Evrovizija - vesti

Pregovara sa RTS: Mili hoće na Evroviziju!

Kurir pre 1 dan
Aleksandar Milić Mili sa svojim bendom Miligram pokušaće da se domogne Evrovizije. Jedan od najtraženijih domaćih autora će se pojaviti u februaru 2018. godine na Beoviziji, festivalu koji se vraća posle devet godina. On će pokušati da se domogne prilike da predstavlja Srbiju na najvećem muzičkom... »

Beovizija: Biramo predstavnika na Eurosongu!

Mondo pre 2 dana
Nakon skoro deset godina publika bira predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije - "vraćamo takmičarsku i festivalsku atmosferu", rekla je Duška Vučinić MONDU.
Ovogodišnja predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije Tijana Bogićević, poslednja je u nizu pevačica koju je izabrao stručni žiri. Od sledeće godine, vi birate! MONDO je pred ovogodišnju Pesmu Evrovizije pisao o eventualnom... »

Produžen konkurs za srpsku kompoziciju na „Evrosongu 2018“

RTS pre 2 dana
RTS: Produžen konkurs za srpsku kompoziciju na „Evrosongu 2018“
Novi rok za slanje radova je 10. novembar 2017. godine.
Prijave na konkurs sa radovima na adresu: JMU, Radio-televizija Srbije, Zabavni program, Muzička redakcija, Takovska 10, 11000 Beograd, sa naznakom za „Pesmu Evrovizije 2018". Ovogodišnja „Pesma Evrovizije“ održava se 8,10. i 12. maja 2018. godine u Lisabonu, glavnom... »

Vraća se "Beovizija"?

Večernje novosti pre 2 dana
RTS odlučio da našeg predstavnika na "Evrosongu" 2018. bira i publika
POSLE gotovo 10 godina, predstavnika Srbije na “Evrosongu” biraće publika i stručni žiri na muzičkom festivalu, početkom sledeće godine. Mada je najavljeno da će konkurs za prijavljivanje kompozicija biti otvoren do 20. oktobra,... »

"Bila sam najveća zvezda i svedok zlostavljanja"

Mondo pre 3 dana
Među osobama koje su podelila svoja iskustva vezana za seksualno zlostavljanje koristeći haštag #MeToo, našla se i zvezda devedesetih
Pevačica Tatjana Kamerun Tajči je žarila i palila Jugoslavijom devedesetih godina prošlog veka. Imala je samo 19 godina kada nas je predstavljala na Pesmi Evrovizije pesmom "Hajde da ludujemo" i zauzela sedmo mesto, nakon čega je... »

Scena prepuna uspomena

Večernje novosti pre 4 dana
Spektakularni koncert gradskog mešovitog hora "Abrašević" iz grada na Kolubari. Prvi nastup posle tri decenije i publiku podsetio na staru slavu
VALjEVO - Zlatni glasovi gradskog mešovitog hora "Abrašević", čiji su se članovi tokom minulih godina rasuli po svetu, ponovo su se, tri decenije od poslednjeg okupljanja, slili u spektakularno sazvučje. Koncert za pamćenje... »

(Video) Crnogorac ne prestaje da oduševljava! Urnebes u x faktoru: Nikol Šerzinger odlepila za Slavkom! Oznojila sam se zbog tebe!

Kurir pre 6 dana
Slavko je izveo pesmu Dejvida Gete “They Tell Me I’m a Bad Boy”. "Volim tvoju energiju, dušu i stil", rekao mu je Volš, koji ga je i pozvao da učestvuje u šouu kada su se sreli na ovogodišnjoj ukrajinskoj Evroviziji, gde je Slavko predstavljao Crnu Goru. "Šta da radim s tobom? Ostala sam bez jakne,... »

Marija Šerifović otkrila koju našu pevačicu želi da vidi na Evroviziji!

Svet plus pre 7 dana
Marija Šerifović uvek je bila iskrena, ne obazirući se na komentare. Ovog puta ona je otkrila koga želi da vidi kao predstavnika Srbije za "Evrosong".
Poznata pevačica više ne želi da se bavi trenutno najaktuelnijom temom u Srbiji, tačnije muzičkim takmičenjem u kojem je članica žirija. Kako nam je rekla, sve što je imala da kaže o „ Zvezdama Granda” ispričala je nedavno na... »

Nevena Božović: Tačno znam šta želim od muzike

Večernje novosti pre 7 dana
Talentovana pevačica o saradnicima i singlovima, u iščekivanju izlaska prvog studijskog albuma
ČVRSTIM koracima korača talentovana Nevena Božović (23) kroz muzičku scenu Srbije, na kojoj je od malih nogu. Još je u rodnoj Kosovskoj Mitrovici nastupala na muzičkim takmičenjima, a sa 13 godina komponovala je i napisala tekst... »

Ovo je problem koji me uništava!

Alo pre 7 dana
Alo: Ovo je problem koji me uništava!
Marija Šerifović nikada nije bila od onih javnih ličnosti koje se plaše da iskažu svoj stav.
Ipak, kako nam je otkrila, više ne želi da se bavi trenutno najaktuelnijom temom u Srbiji, tačnije muzičkim takmičenjem u kojem je članica žirija. Kako nam je rekla, sve što je imala da kaže o „Zvezdama Granda” ispričala je... »

Uhapšena dvojica aktivista Srpske liste u Pasjanu

Večernje novosti  pre 5 sati  još 3 povezane

Vulin: Slobodno srpsko nebo bira ko će leteti po njemu

Večernje novosti  pre 7 sati  još 2 povezane

Trenera Partizana ima zamerke i pored pobede

Vesti online  pre 3 sata  još 5 povezanih

Šef SZO nakon osuda "ponovo razmatra" imenovanje Mugabea

Blic  pre 4 sata  još 2 povezane

Češka: Građanske demokrate ne žele u vladu sa Babišom

Večernje novosti  pre 8 sati  još 2 povezane
©2017 Netmark d.o.o.