Evrovizija - vesti

Preminuo učesnik Pesme Evrovizije (video)

Mondo pre 1 sat
Valters Fridenbergs je imao samo 30 godina
Učesnik muzičkog takmičenja Eurosong Valters Fridenbergs, preminuo je jutros u 30. godini. Valters je preminuo od raka koji mu je dijagnostikovan 2016. godine. Mladi pevač je predstavljao Letoniju 2005. godine s pesmom "The war is not over", koju je izveo u duetu... »

"Nema tog mora koje bi ublažilo Šešeljev vonj!" Slavko Kalezić se oglasio nakon neviđenih prozivki u Jutarnjem programu! (video)

Telegraf pre 9 sati
Kalezić je promovisao svoju knjgu "Moja istina", kada ga je Šešelj pitao na kojem jeziku je pevao na Evroviziji. Slavko je odgovorio na engleskom, nakon čega je upitan zašto nije pevao na srpskom
Nakon što su Vojislav Šešelj i voditelj Milomir Marić u Jutarnjem programu Hepi televizije isprozivali Slavka Kalezića, crnogorskog umetnika i predstavnika na pesmi Evrovizije 2017. godine, oglasio se i Kalezić. Rasprava je... »

"Šta kad ti ukinemo crnogorsku naciju?"

Mondo pre 20 sati
Crnogorski umetnik Slavko Kalezić tokom gostovanja na Televiziji Happy doživeo je brojne neprijatnosti od lidera Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelja, ali i od novinara Milomira Marića.
Šešelj je tokom polemike s crnogorskim umetnikom u više navrata kazao da crnogorska nacija ne postoji, da je izmišljena. Šešelj i Marić su pokušali da vređaju Kalezića i na seksualnoj osnovi, uz konstantne pokušaje da ga ponize,... »

Jovana Nikolić: Sad je vreme za karijeru

Večernje novosti pre 2 dana
Pop pevačica Jovana Nikolić o novoj pesmi "Nedostaješ", muzici i "Evrosongu". Ranije nisam mogla na pravi način da kanališem privatni život i muziku
MADA je odavno mogla da ima uspešnu pevačku karijeru, Jovana Nikolić Mišković je prednost davala privatnom životu. Možda će novi singl i spot "Nedostaješ", tekstopisca i kompozitora Aleksandre Milutinović, koji je objavila pre... »

Pesma Svet sa kojom će nas Bojana predstavljati na - Dečjoj pesmi Evrovizije 2018! (VIDEO)

Svet plus pre 4 dana
Pesma "Svet" sa kojom će nas Bojana Radovanović predstavljati na "Dečjoj pesmi Evrovizije 2018" - “Junior Eurovision Song Contest 2018”.
Radio televizija Srbije, kao članica EBU - Evropske radio difuzne unije, organizuje izbor i učešće predstavnika Srbije na takmičenju “Dečja pesma Evrovizije” koje će ove godine biti održano 25. novembra u Minsku, u Belorusiji.... »

"Sramno je omalovažavati tuđu bolest": Jelena Tomašević iznenadila obraćanjem javnosti

Blic pre 6 dana
Poznata pevačica i nekadašnja predstavnica Srbije na "Evroviziji", Jelena Tomašević, ukazala je danas na veliki problem, u želji da je što više ljudi posluša. - Danas je svetski dan mentalnog zdravlja. Nije sramota imati psihički problem. Nije sramota potražiti pomoć. Sramota je vređati i... »

Objavljena je pesma „Svet“ sa kojom će nas Bojana Radovanović predstavljati na „Dečjoj pesmi Evrovizije 2018“

RTS pre 7 dana
RTS: Objavljena je pesma „Svet“ sa kojom će nas Bojana Radovanović predstavljati na „Dečjoj pesmi Evrovizije 2018“
Radio-televizija Srbije, kao članica EBU - Evropske radiodifuzne unije, organizuje izbor i učešće predstavnika Srbije na takmičenju „Dečja pesma Evrovizije“ koje će ove godine biti održano 25. novembra u Minsku, u Belorusiji.
Predstavnica Srbije je 13-godišnja Bojana Radovanović koja će izvesti pesmu Svet kompozitora Marije Marić Marković, poznatije kao Mari Mari. Bojana je odličan je đak i vrlo aktivan učesnik svih školskih i vanškolskih aktivnosti,... »

Kragujevčanka Danica Krstić jedna od devet evropskih učesnika na projektu ''New European Songbook''

iKragujevac pre 11 dana
Mlada Kragujevčanka, predstavnica Srbije za pesmu ''Evrovizije 2018'' Danica Krstić, jedna je od devet učesnika na projektu ''New European Songbook 2018'' koji su snimili pesmu povodom stogodišnjice od završetka Prvog svetskog rata.
Među mnogim zemljama poput Austrije, Francuske, Nemačke, Norveške, Portugala, Švajcarske, Ujedinjenog Kraljevstva, koje su snimile pesme na temu rata i mira, za projekat ''New European Songbook 2018'' našla se i naša Danica,... »

"Rekla sam: - da" Marija Šerifović u venčanici, objavom ostavila sve u šoku

Blic pre 13 dana
Jedina srpska pobednica na "Evroviziji" i članica žirija "Zvezda Granda", Marija Šerifović, postavila je na društvene mreže fotografiju kojom je iznenadila sve svoje pratioce, te se o ovom potezu talentovane pevačice i te kako priča. Marija Šerifović se, naime, zatekla u salonu toaleta, pa je... »

Ona će nas predstavljati na Evroviziji?

Vesti online pre 14 dana
Trenutno najtraženiji domaći producent, Slobodan Veljković Cobi, hoće da pošalje Jelenu Karleušu na Evroviziju!
Prema sopstvenom priznanju, on je spreman da pop divi uradi numeru kojom bi uspela da osvoji Evropu, ali i da radi sa njom, bez obzira na okolnosti. - Želeo bih da radim s Karleušom. Ona ima energiju i kvalitet. - rekao je on u... »

©2018 Netmark d.o.o.