Evrovizija

Dečija pesma Evrovizije održava se nedelju: Glasajte za našeg predstavnika

Blic pre 1 sat
Petar Aničić (14) talentovani dečak iz Beograda ovogodišnji je predstavnik Srbije na Dečijoj pesmi Evrovizije koja se zvanično održava u Poljskoj u nedelju. Petar će našu zemlju predstaviti baladom „Otkicaji“ koju je osim samog izvođača… »

„Otkucaj“ našeg Petra Aničića i na poljskom, španskom i nemačkom jeziku

RTS pre 23 sata
Pesma „Otkucaj“ sa kojom Petar Aničić nastupa na „Dečjoj pesmi evrovizije 2020“ objavljena je i na poljskom, španskom i nemačkom jeziku. Uoči spektakularnog takmičenja zakazanog za nedelju 29. novembar u 17 sati, Petar Aničić je pesmu… »

Marija Šerifović javno zapretila majci Verici!

Vesti online pre 1 dan
Pop pevačica Marija Šerifović zabrinula se za zdravlje majke, folk pevačice Verice Šerifović, zbog trenutne situacije u našoj zemlji u vezi sa epidemijom koronavirusa. Pobednica “Eurosonga” čula je lošu vest na vestima, pa joj je javno… »

Marija Šerifović javno zapretila majci Verici! (foto/video)

Alo pre 1 dan
Čula je lošu vest, pa je morala da reaguje. Pop pevačica zabrinula se za zdravlje majke, folk pevačice Verice Šerifović, zbog trenutne situacije u našoj zemlji u vezi sa epidemijom koronavirusa. Marija Šerifović Marija Šerifović Pobednica… »

Bebi Dol morala da se iseli iz stana, nema za kiriju, a kada je nazvao vlasnik nastao je haos (video)

Alo pre 1 dan
Srpska pevačica bila je jedna od najuglednijih na estradi, a danas nema krov nad glavom... Pevačica Dragana Šarić, poznatija kao je svoju muzičku karijeru započela krajem sedamdesetih godina nastupajući u sastavu "Tarkus", nakon čega se okrenula… »

Lepotice iz grupe "Hurricane" bacile sve na noge: Sanja Vučić pokazala tajni znak o kom bruje svi! (foto/video)

Alo pre 1 dan
Članice grupe "Hurricane" napravile su opštu pometnju kada su se pojavile u Šimanovcima kao gošće emisije "Amidži šou". Nisu bile u punom sastavu, jer je Ksenia Knežević, nažalost, zaražena koronavirusom, a sve o tome možete pročitati . Sanja… »

Srpska pevačica je bila u samom vrhu, a danas nema za kiriju Iselila se iz stana jer nije imala novca, a kad ju je vlasnik…

Blic pre 1 dan
Pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol je svoju muzičku karijeru započela krajem sedamdesetih godina nastupajući u sastavu "Tarkus", nakon čega se okrenula solo karijeri i ostvarila zavidan uspeh. Bebi je 1991. godine predstavljala… »

U nedelju počinje dečija pesma Evrovizije: Ovako možete da glasate za Petra Aničića na prestižnom takmičenju (KURIR…

Kurir pre 1 dan
Petar Aničić, predstavnik je Srbije na Dečjoj pesmi Evrovizije 2020. koja se održava u nedelju 27. novembra u konkurenciji 12 učesnika. Takmičenje će se zbog pandemije prenositi iz televizijskih studija, a glasanje će se obaviti putem zvaničnog… »

Nevena Božović ima nove pesme: Neukusno mi je da pričam o planovima u ovom trenutku (Kurir televizija)

Kurir pre 1 dan
Nevena Božović u razgovoru za Puls Srbije najavila je nove pesme, ali i otkrila gde se trenutno nalazi. Pevačica kaže da je trenutno najvažnije da se situacija sa koronavirusom smiri. "Malo je neukusno pričati o očekivanjima i nekim planovima kad… »

Muzički kraj nedelje na RTS-u, „Virtuozi“ u petak i Dečja Pesma Evrovizije u nedelju

RTS pre 2 dana
Još nekoliko dana je ostalo do početka muzičkog šoua „Virtuozi“, u kojem će se takmičiti mladi talenti klasične muzike. Na RTS-u takođe možete i pratiti u nedelju finale Dečje pesme Evrovizije, na kojem Srbiju predstavlja nadareni Petar… »

Vesti dana »