Gazivode

Kosovska policija: Na jezeru Gazivode napadnuti policajci; Kurti pokreće istragu; Petković: Kurti kriminalizuje Srbe da…

RTV pre 9 dana
PRIŠTINA, KOSOVSKA MITROVICA - Kosovska policija saopštila je danas da je na njihove policajce pucano desetak puta na jezeru Gazivode iz pravca druge obale, ali da niko nije povređen. Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti saopštio… »

Kurti: Pokrenuta istraga o incidentu na jezeru Gazivode

Dnevnik pre 9 dana
PRIŠTINA: Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti saopštio je danas da je pokrenuta sveobuhvatna istraga o incidentu na jezeru Gazivode, kada je, prema tvrdnjama kosovske policije, pucano na njihove pripadnike. Kurti je na Tviteru… »

Kosovska policija: Napadnuti policajci na jezeru Gazivode, oglasio se Kurti; Srpska lista: Srbi, ne nasedajte

B92 pre 9 dana
Kosovska policija saopštila je danas da je na njihove policajce pucano desetak puta na jezeru Gazivode iz pravca druge obale, ali da niko nije povređen. Kako su naveli, napad se dogodio dok su spuštali patrolni čamac u jezero, prenosi Koha. Ministar… »

Svečlja: Pucano na policajce na jezeru Gazivode; Srpska lista: Ne nasedati na provokacije Prištine

RTS pre 9 dana
Kosovska policija saopštila je da je na njihove policajce pucano desetak puta na jezeru Gazivode iz pravca druge obale, ali da niko nije povređen. Iz Srpske liste su pozvali Srbe da ne nasedaju na provokacije Prištine. Iz kosovske policije su naveli da… »

"Ne nasedajte na provokacije Prištine" Oglasila se Srpska lista nakon tvrdnji tzv. kosovske policije da je pucano na njih

Srbija danas pre 9 dana
Srpska lista saopštila je danas da osuđuje svaki vid ugrožavanja bezbednosti bez obzira sa koje strane dolazi, nakon što je tzv. kosovska policija objavila da je na njihove policajce pucano na jezeru Gazivode, i istovremeno pozvala Srbe da ne nasedaju… »

"Ne nasedajte na provokacije": Svečlja tvrdi da su na policajce na Gazivodama pucale "ilegalne srpske grupe", Srpska lista…

Blic pre 9 dana
Srpska lista saopštila je danas da osuđuje svaki vid ugrožavanja bezbednosti bez obzira sa koje strane dolazi, nakon što je kosovska policija objavila da je na njihove policajce pucano na jezeru Gazivode, i istovremeno pozvala Srbe da ne nasedaju na… »

Dželjaj Svečlja o pucnjavi na Gazivodama: Ilegalne srpske grupe konstantno ometaju kosovsku policiju

Danas pre 9 dana
Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja reagovao je nakon što je, kako navodi, pucano na pripadnike policije na jezeru Gazovode, navodeći da ilegalne srpske grupe uz podršku Srbije konstantno ometaju Kosovsku policiju, prenosi Koha… »

Incident na jezeru Gazivode: Priština tvrdi da je pucano na policajce, Srpska lista poziva: Ne nasedati na provokacije

Euronews pre 9 dana
Kosovska policija saopštila je danas da je na njihove policajce pucano desetak puta na jezeru Gazivode iz pravca druge obale, ali da niko nije povređen. Na to je reagovala Srpska lista koja je saopštila da osuđuje svaki vid ugrožavanja vezbednosti i… »

KP: Pucano na jedinicu pogranične policije kod Gazivoda, nema povređenih

N1 Info pre 9 dana
Nepoznate osobe pucale su danas oko 11.25 časova u pravcu jedinice stanice za pogranični nadzor u Zubinom Potoku, saopšteno je iz Kosovske policije, uz naznaku da nema povređenih. U saopštenju se navodi da je do incidenta došlo u trenutku… »

Suzbijanje larvi komaraca u četvrtak u Novom Pazaru i Tutinu

RTV Novi Pazar pre 13 dana
Akcija suzbijanja larvi komaraca, druga ove godine, u organizaciji Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave biće sprovedena u četvrtak u Novom Pazaru i Tutinu u periodu od devet do 18h. Proces se sastoji u ispuštanju granula Larvastop Piripox… »

Vesti dana »