Evrovizija

Mortal Kombat otvorio peti Moto Fest Banjaluka: Posetioce očekuje tvrd zvuk, dobra atmosfera i hladno pivo (foto)

Blic pre 1 sat
Peti Moto Fest Banjaluka, kako su i sami organizatori najavili najveći i najbolji do sada, koncertom je otvorio beogradski metal bend Mortal Kombat. Mortal Kombat je veoma brzo zagrejao publiku na Kastelu, a atmosfera je dostigla vrhunac kada su… »

Josipa Lisac o Konstrakti: Usudila se progovoriti o društvenim stanjima koja dodiruju sve nas (VIDEO)

Danas pre 2 sata
Pevačica Josipa Lisac snimila je video u kojem je uputila poruku Ani Đurić Konstrakti. Video je objavio hrvatski voditelj Aleksandar Stanković uoči svoje emisije „Nedeljom u 2“ u kojoj naredna gošća treba da bude upravo srpska predstavnica na… »

VIDEO Josipa Lisac snimila poruku: Pametna i lepa Ana Konstrakta, moje čestitke

Radio 021 pre 2 sata
Pevačica Josipa Lisac snimila je video u kojem je uputila poruku Ani Đurić Konstrakti. Video je objavio hrvatski voditelj Aleksandar Stanković pre svoje emisije "Nedeljom u 2" u kojoj naredna gošća treba da bude upravo predstavnica Srbije na… »

"A zašto ne Hrvatska"? Vojska Ukrajine im dala posebnu dozvolu da odu na turneju posle Evrovizije!

Mondo pre 3 sata
Članovi Kaluš orkestra, koji je pobedio na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije, otkrili kako su izašli iz ratom pogođene zemlje kako bi nastupili na festivalu. Članovi Kaluš orkestra, koji je pobedio na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije, otkrili kako su… »

Josipa Lisac u video poruci: Pametna i lepa Ana Konstrakta, moje čestitke

N1 Info pre 3 sata
Pevačica Josipa Lisac snimila je video u kojem je uputila poruku Ani Đurić Konstrakti. Video je objavio hrvatski voditelj Aleksandar Stanković uoči svoje emisije "Nedeljom u 2" u kojoj naredna gošća treba da bude upravo srpska predstavnica na… »

Natalie iz IDJShow-a predviđaju odlazak na Evroviziju: „To će se i ostvariti“

Nova pre 8 sati
Učesnica IDJShow-a i jedna od favorita za pobedu Natalie Balmix, odgovarala je na naša pitanja koja se tiču njenog prošlonedeljnog nastupa, Couch-eva i pohvala koje su upućene na njen račun. S obzirom da se Couch-evima tvoj nastup najviše dopao i… »

Usudila si se da progovoriš Legendarna hrvatska pevačica oduševljena Konstraktom, ovakav komentar se od nje definitivno nije…

Alo pre 9 sati
Brojne poznate ličnosti iz raznih sfera pružile su ogromnu podršku našoj predstavnici na takmičenju Evrovizija 2022. Poznati Hrvatski voditelj Aleksandar Stanković ugostiće u novoj epizodi našu ovogodišnju predstavnicu na Evroviziji, a u susret… »

Josipa Lisac oduševljena Konstraktom, poslala poruku: "Usudila si se da progovoriš o društvenim stanjima"

Telegraf pre 9 sati
- Evrovizija nije moje muzičko štivo, ali gledajući tvoj nastup dobila sam poruku. Gde god jesam, ja sam - rekla je Josipa. Popularni hrvatski voditelj Aleksandar Stanković objavio je na svom Fejsbuk profilu šta je Josipa Lisac imala da kaže o Ani… »

"Usudila si se da progovoriš o društvenim stanjima": Josipa Lisac oduševljena Konstraktom, javno iznela svoje mišljenje

Blic pre 10 sati
Popularni hrvatski voditelj Aleksandar Stanković objavio je na svom Fejsbuk profilu šta je Josipa Lisac imala da kaže o Konstrakti. Voditelj Stanković ugostiće u novoj epizodi našu ovogodišnju predstavnicu na Evroviziji. U susret tom gostovanju na… »

Josipa Lisac se obratila Konstrakti! Poslala joj poruku i javno rekla šta misli o njoj: Evrovizija nije moje muzičko štivo…

Kurir pre 10 sati
Josipa Lisac poslala poruku Konstrakti: "Eurovizija nije moje glazbeno štivo, ali..." Josipa Lisac poslala je poruku Konstrakti povodom njenog gostovanja u popularnoj hrvatskoj emisiji "Nedeljom u 2", koju vodi Aleksandar Stanković. "Dobar dan Ana… »

Vesti dana »