Dubrovnik

Željko Lučić na zatvaranju Dubrovačkih letnjih igara

Radio 021 21.08.2020
Jedan od vodećih svetskih baritona, a možda i prvi verdijanski bariton Željko Lučić nakon Metropoliten opere, milanske Skale, festivala u Salzburgu, pariške Opere, Bečke državne opere, stiže u Dubrovnik. Ovogodišnje Dubrovačke letnje igre… »

Crna Gora obnavlja pomorsku liniju Bar-Bari

Politika 21.08.2020
PODGORICA - Strategijom razvoja pomorske privrede za period od 2020. do 2030. godine, Crna Gora planira da nabavi novi putnički brod, kojim bi obnovilla liniju Bar-Bari, koja ne funkcioniše od 2016. Kupovina bi, kako su prenele podgoričke Dnevne… »

Servantes je svoje najbolje delo Don Kihot napisao u Ulcinju: Dokaz jedan detalj, a evo šta kaže sin bate živojinovića!

Kurir 21.08.2020
Legenda srpskog i jugoslovenskog filma Velimir Bata Živojinović letovao je svake godine u Ulcinju, a trenutno tamo boravi njegov sin Miljko. Posle mnogo godina vratio se u ovaj grad u Crnoj Gori i otkrio da je na mestu gde je proveo detinjstvo navodno… »

Ukrajinska seks bomba stigla na Jadransko primorje i proslavila svoj prvi milion! Svi se okreću za njom (foto)

Mondo 20.08.2020
Bujne grudi mame uzdahe. Bujne grudi mame uzdahe. Ukrajinska seks bomba Luiza Kovanski odlučila je da ovo leto provede na Jandranskom moru, tačnije u Hrvatskoj. Ova cica bujnog poprsja, na koje je specijalno ponosna te ga stalno ističe u prvi plan… »

Zabranjeno kupanje u Hrvatskoj: U paklu korone zloglasna bakterija iznenada zagadila Dubrovnik

Srbija danas 19.08.2020
Još se čekaju rezultati uzorkovanja na plažama. Četiri dubrovačke plaže Šulić, Danče, Hotel Belvi i Hotel Rixos zagađene su fekalijama, odnosno bakterijom ešerihija koli, pa se do daljnjeg ne reporučue kupanje, saopštio je danas Zavod za… »

Krah sezone u Dubrovniku: Ostvarena trećina prošlogodišnjih turističkih rezultata, rezervacije se i dalje otkazuju

Blic 19.08.2020
Za razliku od ostatka Hrvatske, gde je broj turista u prvoj polovini augusta na oko 70 odsto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, Dubrovnik beleži dosta lošije rezultate. U Dubrovniku trenutno boravi oko 11.200 turista, što je 39 odsto od… »

Dubrovnik doživeo turistički krah: Broj posetilaca znatno manji nego lane, rezervacije se i dalje otkazuju

Srbija danas 19.08.2020
Za razliku od ostatka Hrvatske, gde je broj turista u prvoj polovini augusta na oko 70 odsto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, Dubrovnik beleži dosta lošije rezultate. U Dubrovniku trenutno boravi oko 11.200 turista, što je 39 odsto od… »

Krah turizma u Dubrovniku: Trećina turista u odnosu na 2019.

Večernje novosti 19.08.2020
ZA RAZLIKU od ostatka Hrvatske, gde je broj turista u prvoj polovini augusta na oko 70 odsto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, Dubrovnik beleži dosta lošije rezultate. U Dubrovniku trenutno boravi oko 11.200 turista, što je 39 odsto od… »

Nemačke pokrajine traže od vlade da Hrvatska bude na crvenoj listi

Blic 19.08.2020
Zbog rastućeg broja uvezenih slučajeva iz Hrvatske, čelnici nemačkih pokrajina Baden Virtemberg i Bavarske zatražili su od savezne vlade u Berlinu da Hrvatsku proglasi rizičnom državom. Kako prenosi portal Indeks, premijeri pokrajina Vinfrid… »

Krah turizma u Dubrovniku, trećina rezultata iz 2019.

Dnevnik 18.08.2020
DUBROVNIK: Za razliku od ostatka Hrvatske, gde je broj turista u prvoj polovini augusta na oko 70 odsto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, Dubrovnik beleži dosta lošije rezultate. U Dubrovniku trenutno boravi oko 11.200 turista, što je 39 odsto… »

Vesti dana »