Eurosong

Evrovizija je otkazana, a mnogi misle da je ova zemlja trebalo da pobedi VIDEO

B92 pre 16 dana
Zajedno sa nizom drugih velikih događaja u Evropi, organizatori Evrovizije su odlučili da necĚ�e održati takmičenje dok se Evropa bori sa pandemijom koronavirusa. Ljudima je savetovano da ne prisustvuju masovnim okupljanjima i da ne putuju, što bi… »

"Evrosong" nam je sada potrebniji nego ikada, zašto su ustuknuli

RTS pre 17 dana
Možda sam naivan, ali mislim da se protiv virusa treba boriti svim sredstvima, pa i zabavom. Još od detinjstva pamtim da je maj poseban mesec za mene i moju porodicu. U maju se u mom domu slavi slava, nekoliko dana kasnije slavim rođendan, a koji dan… »

Još šest zaraženih: Korona virus potvrđen kod 89 osoba, pala prva hapšenja zbog nepoštovanja samoizolacije

Blic pre 18 dana
Prema najnovijim informacijama Ministarstva zdravlja koji su objavljeni danas u 18 časova, u Srbiji je registrovana 89 slučajeva obolelih od korona virusa. Od poslednjeg izveštaja, testirani su uzorci 19 osoba od kojih je 6 pozitivnih i 13 negativnih… »

Korona virus: Otkazano takmičenje za pesmu Evrovizije 2020

BBC News pre 17 dana
„Mi smo, kao i milioni ljudi širom sveta, veoma tužni“, saopštili su organizatori. Ovogodišnje takmičenje za pesmu Evrovizije otkazano je zbog pandemije korona virusa. Takmičenje je trebalo da se održi 16. maja u roterdamskoj Ahoj Areni… »

Otkazana „Pesma Evrovizije“ zbog pandemije

RTS pre 17 dana
Šezdeset peto takmičenje za „Pesmu Evrovizije“ otkazano je u skladu sa merama borbe i sprečavanja širenja koronavirusa. Sa velikim žaljenjem primorani smo da otkažemo takmičenje za „Pesmu Evrovizije 2020“ u Roterdamu, navodi se u zvaničnom… »

Evo šta Hurricane devojke kažu o otkazivanju Evrovizije (video)

Mondo pre 17 dana
Pridržavaju se svih saveta u vezi zaštite od korone. Pridržavaju se svih saveta u vezi zaštite od korone. Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević neće imati priliku da zapevaju "Hasta la vista" na evrovizijskoj bini! Evropska unija emitera… »

Ona je promenila pol i trebalo je da vodi evrosong! Niki je čula da je otkazana Evrovizija i ima jasnu poruku za svet!

Kurir pre 18 dana
Ovogodišnja Evrovizija zvanično je otkazana zbog pandemije korona virusa, a tim povodom oglasila se i Niki de Džeger, poznatija kao Niki Tutorijals, holandska jutjuberka koja je trebalo da bude jedna od voditeljki ove manifestacije. Niki se oglasila na… »

Otkazana Evrovizija

Nedeljnik pre 18 dana
Profimedia Takmičenje za Pesmu Evrovizije u Roterdamu otkazano je zbog opasnosti od širenja koronavirusa, saopšteno je na sajtu Evrovizije. “S velikom žalošću saopštavamo da je otkazano Takmičenje za Pesmu Evrovizije 2020. u Roterdamu… »

Otkazana Pesma Evrovizije 2020 – Zbog korona virusa

Domino magazin pre 17 dana
Ovogodišnja Pesma Evrovizije, koja je trebalo da se održi u Roterdamu, je otakazna zbog korona virusa. “Sa velikim žaljenjem vas obaveštavamo da je otkazano takmičenje za Pesmu Evrovizije u Roterdamu,” zvanično je saopštenje Evropske… »

Jutjuberka promenila pol, pa poslala šokantnu poruku javnosti! (foto)

Alo pre 17 dana
Imala je samo jednu želju. Ovogodišnja zbog pandemije korona virusa, a tim povodom oglasila se i Niki de Džeger, poznatija kao Niki Tutorijals, holandska jutjuberka koja je trebalo da bude jedna od voditeljki ove manifestacije. Ovogodišnja Evrovizija… »

Vesti dana »