Gazivode

Borba za Časni krst na jezeru gazivode: Učestvovalo 115 mladih sa severa Kosmeta, pobednik Mileta Pitulić (video)

Večernje novosti 19.01.2022
Foto: D.Zečević Na plivanju u ovom jezeru za bogojavljenski krst takmičilo se 115 mladih uglavnom sa severa, ali i centralnog Kosmeta, među kojima je bilo i devojaka, ali i majka sa jednogodišnjom kćerkicom Elenom. - Za mene i većinu drugara ovo… »

General Milan mojsilović: U slučaju krize na KiM, vojska je spremna!

Alo 02.01.2022
Najveće pretnje po bezbednost Srbije posledica su jednostranog proglašenja nezavisnosti tzv. Kosova. Neproporcionalna upotreba sile i provokativni potezi privremenih institucija samouprave u Prištini, konstantni napadi albanskih ekstremista… »

Na “Pazarskoj plaži” zasađeno 66 stabala u znaku sećanja na Mustafu Muja Crnišanina

IndeksOnline 22.12.2021
NOVI PAZAR – Na “Pazarskoj plaži” na jezeru Gazivode zasađeno je 66 stabala, u znak sjećanja na Mustafu Muja Crnišanina, koji je preselio na ahiret prije tri dana. Akciju su organizovali njegovi drugovi iz brigade veterana Omladinske radne… »

Rahmetli Mujo je preselio u 66. godini, na “Pazarskoj plaži” zasađeno 66 sadnica njemu u čast

RTV Novi Pazar 22.12.2021
Na “Pazarskoj plaži” na jezeru Gazivode zasađeno je 66 stabala, u znak sjećanja na Mustafu Muja Crnišanina, koji je preselio na ahiret prije tri dana. Akciju su organizovali njegovi drugovi iz brigade veterana Omladinske radne akcije “Novi… »

Ministar Aljiu: Kosovo neće pregovarati sa Srbijom o Gazivodama

Novi magazin 10.12.2021
Kosovski ministar za životnu sredinu, prostorno planiranje i infrastrukturu Ljiburn Aljiu izjavio je da Kosovo neće pregovarati sa Srbijom u vezi sa jezerom Gazivode. Aljiu je rekao da smatra da je greška prihvatiti razgovor o Gazivodama. "To je… »

“Kosovo neće pregovarati sa Srbijom oko Gazivoda”

Vesti online 10.12.2021
Ministar za životnu sredinu, prostorno planiranje i infrastrukturu Ljiburn Aljiu izjavio je da Kosovo neće pregovarati sa Srbijom u vezi sa jezerom Gazivode. Aljiu je rekao da smatra da je greška prihvatiti razgovor o Gazivodama. – To je kapacitet… »

Aljiu: Kosovo neće pregovarati sa Srbijom o Gazivodama

Danas 10.12.2021
Kosovski ministar za životnu sredinu, prostorno planiranje i infrastrukturu Ljiburn Aljiu izjavio je da Kosovo neće pregovarati sa Srbijom u vezi sa jezerom Gazivode. Aljiu je rekao da smatra da je greška prihvatiti razgovor o Gazivodama. „To je… »

"Nema pregovora oko Gazivoda. To je vlasništvo Kosova"

B92 10.12.2021
Ministar tzv. Kosova za životnu sredinu Ljiburn Aljiu izjavio je da priština neće pregovarati sa Srbijom u vezi sa jezerom Gazivode. Aljiu je na ATV rekao da smatra da je greška prihvatiti razgovor o Gazivodama. "To je kapacitet države Kosovo i… »

Najnovije informacije iz tužilaštva: Evo kako je Veljina ekipa namamila Kapetana - škaljarci spremali brutalnu osvetu

Srbija danas 20.11.2021
Pripadnici škaljarskog kriminalnog klana planirali su da eksplozivom, na putu između Podgorice i Cetinja, likvidiraju više policijskih službenika uključenih u istrage ubistava Andrije Gazivode i Pera Muhadinovića. To je saopšteno juče na… »

Škaljarci planirali da dignu policajce u vazduh: Spremali eksploziv koji su hteli da aktiviraju dok su inspektori u vožnji

Blic 20.11.2021
Pripadnici škaljarskog kriminalnog klana planirali su da eksplozivom, na putu između Podgorice i Cetinja, likvidiraju više policijskih službenika uključenih u istrage ubistava Andrije Gazivode i Pera Muhadinovića. To je saopšteno juče na… »

Vesti dana »