Evrovizija

Uraganke više ne pevaju istu pesmu! Organizatori Evrovizije doneli važnu odluku nakon otkazivanja takmičenja zbog korone

Kurir pre 16 dana
Evrovizija je trebalo da se održi od 12. do 15. maja u Roterdamu, međutim usled pandemije koronavirusa ovo muzičko takmičenje je otkazano. Organizatori su tako obavestili javnost da će isti izvođači moći da nastupe sledeće godine, ali - sa novom… »

Razmatra se alternativa za „Pesmu Evrovizije“

RTS pre 16 dana
Evropska mreža javnih servisa trenutno traži alternativu da se „Pesma Evrovizije“ održi, ali ne u formi takmičenja već u drugačijem formatu. EBU je saopštila da je dirnuta reakcijom obožavalaca zbog teške odluke da se otkaže „Evrosong… »

Evrovizija će biti održana, ali sa potpuno novim pravilima: Hurricane ne smeju da pevaju staru, već novu pesmu!

Alo pre 17 dana
Saopštene nove promene u izvođenju odloženog Eurosonga! Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević neće imati priliku da zapevaju "Hasta la vista" na evrovizijskoj bini - Evropska unija emitera objavila je da usled situacije sa korona virusom… »

Evrovizija je otkazana, a mnogi misle da je ova zemlja trebalo da pobedi VIDEO

B92 pre 18 dana
Zajedno sa nizom drugih velikih događaja u Evropi, organizatori Evrovizije su odlučili da necĚ�e održati takmičenje dok se Evropa bori sa pandemijom koronavirusa. Ljudima je savetovano da ne prisustvuju masovnim okupljanjima i da ne putuju, što bi… »

"Evrosong" nam je sada potrebniji nego ikada, zašto su ustuknuli

RTS pre 19 dana
Možda sam naivan, ali mislim da se protiv virusa treba boriti svim sredstvima, pa i zabavom. Još od detinjstva pamtim da je maj poseban mesec za mene i moju porodicu. U maju se u mom domu slavi slava, nekoliko dana kasnije slavim rođendan, a koji dan… »

Otkazana Evrovizija zbog virusa korona

Radio 021 pre 19 dana
Takmičenje za Pesmu Evrovizije u Roterdamu otkazano je zbog opasnosti od širenja virusa korona, saopšteno je na sajtu Evrovizije. "S velikom žalošću saopštavamo da je otkazano takmičenje za Pesmu Evrovizije 2020. u Roterdamu. Poslednjih nedelja… »

Korona virus: Otkazano takmičenje za pesmu Evrovizije 2020

BBC News pre 19 dana
„Mi smo, kao i milioni ljudi širom sveta, veoma tužni“, saopštili su organizatori. Ovogodišnje takmičenje za pesmu Evrovizije otkazano je zbog pandemije korona virusa. Takmičenje je trebalo da se održi 16. maja u roterdamskoj Ahoj Areni… »

Otkazana Evrovizija 2020. zbog opasnosti od širenja korona virusa

Danas pre 19 dana
Takmičenje za Pesmu Evrovizije u Roterdamu otkazano je zbog opasnosti od širenja korona virusa, saopšteno je na sajtu Evrovizije. „S velikom žalošću saopštavamo da je otkazano Takmičenje za Pesmu Evrovizije 2020. u Roterdamu. Poslednjih nedelja… »

Evo šta Hurricane devojke kažu o otkazivanju Evrovizije (video)

Mondo pre 19 dana
Pridržavaju se svih saveta u vezi zaštite od korone. Pridržavaju se svih saveta u vezi zaštite od korone. Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević neće imati priliku da zapevaju "Hasta la vista" na evrovizijskoj bini! Evropska unija emitera… »

Ona je promenila pol i trebalo je da vodi evrosong! Niki je čula da je otkazana Evrovizija i ima jasnu poruku za svet!

Kurir pre 20 dana
Ovogodišnja Evrovizija zvanično je otkazana zbog pandemije korona virusa, a tim povodom oglasila se i Niki de Džeger, poznatija kao Niki Tutorijals, holandska jutjuberka koja je trebalo da bude jedna od voditeljki ove manifestacije. Niki se oglasila na… »

Vesti dana »