Dubrovnik

Amanet mihaila kolodčuka: Izbegli ruski sveštenik ostavio značajan trag u Pričeviću kod Valjeva

Večernje novosti pre 5 dana
RUSKI sveštenik Mihail Kolodčuk, koji se nakon Oktobarske revolucije sa brojnim izbeglicama iz Rusije obreo u Srbiji, imao je izuzetne zasluge za prosvećenje naroda, graditeljstvo i obnovu crkve u Pričeviću kod Valjeva. Doprineo je da se u ovom delu… »

Četiri dana nisu obavestili porodicu o smrti pacijenta: Kada je rodbina stigla u dubrovačku bolnicu, tek tada je usledio…

Kurir pre 6 dana
Pokojinik je četiri dana ležao u patologiji u Opštoj bolnici Dubrovnik, a da niko nije obavestio porodicu o smrti. Snaja preminulog rekla je za Dnevnik.hr da je pisala ministru zdravlja Viliju Berošu i da je, ipak, u dubrovačkoj bolnici pokrenut… »

Pacijent je umro od korone, a četiri dana kasnije žena je zvala bolnicu: Pa kako vi ne znate...

Alo pre 6 dana
Opšta bolnica Dubrovnik pokrenula je unutrašnji nadzor nakon što je utvrđeno da je na odeljenju patologije muškarac ležao četiri dana. Bolnica nije o tome obavestila njegovu porodicu, piše Dnevnik.hr. Snaha preminulog muškarca rekla je da je o… »

Hrvatska se sprema za - 18

B92 pre 7 dana
Zagreb -- Hrvatska očekuje višednevni ledeni talas i temperature koje će pasti i na minus 18, navodi tamošnji portal Index.hr. Državni hidrometeorološki zavod izdao je posebno upozorenje za neka područja i najavio umerenu i veliku opasnost za… »

Knez lazar se njega najviše plašio: Srpski župan je bio najmoćniji vladar posle Maričke bitke!

Mondo pre 8 dana
Najmoćniji srpski vladar posle Maričke bitke - junak o kom se isuviše malo govori i zna u srpskoj istoriji, a koji je zapravo jedan od najmlađih i najuspešnijih srpskih velikaša u srednjovekovnoj istoriji! Nosio je titulu župana i zvao se Nikola… »

Pomama za kupovinom grobnih mesta u Trebinju: Poznato ko su najčešći kupci

Srbija danas pre 8 dana
Cene grobnica zavise od toga da li radove izvode vlasnici grobnica i njihova rodbina ili radnici "Komunalnog" Penzioneri iz Hrvatske i Crne Gore kupuju grobna mesta u Trebinju, iako su njihove adrese stanovanja Dubrovnik, Herceg Novi, Nikšić i drugi… »

Počinje Regionalna vaterpolo liga: Partizan otvara takmičenje, Jug i Jadran daju notu Lige šampiona

Mozzart sport pre 8 dana
Zvezda i Šabac ukrštaju koplja sa hrvatskim predstavnicima u Beogradu, Radnički u Dubrovniku naciljao pobedu protiv Budve. Regionalna vaterpolo liga se vratila, ali će se ove godine igrati u turnirskom sistemu. Pandemija virusa korona primorala je… »

U ponedeljak u Užicu humanitarni bazar za našu Martu Pavlović

Užice oglasna tabla pre 13 dana
Humanitarni bazar će se održati 11.01.2021. u trajanju od 12-18 časova na gradskom trgu u Užicu, za našu sugrađanku Martu Pavlović devojčicu kojoj je potrebna novčana pomoć da bi otišla na lečenje u Dubrovnik.… »

Prištinski aerodrom drugi po prometu u zemljama bivše Jugoslavije

Ekapija pre 16 dana
Prištinski aerodrom postao je drugi najprometniji aerodrom u zemljama bivše Jugoslavije u 2020. godini, pretekavši Zagreb, Split i Dubrovnik, piše portal Ex-Yu Aviation. Tokom perioda januar-novembar broj putnika je iznosio 974.212, što je pad od oko… »

Partizan na primorje: Crno-beli i Riječani 12. januara u Novom Sadu bore se za A1 Regionalne vaterpolo lige

Večernje novosti pre 17 dana
VATERPOLISTI Partizana i Primorja sastaće se 12. januara u Novom Sadu u majstorici za popunu Premijer regionalne vaterpolo lige. Meč je trebalo da se odigra još letos, ali je zbog pandemije korona virusa pomeren za januara. Podsetimo crno-beli su… »

Vesti dana »