Eurosong

Hurricane će pevati! Evrovizija se ipak održava, ali na način kakav nikad nije viđen

Telegraf pre 4 sata
Voditelji programa biće Šantal Janzen, Edsilija Rombli i Jan Smit, koji su bili najavljeni i kao voditelji otkazanog takmičenja. Evrovizija 2020 ipak će se održati u subotu, 16. maja, od 21 čas, ali na način na koji se nikada pre nije organizovala… »

Evrovizija se ipak održava, Hurricane predstavljaju Srbiju: Konačna odluka je pala, a ovo su posebna pravila

Blic pre 5 sati
Nakon što je odlučeno da će Evrovizija biti otkazana zbog pandemije korona virusa, holandski javni servis organizovaće ove godine, umesto klasičnog takmičenja, poseban program, pa će se 41 zemlja ipak predstaviti, uključujući i predstavnice… »

Konačna odluka: "Evrovizija" se održava uprkos pandemiji koronavirusa, a ovo su pravila!

Alo pre 6 sati
Alternativno muzičko takmičenje! Pevaju… Holandski javni servis organizovaće ove godine, umesto klasičnog takmičenja, poseban program, pa će se 41 zemlja ipak predstaviti, uključujući i naš trio. Umesto Evrovizije u Roterdamu, koja je otkazana… »

Održava se alternativna evrovizija: Evropa će ipak videti grupu Hurricane

Kurir pre 8 sati
Pevaju… Holandski javni servis organizovaće ove godine, umesto klasičnog takmičenja, poseban program, pa će se 41 zemlja ipak predstaviti, uključujući i naš trio. Umesto Evrovizije u Roterdamu, koja je otkazana zbog koronavirusa, fanovi ovog… »

Sanja Vučić u panici "Sva sam se potprištila, jaoj majko mila"!

Alo pre 21 sat
Oglasila se iz karantina. Članicu sastava "Hurricane", Sanju Vučić , šira javnost upoznala je 2016. godine, kada nas je predstavljala na Evroviziji pesmom "Goodbye", s kojom je zauzela 18. mesto, a pravi bum napravila je s Ivanom Nikolić i Ksenijom… »

Umesto Evrosonga, ponuđen novi program - za ujedinjenje Evrope u borbi protiv korone! (video)

Srbija danas pre 1 dan
Uz pesmu je sve lakše... Umesto otkazanog Evrosonga, alternativni televizijski šou želi da ujedini Evropu u vreme pandemije koronavirusa na dan kada je trebalo da se održi veliko finale. Program "Europe Shine a Ligh"t prema britanskoj pobedničkoj… »

Poseban evrovizijski program umesto „Evrosonga“ u Roterdamu

RTS pre 1 dan
Evropska radiodifuzna unija je u saradnji sa holandskim javnim servisom koji je trebalo da organizuje ovogodišnju „Pesmu Evrovizije“ u Roterdamu potvrdila da je u pripremi novi program koji će se emitovati 16. maja umesto finala otkazanog… »

"Trudile smo se, a na: Kraju..." Članice Hurricane-a otkrile kako će reagovati ako ne budu predstavljale Srbiju na Evroviziji…

Blic pre 2 dana
Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević sumiraju utiske različitih emocija koje su iskusile u samo nekoliko dana, od pobede na Beoviziji do otkazivanja Evrovizije. - Naravo da smo se razočarale jer smo vredno radile, trudile se i na kraju da… »

Dvorana u kojoj je trebalo da bude Evrosong postaje bolnica

B92 pre 2 dana
Koncertna dvorana Ahoj u Roterdamu, u kojoj je u maju trebalo da bude održano ovogodišnje takmičenje za Pesmu Evrovizije, biće pretvorena u bolnicu za obolele od koronavirusa u Holandiji. Rukovodstvo dvorane saopštilo je danas da je počelo… »

Merile smo koja je najviše razočarana! Oglasile se devojke iz grupe Hurricane: Ovo niko nije znao!

Kurir pre 2 dana
Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević, članice grupe Hurricane koja je trebalo da predstavlja Srbiju na Evroviziji, sumirale su utiske i različite emocije koje su iskusile u samo nekoliko dana - od pobede na Beoviziji do otkazivanja… »

Vesti dana »