Gazivode

Goreo automobil u Zubinom Potoku, sumnja se da je požar podmetnut

Nova 28.04.2022
Kosovska policija za region Sever zabeležila je kasno sinoć slučaj oštećenja ili uništenja imovine u naselju Gazivode u Zubinom Potoku. Naime, Kosovskoj policiji prijavljeno je da je automobil stranih registarskih oznaka u vlasništvu žene sa… »

Prelepa srpska jezera nose mračne legende: Na dnu poplavljeni grobovi predaka i svetinje traže svoj danak

Telegraf 17.04.2022
Priča o Zlatarskom jezeru nije usamljena u Srbiji. Gazivode, Zavojsko i Zaovinsko jezero, Ćelije, potopljena Valjevska Gračanica, primeri su "srpskih Atlantida" o kojima kolaju razne legende. Pad nivoa vode u Zlatarskom jezeru nadomak Nove Varoši, ove… »

Svečlja: Bačena ručna bomba na dva vozila koja su prevozila policajce u opštini Zubin Potok

Danas 15.04.2022
Ministar unutrašnjih poslova Kosova, Dželjalj Svečlja rekao je da je jutros na severu Kosova bačena ručna bomba na dva vozila sa policajcima, koji su išli na smenu na jedan od prelaza, i nazvao je to „terorističkim napadom“ čiji je cilj… »

Četiri napada na kosovsku policiju na severu u poslednja tri dana

Glas Amerike 15.04.2022
PRIŠTINA — U poslednja tri dana izvršena su četiri napada na pripadnike kosovske policije na severu Kosova. Poslednji se dogodio jutros u selu Gazivode kod Zubinog Potoka, kada je pucano na dva policijska vozila. Povređenih nije bilo, a ministar… »

Bačena bomba na dva policijska vozila na Kosovu; "Sumnjamo, napad stigao iz Srbije"

B92 15.04.2022
Priština -- Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja izjavio da je bačena ručna bomba na dva vozila sa policajcima koji su išli na smenu na jedan od prelaza. On je taj napad okarakterisao kao "teroristički", čiji je cilj… »

Kossev: Pucano na pograničnu policiju kod Gazivoda

N1 Info 15.04.2022
Dva vozila pogranične kosovske policije oštećena su nakon što je na njih pucano iz vatrenog oružja u opštini Zubin Potok. Slučaj se dogodio u selu Gazivode-Živodere. „U ovom mestu registrovana je pucnjava na patrolu dva vozila pogranične… »

Pucano na pograničnu policiju kod Gazivoda: Oštećena dva vozila, četvrti napad u tri dana

Nedeljnik 15.04.2022
EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ Dva vozila pogranične kosovske policije oštećena su nakon što je na njih pucano iz vatrenog oružja u opštini Zubin Potok. Slučaj se dogodio u selu Gazivode-Živodere. „U ovom mestu registrovana je pucnjava na patrolu dva… »

Kamperski karavan po Kosovu

Vrele gume 18.03.2022
Planetarijum u srcu Srbije Sedmodnevna etapa snimanja završnih epizoda Planetarijuma (RTS 1) završena je upravo. Dok petočlana ekipa i tri kampera zasluženo odmaraju u centru Novog Pazara spremajući se na napad u pravcu ćevapa i novopazarskih… »

Mužu mirišem košulje svakog dana! Saška Karan šokira - doletela s nastupa i iščupala špijunku jer joj nije otvarao…

Mondo 01.03.2022
Pevačica priznaje da je veoma ljubomorna. Pevačica priznaje da je veoma ljubomorna. Pevačica i učesnica brojnih rijalitija Saška Karan nema dlake na jeziku, pa čak ni kada se radi o najintimnijim stvarima iz njenog života. U braku je duže od… »

Vučić o provokacijama Prištine: Pratimo situaciju, ali ne želimo da pristanemo na njihovu igru

RTS 27.02.2022
Predsednik Srbije Alekandar Vučić istakao je, u vezi sa postavljanjem kontejnera i pojačavanjem pripadnika kosovske policije na administrativnim prelazima, da sve prati, ali da ne želi da pristane na igru provokacija. Aleksandar Vučić je rekao da je… »

Vesti dana »