Evrovizija

Otkazana „Pesma Evrovizije“ zbog pandemije

RTS pre 21 dan
Šezdeset peto takmičenje za „Pesmu Evrovizije“ otkazano je u skladu sa merama borbe i sprečavanja širenja koronavirusa. Sa velikim žaljenjem primorani smo da otkažemo takmičenje za „Pesmu Evrovizije 2020“ u Roterdamu, navodi se u zvaničnom… »

Evo šta Hurricane devojke kažu o otkazivanju Evrovizije (video)

Mondo pre 21 dan
Pridržavaju se svih saveta u vezi zaštite od korone. Pridržavaju se svih saveta u vezi zaštite od korone. Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević neće imati priliku da zapevaju "Hasta la vista" na evrovizijskoj bini! Evropska unija emitera… »

Ona je promenila pol i trebalo je da vodi evrosong! Niki je čula da je otkazana Evrovizija i ima jasnu poruku za svet!

Kurir pre 22 dana
Ovogodišnja Evrovizija zvanično je otkazana zbog pandemije korona virusa, a tim povodom oglasila se i Niki de Džeger, poznatija kao Niki Tutorijals, holandska jutjuberka koja je trebalo da bude jedna od voditeljki ove manifestacije. Niki se oglasila na… »

Otkazana Evrovizija

Nedeljnik pre 22 dana
Profimedia Takmičenje za Pesmu Evrovizije u Roterdamu otkazano je zbog opasnosti od širenja koronavirusa, saopšteno je na sajtu Evrovizije. “S velikom žalošću saopštavamo da je otkazano Takmičenje za Pesmu Evrovizije 2020. u Roterdamu… »

Otkazana Pesma Evrovizije 2020 – Zbog korona virusa

Domino magazin pre 21 dan
Ovogodišnja Pesma Evrovizije, koja je trebalo da se održi u Roterdamu, je otakazna zbog korona virusa. “Sa velikim žaljenjem vas obaveštavamo da je otkazano takmičenje za Pesmu Evrovizije u Roterdamu,” zvanično je saopštenje Evropske… »

Jutjuberka promenila pol, pa poslala šokantnu poruku javnosti! (foto)

Alo pre 21 dan
Imala je samo jednu želju. Ovogodišnja zbog pandemije korona virusa, a tim povodom oglasila se i Niki de Džeger, poznatija kao Niki Tutorijals, holandska jutjuberka koja je trebalo da bude jedna od voditeljki ove manifestacije. Ovogodišnja Evrovizija… »

Zbog korona virusa odgođen i Eurosong

Al Jazeera pre 21 dan
Odgađanje je uslijedilo zbog restrikcija koje su zbog pandemije korona virusa donijele vlade država učesnica. Zbog pandemije korona virusa otkazan je ovogodišnji Eurosong, objavljeno je na službenom sajtu Eurovision.tv. "S velikim žaljenjem… »

Uplašeni i tužni: Ljudi širom sveta ne mogu da veruju da je otkazana Evrovizija, imaju razna pitanja - a jedno je ključno

Blic pre 21 dan
Nakon što je saopšteno da je Evrovizija otkazana zbog pandemije korona virusa koja je zahvatila ceo svet, fanovi širom sveta su razočarani i tužni zbog te odluke, te neprestano na zvaničnim profilima na društvenim mrežama ostavljaju komentare… »

Hurricane se oglasile nakon otkazane Evrovizije! (foto)

Alo pre 21 dan
Devojke su se oglasile. Nakon što je otkazana , oglasile su se i Hurricane: "Jako nam je žao što je došlo do otkazivanja ali to su mere prevencije i odluka nadležnih organa. Mi smo se spremale kao da se ništa ne dešava ali poštujući odluke vlade… »

Fanovi pesme za evroviziju imaju jedno pitanje posle otkazivanja! Evo šta ih najviše zanima i kakva je odluka evrosonga

Kurir pre 21 dan
Evrovizija je zbog pandemije korona virusa koja je zahvatila ceo svet otkazana, a fanovi širok sveta su odmah počeli da se raspituju kako će i kada da se održi festival pesme. Zbog ove odluke fanovi Evrovizije su zbunjeni, te postavljaju pitanja… »

Vesti dana »