Gazivode

Drecun: Moguće da Priština pokuša da zauzme Valač i Gazivode

RTV 05.11.2021
BEOGRAD - Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun ocenio je danas da je na KiM energetska situacija komplikovana i upozorio da zbog toga nije isključeno da će Priština pokušati da zauzmu trafo-stanicu Valač i… »

Upozorenje iz Beograda: Moguć pokušaj Prištine da zauzme „Valač“ i „Gazivode“

Sputnik 05.11.2021
Predsednik skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun kaže i da je stav SAD i EU kada je reč o implementaciji Briselskog sporazuma veoma značajan, jer oni i te kako mogu da utiču na Prištinu. Taj uticaj postoji i veoma je važno što su rekli da… »

Drecun: Moguće da Priština pokuša da zauzme Valač i Gazivode

Dnevnik 05.11.2021
BEOGRAD: Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun ocenio je danas da je na KiM energetska situacija komplikovana i upozorio da zbog toga nije isključeno da će Priština pokušati da zauzmu trafo-stanicu Valač i hidroelektranu… »

Moguć pokušaj Prištine da zauzme "Valač" i "Gazivode"

B92 05.11.2021
Beograd -- Jednostrane akcije Prištine nisu isključene u narednom periodu pre svega kada je reč o pokušaju Prištine da preuzme prenosnu mrežu na severu KiM, kaže Drecun. Predsednik skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun kaže i da je stav SAD i… »

"Moguć pokušaj Prištine da zauzme prenosne trafostanice na severu KiM"

Telegraf 05.11.2021
Kada je reč o energetskoj situaciji, Drecun kaže da je ona komplikovana zbog čega nije isključeno da će Priština pokušati da zauzmu dve prenosne stanice na severu Kosova, a to su dve trafostanice – "Valač" i "Gazivode" Jednostrane akcije… »

Priština sprema udar na „Valač” i „Gazivode”

Politika 03.11.2021
Krajnji cilj zauzimanje rudarsko-metalurškog dela „Trepče“, čime bi Srbe odsekla od finansijske ali i svake druge pomoći Beograda. Privremene prištinske institucije nisu odustale od namere da zauzmu strateške tačke na severu Kosova. Plan je da… »

Novine: "Priština sprema udar na 'Valač' i 'Gazivode'"; "Smeniti sve Ivermektin lekare i oduzeti im dozvole"

B92 02.11.2021
Dnevne novine u Srbiji za sredu, 3. novembar godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme. "Novosti" pišu o podvigu vatrogasca iz Kikinde: "Nepokretnu Ljiljanu izvukao iz vatre". Izdanje "Politike" svoju naslovnicu… »

Zašto je Valač važan? Vučić ga je označio kao novu metu Prištine, predstavlja srce sistema severnog Kosova i ključ…

Blic 28.10.2021
"Albanci planiraju da zauzmu trafostanicu Valač u opštini Zvečan u narednom periodu ", otkrio je juče predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Rekao je i da su se "grdno prevarili oni koji to planiraju", ali i ocenio je da su to "katastrofalne vesti"… »

Kurti sprema novo krvoproliće! Srpske službe provalile pakleni plan za 6. novembar na Valaču

Alo 28.10.2021
Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti u novembru će naoružane pripadnike ROSU poslati da zauzmu akumulaciono jezero Gazivode i trafostanicu „Valač“ na severu Kosova i Metohije. On je do detalja isplanirao ovu akciju, koju je… »

Kurti sprema novi napad na KiM! Šešelj upozorio: Udariće mučki na Srbe, poznat i tačan datum (video)

Srbija danas 28.10.2021
Lider SRS Vojislav Šešelj sve objasnio. Predsednik SRS Vojislav Šešelj podsetio je da je za subotu 6. novembra najavljen napad Albanaca na glavnu trafostanicu na severu Kosova i Metohije preko koje se 95% srpskih domaćinstava snabdeva strujom… »

Vesti dana »