Eurosong

Dvorana u kojoj je trebalo da bude Evrosong postaje bolnica

Dnevnik pre 8 dana
AMSTERDAM: Koncertna dvorana Ahoj u Roterdamu, u kojoj je u maju trebalo da bude održano ovogodišnje takmičenje za Pesmu Evrovizije, biće pretvorena u bolnicu za obolele od korona virusa u Holandiji. Rukovodstvo dvorane saopštilo je da je počelo… »

Merile smo koja je najviše razočarana! Oglasile se devojke iz grupe Hurricane: Ovo niko nije znao!

Kurir pre 8 dana
Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević, članice grupe Hurricane koja je trebalo da predstavlja Srbiju na Evroviziji, sumirale su utiske i različite emocije koje su iskusile u samo nekoliko dana - od pobede na Beoviziji do otkazivanja… »

Ovde je trebalo da se održi Evrovizija! A sada će se tu lečiti oboleli od korone! Evo kako

Kurir pre 8 dana
Koncertna dvorana Ahoj u Roterdamu, u kojoj je u maju trebalo da bude održana " Evrovizija", biće pretvorena u bolnicu za obolele od korona virusa u Holandiji. Rukovodstvo dvorane saopštilo je danas da je počelo postavljanje prvih 88 od predviđenih… »

Pandemija jednu zvezdu Evrovizije totalno transformisala, a evo šta se dogodilo sa ostalim pevačima koje volite!

Alo pre 8 dana
Dok čekamo nove zvezde prestižnog muzičkog takmičenja, pogledajmo šta rade one dobro poznate svima! Nakon što se nekoliko nedelja razmatrala alternativa za održavanje ovogodišnjeg takmičenja Evrovizije, organizatori su doneli konačnu odluku. S… »

Pre 30 godina Italijom se orilo „Ujedinjena, ujedinjena Evropo“, a danas se peva sasvim druga pesma

Sputnik pre 10 dana
Pobeda čuvene pesme italijanskog pevača Toto Kutunja na pesmi Evrovizije održanoj u Zagrebu 1990. godine bila je važna politički. Evropa je krenula u uspon zajedno sa jakom Italijom. Danas se ponovo i zbog koronavirusa, sudbina EU lomi preko Italije… »

Blic Super TV na svim kioscima: Hurricane o otkazivanju Evrovizije, Boki Perić o završetku Vojne Akademije, a estrada o…

Blic pre 12 dana
Danas uz "Blic" možete pročitati niz ekskluzivnih priča u "Super TV" dodatku! Članice grupe "Hurricane" otvoreno pričaju o otkazivanju ovogodišnje Evrovizije i predstavljanju Srbije na ovom takmičenju dogodine. Boki Perić otvorio je dušu o… »

Hurricane u četiri zida: Devojke su nam se javile iz izolacije, a na kraju su i zapevale

Telegraf pre 11 dana
Devojke se nadaju da će RTS ipak njih poslati sledeće godine na Evroviziju, na kojoj su trebale ove godine da nastupe. Ekipa Telegraf TV započela je format " Jetset u četiri zida" u kojem razgovaramo sa ličnostima sa naše javne scene sa ciljem da… »

Vesna Đogani pokazala šta radi tokom vanrednog stanja, a snimak oca Nevene Božović u izolaciji će vam izmamiti osmeh…

Blic pre 13 dana
Pevačica Vesna Đogani podelila je sa javnošću šta to radi za vreme izolacije, a na ovaj način pokušala je da podstakne druge da budu fizički aktivni za vreme vanrednog stanja. Vesnina koleginica Nevena Božović je, s druge strane, postavila… »

Nevena Božović pokazala sliku sa venčanja koju je dugo krila od javnosti! (foto)

Alo pre 16 dana
Juče na Mladence podelila sa fanovima trenutak sreće. Prošlogodišnja predstavnica Srbije na "Evroviziji" Nevena Božović podelila je sa svojim pratiocima fotografiju koja joj je posebno draga, a koju dosad nismo imali prilike da vidimo. Nevena je… »

Nevena Božović za Mladence pokazala sliku sa venčanja koju je dugo krila od javnosti, ovaj momenat sa mužem će pamtiti ceo…

Blic pre 16 dana
Prošlogodišnja predstavnica Srbije na "Evroviziji" Nevena Božović podelila je sa svojim pratiocima fotografiju koja joj je posebno draga, a koju dosad nismo imali prilike da vidimo. Nevena je, naime, na svoj Instagram profil za Mladence okačila sliku… »

Vesti dana »