šetao psa. Epicentar zemljotresa bio je u… »

Zastrašujući snimak zemljotresa U dubrovniku Seizmolog: "Naredni bi mogao biti razoran!" (video)

Srbija danas pre 11 dana
Kamera na Stradunu sinoć snimila trenutak zemljotresa koji je pogodio Dubrovnik. Na dubrovačkom području juče se u 23.07 osetio prilično jak potres magnitude 4.1 po Rihteru. Intenzitet u epicentru je V stepeni EMS lestvice, naveli su iz Seizmološke… »

Kamere zabeležile Dubrovnik koji se trese: Epicentar zemljotres od 4,2 bio 20 km dalje

Telegraf pre 10 dana
Treslo se tlo nešto iza 23 časa. Zemljotres od 4,2 stepena po Rihterovoj skali zabeležen je na području Dubrovnika u sinoć u 23.07. Zemljotres je zabeležila televizijska kamera Libertas. U vreme zemljotresa na Stradunu je bio samo jedan muškarac… »

Snimljeno kako se tresao dubrovnik: Čovek i pas se zadesili u šetnji usred zemljotresa! (video)

Mondo pre 10 dana
Zemljotres magnitude 4,1 zabeležen je na području Dubrovnika u sredu uveče oko 23:07. Zemljotres magnitude 4,1 zabeležen je na području Dubrovnika u sredu uveče oko 23:07. U vreme zemljotresa na Stradunu je bio samo jedan čovek koji je šetao psa… »

Ovako se tresao dubrovnik: Kamere na Stradunu zabeležile sinoćni potres (video)

Kurir pre 10 dana
Zemljotres magnitude 4,1 zabeležen je na području Dubrovnika u sredu uveče oko 23:07. Zemljotres je zabeležila televizijska kamera Libertas. U vreme zemljotresa na Stradunu je bio samo jedan čovek koji je šetao psa. Epicentar zemljotresa bio je u… »

"Dubrovnik bi mogao da pogodi zemljotres 30 puta jači od onog u Petrinji"

B92 pre 10 dana
U Dubrovniku bi mogao da se dogodi zemljotres jačine preko 7 stepeni Rihterove skale, odnosno zemljotres oko 30 puta jači od zemljotresa u Petrinji. Seizmolog Tomislav Fiket prokomentarisao je za HRT sinocnji zemljotres jačine 4,1 po Rihterovoj skali… »

"Dubrovnik bi mogao da pogodi zemljotres 30 puta jači od petrinjskog": Seizmolog poslao zastrašujuće upozorenje!

Srbija danas pre 10 dana
Hrvatski seizmolog Tomislav Fiket upozorio da bi, nakon sinoćnjeg zemljotresa jačine 4,1 stepeni, Dubrovnik mogao da pogodi mnogo jači zemljotres čak i od petrinjskog. Seizmolog Tomislav Fiket prokomentarisao je sinoćnji zemljotres jačine 4,1 po… »

Zemljotres jačine 4,3 stepena na području Dubrovnika

Politika pre 10 dana
DUBROVNIK/MOSTAR – Zemljotres jačine 4,3 stepeni po Rihteru zabeležen je sinoć u 23 sata i 7 minuta kod Dubrovnika, a zatresao je područje Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Potres koji je registrovan na području južnog Jadrana, portal Dalmacija… »

Zemljotres jačine 4,3 stepena na području Dubrovnika

Dnevnik pre 12 dana
DUBROVNIK/MOSTAR: Zemljotres jačine 4,3 stepeni po Rihteru zabeležen je večeras u 23.07 sati kod Dubrovnika, a zatresao je područje Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Potres koji je registrovan na području južnog Jadrana, portal Dalmacija opisuje kao… »

Vesti dana »