Dubrovnik

Hrvatski gradovi pomažu ugroženima u zemljotresu: Neće biti novogodišnjih proslava i vatrometa, šalju novac za sanaciju…

Kurir pre 23 dana
Katastrofalan zemljotres koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju mobilisao je 20-ak hrvatskih gradova koji otkazuju novogodišnje programe i vatromete kako bi poslali novac za saniranje štete i početak obnove. Dubrovnik, Split, Šibenik i Zadar… »

Regionalna vaterpolo liga počinje u januaru: Beograd i Dubrovnik domaćini polufinalnih turnira

Mozzart sport 21.12.2020
Najbolje četiri ekipe izboriće plasman na finalni turnir u Zagrebu. Rukovodstvo Regionalne vaterpolo lige odlučilo je da će se šampionat održati u drugačijem formatu, a takmičenje će startovati sredinom januara. Titulu brani zagrebačka HAVK… »

Beograd i Dubrovnik domaćini polufinalnih turnira

Sport klub 21.12.2020
Regionalna vaterpolo liga počinje sredinom januara naredne godine, odlučilo je rukovodstvo takmičenja, na radost ljubitelja vaterpola u regionu. Zbog pandemije koronavirusa Regionalna liga će se igrati u drugačijem formatu, organizovaće se dva… »

Kreće regionalna liga: Vaterpolo klubovi iz bivše SFRJ igraće po turnirskom principu

Večernje novosti 21.12.2020
REGIONALNA liga za vaterpoliste ove sezone odigraće se po turnirskom principu. Odlučeno je da se od 14. do 17. januara u Beogradu i Dubrovniku odigraju dva polufinalna turnira, a da se prve dve ekipe iz obe grupe bore za titulu na završnom turniru 26… »

Kreće regionalna liga: Zvezda u A grupi, Partizan mora u baraž

Srbija danas 21.12.2020
Titulu brani Mladost. Regionalna liga za vaterpoliste ove sezone odigraće se po turnirskom principu. Odlučeno je da se od 14. do 17. januara u Beogradu i Dubrovniku odigraju dva polufinalna turnira, a da se prve dve ekipe iz obe grupe bore za titulu na… »

Rale Milenković je Vesnin novi gost u “Balkanskoj ulici”

Nova 15.12.2020
Večeras na televizija Nova S očekuje vas jedna od najemotivnijih i najlepših životnih priča ispričanih u emisiji Balkanskom ulicom. Rale Milenković govori o trenucima sreće i tuge na relaciji Novi Sad – Beograd sa svraćanjima na Kozaru, u… »

"Dobila si 7.000 evra za šest dana na jahti, preuzeta si u šipražju": Filip Car napao bivšu devojku

Telegraf 12.12.2020
"Ti si u 4 ujutru izašla iz kombija koji je krenuo sa Zvezdare i došla lagano u Dubrovnik" Sinoć je u "Zadruzi 4", tokom igre istine, Filip Car imao pitanje za svoju bivšu devojku Aleksandru Nikolić, a tema je bila afera iz prošlosti. Filip, naime… »

Hrvati u neverici! Isplivali dokazi: Čiji je zapravo Dubrovnik prema istorijskim činjenicama?

Srbija danas 07.12.2020
Slikar Marko Murat ima jedan crtež na kojem su Sveti Sava i Sveti Vlaho zagrljeni nad Dubrovnikom. U ovom gradu su pronađene i komedije o tome kako su se Sveti Sava i Sveti Vlaho, zaštitnik Dubrovnika, udružili protiv Svetog Petra…. Kult Svetog Save… »

Talasi i do šest metara, vetar duva 130 km na sat

Alo 06.12.2020
Jaka kiša predviđa se i za regiju Gospić, Knin, Rijeka, Split i Dubrovnik. Za ove regione proglašen je narandžasti alarm zbog obilnih padavina. Velika oluja upravo stiže na Jadran a za čitavu obalu proglašeno je upozorenje najvišeg stepena -… »

Globalno zdravlje - pitanje u srcu svjetske politike

Al Jazeera 06.12.2020
Od prvih karantina u 14. stoljeću, preko kolonijalne i kapitalističke politike, pa do Svjetske zdravstvene organizacije, globalno zdravlje je postajalo jedno od bitnih pitanja svjetske politike. Otok Mrkan pored Dubrovnika prije 650 godina odlukom… »

Vesti dana »