Gazivode

Na “Pazarskoj plaži” zasađeno 66 stabala u znaku sećanja na Mustafu Muja Crnišanina

IndeksOnline 22.12.2021
NOVI PAZAR – Na “Pazarskoj plaži” na jezeru Gazivode zasađeno je 66 stabala, u znak sjećanja na Mustafu Muja Crnišanina, koji je preselio na ahiret prije tri dana. Akciju su organizovali njegovi drugovi iz brigade veterana Omladinske radne… »

Rahmetli Mujo je preselio u 66. godini, na “Pazarskoj plaži” zasađeno 66 sadnica njemu u čast

RTV Novi Pazar 22.12.2021
Na “Pazarskoj plaži” na jezeru Gazivode zasađeno je 66 stabala, u znak sjećanja na Mustafu Muja Crnišanina, koji je preselio na ahiret prije tri dana. Akciju su organizovali njegovi drugovi iz brigade veterana Omladinske radne akcije “Novi… »

Ministar Aljiu: Kosovo neće pregovarati sa Srbijom o Gazivodama

Novi magazin 10.12.2021
Kosovski ministar za životnu sredinu, prostorno planiranje i infrastrukturu Ljiburn Aljiu izjavio je da Kosovo neće pregovarati sa Srbijom u vezi sa jezerom Gazivode. Aljiu je rekao da smatra da je greška prihvatiti razgovor o Gazivodama. "To je… »

“Kosovo neće pregovarati sa Srbijom oko Gazivoda”

Vesti online 10.12.2021
Ministar za životnu sredinu, prostorno planiranje i infrastrukturu Ljiburn Aljiu izjavio je da Kosovo neće pregovarati sa Srbijom u vezi sa jezerom Gazivode. Aljiu je rekao da smatra da je greška prihvatiti razgovor o Gazivodama. – To je kapacitet… »

Aljiu: Kosovo neće pregovarati sa Srbijom o Gazivodama

Danas 10.12.2021
Kosovski ministar za životnu sredinu, prostorno planiranje i infrastrukturu Ljiburn Aljiu izjavio je da Kosovo neće pregovarati sa Srbijom u vezi sa jezerom Gazivode. Aljiu je rekao da smatra da je greška prihvatiti razgovor o Gazivodama. „To je… »

"Nema pregovora oko Gazivoda. To je vlasništvo Kosova"

B92 10.12.2021
Ministar tzv. Kosova za životnu sredinu Ljiburn Aljiu izjavio je da priština neće pregovarati sa Srbijom u vezi sa jezerom Gazivode. Aljiu je na ATV rekao da smatra da je greška prihvatiti razgovor o Gazivodama. "To je kapacitet države Kosovo i… »

Najnovije informacije iz tužilaštva: Evo kako je Veljina ekipa namamila Kapetana - škaljarci spremali brutalnu osvetu

Srbija danas 20.11.2021
Pripadnici škaljarskog kriminalnog klana planirali su da eksplozivom, na putu između Podgorice i Cetinja, likvidiraju više policijskih službenika uključenih u istrage ubistava Andrije Gazivode i Pera Muhadinovića. To je saopšteno juče na… »

Škaljarci planirali da dignu policajce u vazduh: Spremali eksploziv koji su hteli da aktiviraju dok su inspektori u vožnji

Blic 20.11.2021
Pripadnici škaljarskog kriminalnog klana planirali su da eksplozivom, na putu između Podgorice i Cetinja, likvidiraju više policijskih službenika uključenih u istrage ubistava Andrije Gazivode i Pera Muhadinovića. To je saopšteno juče na… »

Potraga za ubicom žene kod Tutina

Sputnik 12.11.2021
Pripadnici Policijske uprave u Novom Pazaru intenzivno tragaju za Muratom P. (55) iz Tutina, koji se sumnjiči da je ubio Kraljevčanku Maju O. (35), čije je beživotno telo pronađeno u reci Ibar, nedaleko od Ribarića i jezera Gazivode. Beživotno… »

Zna se ko je osumnjičeni za brutalno ubistvo Kraljevčanke kod Tutina: Nađen i golf 4, nesrećna žena ubijena hicem u glavu

Kurir 12.11.2021
Za ubistvo Kraljevčanke M. O. (35), kako je potvrđeno Kuriru u Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru, osumnjičen je M. P. (55) iz Tutina. Takođe Kuriru je potvrđeno i da je nađeno vozilo marke "golf 4", koje će tokom popodneva biti forenzički… »

Vesti dana »