Eurosong

Leontina, Olga i Mladen uz "Harikejn"

Večernje novosti pre 24 dana
Radio Televizija Srbije PREDSTAVIla KOMPLETAN EVROVIZIJSKI TIM ZA TAKMIČENjE U ROTERDAMU. JAVNI medijski servis predstavio je kompletan evrovizijski tim koji će, uz grupu "Harikejn", od 12. do 16. maja, ukoliko ne bude promena zbog virusa korona… »

Provokativni snimci mladog jutjubera! Andrija Jo pokazao svoje bogovsko telo!

Alo pre 24 dana
Pevač je najpre napravio provokativni selfi i pohvalio se svojom linijom, a potom je objavio i vruću fotografiju nastalu na letovanju, a na kojoj je u prvom planu njegovo izdefinisano telo. Mladi jutjuber i pevač Andrija Jo široj javnosti postao je… »

Organizacija „Evrosonga“ se nastavlja po planu, razmatraju se i alternativna rešenja

RTS pre 24 dana
Evropska radiodifuzna unija, zbog širenja koronavirusa, razmatra alternativna rešenja za organizaciju „Pesme Evrovizije“, ali, kako iz ove organizacije naglašavaju, još uvek je rano za donošenje konačne odluke o promeni načina održavanja… »

Neće biti Evrovizije?! Srpske predstavnice otkrile šta će se dalje dešavati, ljudi su u šoku!

Srbija danas pre 24 dana
Sve je pod znakom pitanja. Zbog pandemije koronavirusa ovogodišnja Evrovizija, koja bi u maju trebalo da se održi u Roterdamu, pod znakom je pitanja. Šta će se i na koji način odvijati za sada ne znaju ni devojke iz grupe "Hurricane", naše… »

Neće biti Evrovizije?! Svaki predstavnik će da se emituje iz svoje zemlje?!

Alo pre 24 dana
"Pročitale da postoji mogućnost da se svakako održi Evrovizija tako što nećemo putovati u Roterdam..." Zbog pandemije koronavirusa ovogodišnja Evrovizija, koja bi u maju trebalo da se održi u Roterdamu, pod znakom je pitanja. Šta će se i na koji… »

Tri meseca nakon porođaja, Kristina Radenković o blagodatima majčinstva! Voditeljka izenadila objavom (foto)

Alo pre 24 dana
Uziva u svakom trenutku sa decom. Voditeljka Radio-televizije Srbije Kristina Radenković nakon kratkog porodiljskog odsustva vratila se na male ekrane vodeći muzičko takmičenje "Beovizija 2020" na kom se birao srpski predstavnik za "Pesmu Evrovizije"… »

Odakle su, koje škole su pohađale i na kojim su fakultetima: Sve što niste znali o "Uragankama"

Telegraf pre 24 dana
Odakle su članice Hurricane-a, čime su se bavile kao tinejdžerke, koje škole su pohađale i na kojim su sad fakultetima. Tri devojke predstavljaće Srbiju pesmom "Hasta La Vista" na ovogodišnjoj, 65. Evroviziji, koja će se održati u Roterdamu od… »

Bts Love&Live: Balkanika uskoro na Telegraf Music Youtube kanalu

Telegraf pre 24 dana
Bivši predstavnici Srbije na Pesmi Evrovizije bili su naši gosti i tom prilikom otpevali nekoliko hitova u totalno drugačijem aranžmanu. Članovi čluvenog benda kompozitora Sanje Ilića, Balkanika, nedovno su bili gosti Telegrafovog muzičkog studija… »

Sanja Vučić napušta hurricane? Srpska predstavnica na Evroviziji otkrila planove za budućnost

Blic pre 25 dana
Jedna od srpskih predstavnica na "Evroviziji" Sanja Vučić otvorila je dušu na mnoge teme koje intrigiraju javnost. - Imponuje mi što kažu da umem sve da pevam. Još odmalena sam se trudila da se oprobam u svakom mogućem žanru - kazala je Vučićeva… »

Predstavnice Srbije odlučile na kom jeziku će pevati na Evroviziji: Grupa Hurricane prelomila! Ovo se mnogima neće dopasti

Blic pre 26 dana
Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić, koje čine bend "Hurricane", predstavljaće Srbiju na "Evroviziji", koja je planirana za proleće u Holandiji, dok se već nedeljama polemiše na kojem jeziku bi devojke trebalo da pevaju u Roterdamu… »

Vesti dana »