Evrovizija - vesti

Da su se pitali samo gledaoci, holanđanin Dankan ne bi pobedio: Nova teorija zavere otkriva razliku između glasova stručnog žirija i publike!

Kurir pre 38 minuta
Holandija je odnela pobedu na 64. Evroviziji, a to se ne bi desilo da su se pitali samo gledaoci. Drama u Izraelu prilikom brojanja glasova i sabiranja poena žirija i publike, nastala je kada je Severna Makedonija, koja je na polovini glasanja bila prva, odjednom pala na tabeli, a Dankan Lorens je... »

Konačno poznato kako su Hrvati glasali na eurosongu! Roko je krilima izazvao pravu buru: Žal za finalom ne prestaje, a ovo su ukupni poeni koje su dali drugim zemljama

Kurir pre 1 sat
Nastup rijaliti zvezde Roka na Evrovoziji izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi su komentarisali da je prava šteta što nije uspeo da stigne ni do finala.
Ovogodišnje takmičenje zbunilo je sve načinom glasanja, pa mnogi i dalje polemišu o sabiranju broja glasova publike i stručnog žirija. Kada je reč o glasovima gledalaca, Roko je najviše bodova dobio od Severnih Makedonaca, i to... »

Madona se oglasila nakon što su je razapeli na društvenim mrežama zbog nastupa na Evroviziji (foto) (video)

Telegraf pre 1 sat
Dan nakon Evrovizije, koju su pratili milioni širom sveta, oglasila se i kraljica popa
Nastupom na ovogodišnjem Evrosongu u Izraelu, Madona (60) je izazvala burne reakcije i pokrenula lavinu kritika na društvenim mrežama. Manje-više, svi su se složili u istom - da je nastup od sedam minuta za koji je dobila više od... »

Velika razlika u glasanju: Da se na Evroviziji pitala samo publika, pobedu ne bi odnela nijedna od tri prvoplasirane zemlje u finalu

Blic pre 1 sat
Na nedavno završenoj "Evroviziji" pobedio je Dankan Lorens iz Holandije, pesmom "Arcade", međutim da se kojim slučajem pitala samo publika, to ne bi bilo tako.
Naime, kako su objavljeni rezultati glasanja publike iz svih zemalja učesnica "Evrovizije", pokazalo se da se gledaocima najviše dopala pesma koja je došla iz Norveške, a koja je putem televotinga dobila čak osam 12-ica. Ovu... »

Konačno objavljeno: Makedonski žiri Srbiji nije dao nijedan poen na Evroviziji, a evo koliko je Nevena dobila od tamošnje publike

Blic pre 3 sata
Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj "Evroviziji", Nevena Božović, plasirala se u finalu takmičenja na 17. mesto, a o glasanju žirija Severne Makedonije ne prestaje da se priča.
Naime, makedonski žiri na "Evroviziji" nije dao Neveni Božović i njenoj pesmi "Kruna" nijedan poen, dok je sada objavljen kompletan spisak glasanja država, pa je poznato koliko je publika iz Severne Makedonije dala Srbiji.... »

Madona posle nastupa na "evrosongu": Ja sam borac za slobodu

Večernje novosti pre 3 sata
Ne stišavaju se kritike povodom teatralnog nastupa pop kraljice Madone u subotnjem finalu "Evrosonga" u Tel Avivu
NE stišavaju se kritike povodom teatralnog nastupa pop kraljice Madone u subotnjem finalu "Evrosonga" u Tel Avivu. Mnogi gledaoci su primetili da je falširala i da joj je glas drhtao u obe pesme koje je otpevala ("Like a prayer"... »

Evrosong 2019: Srbija se ponosi Nevenom

Večernje novosti pre 13 sati
Naša delegacija se zadovoljna juče ujutru vratila iz Tel Aviva posle 64. "Evrosonga", kompozicija „Kruna“ završila na 17. mestu
SLAVI Holandija, ponosna je Srbija. Dankan Lorens (25) doneo je zemlji lala pevajući u subotu baladu "Arcade" pobedu na 64. "Evrosongu" u Tel Avivu, a naša predstavnica Nevena Božović, koja je završila 17, u finalu je ubedljivim... »

Tamara Todevska vodila je do glasanja publike: Sad progovorila o pobedi Holandije i nameštanju na Evroviziji, e ovo je rekla o svom 8. mestu (video)

Kurir pre 16 sati
Pevačica Tamara Todevska zauzela je osmo mesto na ovogodišnjoj Evroviziji i time ostvarila najbolji plasman za svoju državu u dosadašnjem učešću na prestižnom muzičkom takmičenju.
Do samog kraja je bilo neizvesno da li će pobedu na ovogodišnjem izboru za pesmu Evrovizije odneti Severna Makedoniju, koju je predstavljala Tamara Todevska, inače rođena sestra Tijane Dapčević. Tamara Todevska je oduševila... »

Tamara Todevska progovorila o pobedi Holandije i nameštanju na Evroviziji, pa otkrila da li je nezadovoljna plasmanom u finalu

Blic pre 18 sati
Pevačica Tamara Todevska zauzela je osmo mesto na ovogodišnjoj Evroviziji i time ostvarila najbolji plasman za svoju državu u dosadašnjem učešću na prestižnom muzičkom takmičenju.
Do samog kraja je bilo neizvesno da li će pobedu na ovogodišnjem izboru za pesmu Evrovizije odneti Severna Makedoniju, koju je predstavljala Tamara Todevska, inače rođena sestra Tijane Dapčević. Tamara Todevska je oduševila... »

Lažna drama Evrosonga: Pre "neizvesne" završnice znalo se da je Holandija pobedila Makedoniju i Švedsku. Evo kako

Blic pre 1 dan
Infarkt završnica finala Evrosonga; Holandija vodi, ali Makedonija i Švedska čekaju glasove publike.
Tamara Todevska je pred infarktom, Švedjanin stiska pesnice, Holandjanin krši ruke... Tenzija! Ako ste kasno sinoć gledali ovu "neizvesnost", džaba ste se nervirali, baš kao i milioni Makedonaca i Švedjana pred TV ekranima, ali i... »

©2019 Netmark d.o.o.