Eurosong

Ona prirodna?! Ta je imala pet operacija samo na glavi! Novi učesnik Zadruge otkrio tajne seksi Uraganke! (video)

Mondo pre 7 sati
Doduše, i druge se operišu, pa ne izgledaju tako lepo... Doduše, i druge se operišu, pa ne izgledaju tako lepo... Lepotice iz tria Hurricane ponovo su tema dana u Zadruzi. Od kako je bivši dečko Sanje Vučić Nikola ušao u Zadrugu, lepotice se lepe… »

Sećate li se "seks afere" članice grupe Hurricane: Čuveni britanski mediji su brujali o ovome!

Mondo pre 1 dan
Tada je ceo svet čuo za ovu zgodnicu. Tada je ceo svet čuo za ovu zgodnicu. Grupa Hurricane trenutno je jedna od najpoznatijih domaćih muzičkih bendova, a ove lepotice privlače veliku pažnju javnosti i mame brojne muške uzdahe. Uraganke su trebale… »

Mnogi su zaboravili najveći skandal Sanje Hurricane: I čuveni engleski tabloid je brujao o njemu

Telegraf pre 1 dan
Mi smo se družili tamo, provodili smo vreme zajedno - rekla je pevačica. Pevačica Sanja Vučić iz grupe "Hurricane" raskinula je vezu sa fitnes trenerom Nikolom Đorđevićem, koji je prošle nedelje ušao u rijaliti "Zadruga 4". Vučićeva je jednom… »

Ovog poznatog muškarca je Sanja iz "Hurricane" pokušala da zavede: Zvala ga da se druže u četiri zida, a kaže: "Ja sam…

Blic pre 1 dan
Sanja Vučić iz grupe "Hurricane" raskinula je vezu sa fitnes trenerom Nikolom Đorđevićem, koji je prošle nedelje ušao u rijaliti "Zadruga 4". Vučićeva je jednom prilikom bila povezivana sa pevačem Džoom Vulfordom, koji se takmičio na… »

Ovog muškarca je Sanja iz Hurricane pokušala da zavede! Zvala ga da se druže u četiri zida, o tome brujao celi svet

Kurir pre 1 dan
Sanja Vučić iz grupe " Hurricane" raskinula je vezu sa fitnes trenerom Nikolom Đorđevićem, koji je prošle nedelje ušao u rijaliti "Zadruga 4". Vučićeva je jednom prilikom bila povezivana sa pevačem Džoom Vulfordom, koji se takmičio na… »

Sanja Vučić bila spremna na sve: Pričalo se da je htela da zavede, ali i dovuče ovog muzičara u svoju sobu! (foto)

Alo pre 1 dan
Britanski list je prenosio o ovom događaju. Sanja Vučić iz grupe "Hurricane" raskinula je vezu sa fitnes trenerom Nikolom Đorđevićem, koji je prošle nedelje ušao u rijaliti "Zadruga 4". Vučićeva je jednom prilikom bila povezivana sa pevačem… »

Završena dečja evrovizija: Pogledajte kako se plasirala Srbija! (video)

Srbija danas pre 2 dana
Muzičko takmičenje održalo se u Varšavi, u Poljskoj, 29. novembra 2020. godine, nakon pobede Poljske na takmičenju 2019. godine. Dečja pesma Evrovizije održana je juče, a nakon glasanja proglašen je pobednik - Valentina iz Francuske. Ona je… »

Održana dečja Evrovizija: Evo kako se plasirala Srbija

Nova pre 2 dana
Dečja pesma Evrovizije održana je juče, a nakon glasanja proglašen je pobednik - Valentina iz Francuske. Ona je osvojila 200 poena i dobila trofej, dok je predstavnik Srbije, Petar Aničić, završio takmičenje na 11. mestu od 12 učesnika. Ona je… »

Predstavnik Srbije pretposlednji: Održana Dečja Evrovizija, a evo kako se naš Petar pokazao! Francuska odnela pobedu

Blic pre 2 dana
Danas je održana Dečja pesma Evrovizije, a nakon glasanja proglašen je pobednik - Valentina iz Francuske. Ona je osvojila 200 poena i dobila trofej, dok je predstavnik Srbije, Petar Aničić, završio takmičenje na 11. mestu od 12 učesnika. On je… »

Srbija doživela totalnu propast: Na dečijoj Evroviziji završili među poslednjima!

Mondo pre 2 dana
Naš predstavnik je zvučao odlično, ali se plasmanom nismo proslavili. Naš predstavnik je zvučao odlično, ali se plasmanom nismo proslavili. Danas je održana "Dečja pesma Evrovizije", a nakon glasanja pobedu je odnela Valentina iz Francuske. Ona je… »

Vesti dana »