Eurosong

Jedna članica napušta grupu hurikane?! Otkrila je planove za budućnost

Srbija danas pre 23 dana
Nedostaje joj prošli život. Jedna od srpskih predstavnica na "Evroviziji" Sanja Vučić otvorila je dušu na mnoge teme koje intrigiraju javnost. - Imponuje mi što kažu da umem sve da pevam. Još odmalena sam se trudila da se oprobam u svakom mogućem… »

Ovo su dva moguća scenarija: Evrovizija pod znakom pitanja zbog korona virusa, evo kako bi moglo da izgleda takmičenje

Blic pre 23 dana
Kako saznaje “Blic” iz izvora bliskog Evropskoj radiodifuznoj uniji, trenutno se razmatraju mogućnosti i kapaciteti u slučaju da dođe do povećanja broja obolelih od virusa korona. Kao prvi predlog navodi se to da se čitavo takmičenje održi bez… »

Evo na kom jeziku će nas grupa Hurricane predstavljati na Evroviziji!

Alo pre 23 dana
Devojke su odlučile ovako! Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić, koje čine bend "Hurricane", predstavljaće Srbiju na "Evroviziji", koja je planirana za proleće u Holandiji, dok se već nedeljama polemiše na kojem jeziku bi devojke… »

Nemam tajkuna: Svi znaju ko su momci Ksenije i Sanje, a evo šta kaže Ivana iz Hurricane o svom ljubavnom životu!

Kurir pre 24 dana
Jedna od predstavnica Srbije na ovogodišnjoj "Evroviziji" je i Ivana Nikolić, koja će, pored Sanje Vučić i Ksenije Knežević braniti boje naše zemlje u Roterdamu. Posebno je javnosti zanimljiv ljubavni život sve tri, a one ne kriju da su u… »

Pevačica iz grupe hurricane boluje od opake bolesti! Sanji se srušio svet: Nisam ustajala iz kreveta, samo sam plakala

Kurir pre 24 dana
Pevačica grupe "Harikejn" ima hašimoto, oboljenje štitne žlezde, zbog kojeg mora da pije lekove do kraja života Pevačica grupe 'Harikejn' Sanja Vučić već tri godine boluje od hašimota, neizlečive bolesti štitne žlezde. Zbog ovog oboljenja… »

Pevačica iz grupe "Harikejn", boluje od opake i teške bolesti?! Sanja će morati na lečenje

Alo pre 24 dana
"Vučićeva kaže da je teško prihvatila činjenicu da je bolesna" Pevačica grupe "Harikejn" ima hašimoto, oboljenje štitne žlezde, zbog kojeg mora da pije lekove do kraja života Pevačica grupe 'Harikejn' Sanja Vučić već tri godine boluje od… »

Danas ne propustite novi broj starsa: Aleksandar Milić Mili otkriva: Zbog čega više ne radi sa Cecom

Kurir pre 24 dana
Aleksandar Milić Mili u intervjuu za Stars: Zbog čega više ne radim sa Cecom. Stars paparaco: Sanja iz grupe „Hurricane“ šeta bildera i vodi ga na Evroviziju. U novom Starsu pročitajte: zašto Veljko Ražnatović ne igra s Bikovićem. Vesna… »

Alen odlepio za pevačicom: Košarkaš Primorske se razveo zbog zanosne pevačice Lee (video)

Kurir pre 26 dana
Alen Hodžić nastupa za košarkašku reprezentaciju Slovenije i uprkos lošem startu kvalifikacija za Evrobasket, jedan je od retkih članova tima, koji ima razloga za zadovoljstvo. Naime, Alen je pronašao sreću u 30-godišnjoj Lei Sirk, predstavnici… »

Novi broj magazina Stars otkriva! Zašto Veljko Ražnatović ne igra s Bikovićem

Kurir pre 25 dana
Svake srede poklon u Kuriru - Stars! Novi Stars ekskluzivno otkriva: zašto Veljko Ražnatović ne igra s Bikovićem. Reditelj serije „Južni vetar“, Miloš Avramović: Plan je bio da otvori seriju, pričao sam o tome sa Cecom. Stars paparaco: Sanja… »

Od alternative do narodnjaka: Sanja Vučić ponosna što uspešno "pliva" u raznim žanrovima

Večernje novosti pre 25 dana
- Volim alternativu, džez, soul, arenbi. Kad se sve to spoji, dobije se - ja kaže kroz osmeh pevačica. ČLANICA "Harikejna" Sanja Vučić (na slici desno), koja će nas, posle četiri godine, ponovo reprezentovati na "Evrosongu", ali sad ne samostalno… »

Vesti dana »