Evrovizija

Nema glasanja, samo zabava: „Evrovizija“ ipak 16. maja

Sputnik pre 5 dana
Devojke iz grupe „Hurikejn“ ipak će zapevati „Asta la vista“ na 65. „Evrosongu“. Naime, Evropska radio-difuzna unija je, u saradnji sa holandskim javnim servisom, saopštila da će „Pesma Evrovizije“ biti održana u subotu 16. maja od 21… »

Kratka kosa i kratki minići: Skoro 20 godina je gledamo na TV- u, a Jovana Joksimović je na početku karijere imala potpuno…

Blic pre 5 dana
Voditeljka Jovana Joksimović važi za jednu od najlepših žena u Srbiji, a već 19 godina je prisutna na malim ekranima, te je mnogima je jedno od omiljenih televizijsih lica. Jovana Joksimović je još 2001. godine osvojila publiku kada je započela… »

"Evrosong" zakazan za 16. maj: Nema glasanja ni bodova, samo zabave

Večernje novosti pre 5 dana
"Harikejn" će, ipak, zapevati "Asta la vista" na revijalnoj "pesmi evrovizije" DEVOJKE iz grupe "Harikejn" će, ipak, zapevati "Asta la vista" na 65. "Evrosongu". Naime, Evropska radiodifuzna unija je, u saradnji sa holandskim javnim servisom, saopštila… »

Hurricane će pevati! Evrovizija se ipak održava, ali na način kakav nikad nije viđen

Telegraf pre 7 dana
Voditelji programa biće Šantal Janzen, Edsilija Rombli i Jan Smit, koji su bili najavljeni i kao voditelji otkazanog takmičenja. Evrovizija 2020 ipak će se održati u subotu, 16. maja, od 21 čas, ali na način na koji se nikada pre nije organizovala… »

Evrovizija se ipak održava, Hurricane predstavljaju Srbiju: Konačna odluka je pala, a ovo su posebna pravila

Blic pre 6 dana
Nakon što je odlučeno da će Evrovizija biti otkazana zbog pandemije korona virusa, holandski javni servis organizovaće ove godine, umesto klasičnog takmičenja, poseban program, pa će se 41 zemlja ipak predstaviti, uključujući i predstavnice… »

Konačna odluka: "Evrovizija" se održava uprkos pandemiji koronavirusa, a ovo su pravila!

Alo pre 6 dana
Alternativno muzičko takmičenje! Pevaju… Holandski javni servis organizovaće ove godine, umesto klasičnog takmičenja, poseban program, pa će se 41 zemlja ipak predstaviti, uključujući i naš trio. Umesto Evrovizije u Roterdamu, koja je otkazana… »

Održava se alternativna evrovizija: Evropa će ipak videti grupu Hurricane

Kurir pre 6 dana
Pevaju… Holandski javni servis organizovaće ove godine, umesto klasičnog takmičenja, poseban program, pa će se 41 zemlja ipak predstaviti, uključujući i naš trio. Umesto Evrovizije u Roterdamu, koja je otkazana zbog koronavirusa, fanovi ovog… »

Sanja Vučić u panici "Sva sam se potprištila, jaoj majko mila"!

Alo pre 7 dana
Oglasila se iz karantina. Članicu sastava "Hurricane", Sanju Vučić , šira javnost upoznala je 2016. godine, kada nas je predstavljala na Evroviziji pesmom "Goodbye", s kojom je zauzela 18. mesto, a pravi bum napravila je s Ivanom Nikolić i Ksenijom… »

Umesto Evrosonga, ponuđen novi program - za ujedinjenje Evrope u borbi protiv korone! (video)

Srbija danas pre 7 dana
Uz pesmu je sve lakše... Umesto otkazanog Evrosonga, alternativni televizijski šou želi da ujedini Evropu u vreme pandemije koronavirusa na dan kada je trebalo da se održi veliko finale. Program "Europe Shine a Ligh"t prema britanskoj pobedničkoj… »

Poseban evrovizijski program umesto „Evrosonga“ u Roterdamu

RTS pre 8 dana
Evropska radiodifuzna unija je u saradnji sa holandskim javnim servisom koji je trebalo da organizuje ovogodišnju „Pesmu Evrovizije“ u Roterdamu potvrdila da je u pripremi novi program koji će se emitovati 16. maja umesto finala otkazanog… »

Vesti dana »